Pád miminka z postýlky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78363
18.12.19 21:43

@unuděná moje dcera se naučila vylézat těsně před 2 narozeninama, ale 8měsíční dítě - to moc nechápu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.12.19 21:43

Tak neni postylka jako postylka my pro malou jsme meli „novorozeneckou“ a ta je teda k prelezeni i kdyz je dole. Ale tam byla cca do pul roku.

• Citovat
  • Upravit
14376
18.12.19 21:44

Jen bych ještě podotkla, pokud se jí opravdu podařilo přelézt postýlku úplně sníženou, zvažovala bych spaní s vámi, nebo sundat bočnici a přirazit ji k posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.12.19 21:44

Teď jsem schválně mrkla na fotky, kdy dcera v 8m stojí v postýlce a horní šprušli akorát tak okusuje… A to byla hodně dlouhá a taky pěknej kaskadér, ale nedovedu si představit, jak by vylezla ven :think: Máte určitě rošt až dole? Když se jen plazí (nejde na všechny 4?) tak si fakt nedokážu představit, jak by se jí povedlo takovou výšku překonat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.12.19 21:48

U nas sla po tom pul roce do latkove cestovni postylky protoze ani mantinely nepomahaly a mela omlacenou hlavu od sprusli. Dala jsem ji tam matraci z postele.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.12.19 21:49

@stinga Hlavně tedy nelezoucí, natož nestojící dítě :think:
@ludmilaadamkova No to je fakt, že pokud šlo o nějakou pro prťata, tak může být. Akorát ty většinou nemají polohovací rošt, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 21:57

Abych se přesně vyjádřila…blbe jsem to poprvé napsala. JIZ snížené máme. V době pádu sníženo na maximum nebylo. I to si vycitam, že jsme neudělali dříve. Pořád jsem si říkala, že to by ještě nedokázala přelézt, ale že už to uděláme..uděláme…no teď už sníženo je. Manžel to udělal hned po příchodu z práce. Děkuji všem, ktere mi daly pocit, že nejsem nejhorší a jediná, komu se to kdy stalo.
Hezký večer všem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
18.12.19 21:58

@unuděná u te nasi jsou dve polohy. Nevim co je to za typ..tz jsem dostala a myslela jsem ze ji budu mit jen do obyvaku pres den nakonec v ni spala v loznici. V te co jsme meli pripravenou se uplne ztracela jak byla malinka.

• Citovat
  • Upravit
53190
18.12.19 22:04
@Anonymní píše:
Abych se přesně vyjádřila…blbe jsem to poprvé napsala. JIZ snížené máme. V době pádu sníženo na maximum nebylo. I to si vycitam, že jsme neudělali dříve. Pořád jsem si říkala, že to by ještě nedokázala přelézt, ale že už to uděláme..uděláme…no teď už sníženo je. Manžel to udělal hned po příchodu z práce. Děkuji všem, ktere mi daly pocit, že nejsem nejhorší a jediná, komu se to kdy stalo.
Hezký večer všem. :kytka:

Aha 8)
Hele v pohodě, nedělej si z toho hlavu. Fakt, dítě se ti zraní ještě hodněkrát, tak ať z toho nejsi pokaždé na prášky. Pomalu začni v bytě dělat další opatření (zaslepení zásuvek, kytky a nebezpečné předměty pryč z dosahu, krytky na ostré hrany třeba stolu apod. Stejně všemu nezabráníš. Naše dcera byla na zranění expert, což byl šok po prvním klidném dítěti. Dokázala si třeba 3× za sebou při stoupání u stolu skřípnout prsty do šuplíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
18.12.19 22:07

No u nas je ted v kurzu splh.. :roll: vyleze na zidli a ze zidle na stul… sileny jakmile jdu jen na zachod tak ji bud beru sebou nebo ji dam na chvilku do ohradky.

• Citovat
  • Upravit
1641
18.12.19 22:49

Stane se, hlavně ze to dobre dopadlo. My to mame urazy/pady/boule cca s rocni frekvenci. Manžel brblat bude, nez se mu to taky stane. Hlavně spousta lidi ma nějakou hlášku jako odbourani stresu, to si neber nijak osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.12.19 23:16

Stalo se mi totéž, ve stejném veku syna, tez jsme nesnizili vcas rošt. On byl porad lenoch co se ani skoro nepretacel a nejednou byl chvilku rano bez dozoru a bac… boule jak blazen, tekla mu krev z nosu, nastesti jsme v minulém byte meli koberec… ani jsem neuvazovala ze bych na rentgen nejela, vypadal hrozne. Jeste jsem se bala ze dostanu vynadano i na pohotovosti. Nastesti vse dopadlo dobre, dneska je to sikovnej skoro dvouletej kluk, padá porad, ale nic takhle strašného se uz nestalo. Priste si das pozor… nejsi jediná komu spadlo dítě. Ale chapu tvé pocity, ja byla tehdy mimo dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
19.12.19 08:51
@Čičorečka píše:
Místo brečení jdi a sniž patro u postýlky. Z toho už ti nevyleze.

Ale vyleze, ale až tak za půl roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.12.19 09:07
@Adelka951 píše:
Ale vyleze, ale až tak za půl roku :D

Jistě. Ale teď se bavíme o osmiměsíčním nelezoucím miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí