Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já osobně bych u doktora byla už včera kdyby mi po pádu dítě řvalo až omdlevalo..
Jo ja měla pár let zpátky zlomenej loket, spadla sem na něj na bruslích. Bolelo to ale ne žádná šílená bolest, žádný otok, hýbat sem s tím mohla, ale při pohybu to bolelo. Dostala sem sádru na 6 týdnů od prstů až po rameno ![]()
Tak bez jinam, ale rtg bych sla urcite.
Neter spadla z prolezacky (zadna vyska) na zada, zlomila si dva obratle. Svagrova taky nechtela nikam jit, ze je jen citliva, ze to nebylo z velke vysky
@Oliverka28 ono to omdlevani spíš souviselo s tlakem, ale to je zase jiná kapitola. Kdyby to vypadalo nějak hrozivě tak sem s ním jela hned. Ale pak se zklidnil a byl v pohodě.
@Katka372 ptz to omdlevani nesouviselo s rukou, ale s tím že se mu zvýšil tlak tím vypětím.
@Anonymní píše:
Zdravím ženy, mám dotaz. Syn 7 let včera upadl na ruku -loket, příšerný řev a až mi omdleval. Po hodině byl už dobrej ale ruka ho furt bolela. Žádný otok nic, hýbe s ní normálně a poboliva ho. Dnes ráno se vzbudil a když s ní jen hybe, tak ho lehce poboliva ten loket, jak ji má k něčemu ale použít, tak beka že ho to boli. Tchyně do mě valí ať zajedu na rtg.Tady je ale tak debilní doktor, že na mě bude koukat jak na kravu že prehanim a že je to uhozene jen. Takže mě spíš zajímá jestli nemáte některá zkušenosti s nalomenim v loktu něčeho Bo primo zlomeninu. Jestli by s tím mohl hýbat, nebyl by otok a tak.?? Samozřejmě když ho to bude bolet, tak k dr zajdeme. Tohle je spíše zvědavost jestli nemáte někdo zkušenost. Předem dík
Napsala sem to blbě. Omdlevani máme často. S tím vím jak si poradit. Tak prosím neřešte omdlevani. Má chyba, že jsem to napsala tak blbě. Zajímá mě ten loket. Dekuji.
Já bych jela. Známý spadl na loket. Loket ho bolel, ale mohl s ním pohnout, normálně s ním fungoval v práci. K doktorovi šel až druhý den, měl ho zlomený. Takže operace a několikaměsíční rekonvalescence. Takže za mě nepodceňovat.
@Kriss Tina jaj. To mě zajímá právě. Jestli to i tak může být Zlomený když není otok a nějak velká bolest atd. Dekuji
zavolám jestli tam je těm blbec a uvidím. Ten totiž když to neni opuchle a okem viditelné že s tím něco je, tak vás ani nikam neposle ![]()
Zdravím ženy, mám dotaz. Syn 7 let včera upadl na ruku -loket, příšerný řev a až mi omdleval. Po hodině byl už dobrej ale ruka ho furt bolela. Žádný otok nic, hýbe s ní normálně a poboliva ho. Dnes ráno se vzbudil a když s ní jen hybe, tak ho lehce poboliva ten loket, jak ji má k něčemu ale použít, tak beka že ho to boli. Tchyně do mě valí ať zajedu na rtg.Tady je ale tak debilní doktor, že na mě bude koukat jak na kravu že prehanim a že je to uhozene jen. Takže mě spíš zajímá jestli nemáte některá zkušenosti s nalomenim v loktu něčeho Bo primo zlomeninu. Jestli by s tím mohl hýbat, nebyl by otok a tak.?? Samozřejmě když ho to bude bolet, tak k dr zajdeme. Tohle je spíše zvědavost jestli nemáte někdo zkušenost. Předem dík