Pád na kolena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
20.5.24 17:55

Pád na kolena

Dobrý den, tak jsem po roce zas sebou sekulární na kolena. Vloni když jsem sebou švihnul tak ortoped pohmožděná kolena,4 měsíce mě to bolelo.Po roce opět na zemi, opět pohmozdene kolena, dostal jsem rehabilitaci magnety a vyrivky. Když po měsíci nebude zlepšení dostanu nějakou gelovou injekci.Jen mě děsí že by mě kolena bolela zas 4 mesice, má někdo obdobnou zkušenost. Jsem docela sportovně aktivní a tohle mě psychicky ničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
20.5.24 18:21

To jsi na ty kolena spadnul z rozhledny?

• Citovat
  • Upravit
18267
20.5.24 18:23

@chlapeček

nemám obdobnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
20.5.24 18:29
@Janli píše: Více

Přesně to jsem chtěla napsat 😁. Z kterýho patra na ty kolena padá. Vůbec by mě nenapadlo s natlučenými koleny chodit k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
18267
20.5.24 18:30

@LiduNe

je to chlapeček, tak možná upadl na pískovišti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
20.5.24 18:52
@LiduNe píše: Více

Tak ja narazila kolenem v autobuse do sedacky prede mnou (orudce zabrzdil) a rozjely se mi docela slusne bolesti. Mam teda artrozu, takze to poboliva porad, ale ty bolesti byly tak velke, ze jsem skoncila u ortopeda a na rehabkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
20.5.24 18:56

Hele nech být, můj muž takhle kdysi při sportu dopadl na kolena a měl rozdrcenou čéšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.5.24 19:06
@Janli píše: Více

Mám skoro 2 metry když se skacim je to rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
20.5.24 20:57
@chlapeček píše: Více

Já jsem měl bursitidu na lokti, když mne na přechodu vymrštilo auto, udělal jsem přemet ve vzduchu a překulil jsem se přes loket.
Kromě pohlých zad (rozbolela se až po několika hodinách) jsem měl potlučený loket. A bursitida v tom lokti mne trápila dýl, jak ta záda - tak půl roku nejmíň (ale s doktorem jsem to neřešil, přelepil jsem to nějakou desinfekční nebo antibiotickou mastí a byl jsem na to opatrný).

https://www.bolestkolena.cz/bursitida/

https://www.tozax.cz/…da-v-koleni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.8.24 22:59

Tak nakonec prasknutí zevní meniskus a přetržený přední křížový vaz, během 2 měsíců 2 operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák