Zlomená noha a jízda autem?

4
18.2.20 19:34

Zlomená noha a jízda autem?

Dobrý den,
v Rakousku na lyžích jsem si zlomila nohu. Ještě ten den jsem podstoupila operaci v tamní nemocnici a následně ještě 3 dny hospitalizace, kdy jsem cvičila s fyzioterapeutem, který mi dokonce dovolil lehce na nohu došlápnout. Zítra bych měla být propuštěna a převezena do ČR, bohužel komerční pojišťovna není schopna zařídit můj převoz. Chtěla bych se zeptat, jestli myslíte, že je vhodná cesta autem, která trvá přibližně 7 hodin? Dojela by pro mě rodina.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45690
18.2.20 19:40

Taky jsem takto jela z Rakouska se zlomenou nohou po operaci. Se sadrou a slapat jsem na ni nesmela, jen o berlich chodit. Jako bolela mne, ale pro mne to bylo mnohem lepsi kdyz mne vezl manzel a ne nejaky cizi sanitak, kde byvh snad musela celou cestu lezet? Ne, urcite at pro tebe dojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
18.2.20 19:42

Sedla bych si dozadu a položila přední sedadlo spolujezdce úplně na lezato jestli to jde tak aby si měla nohy nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.2.20 19:43

Jak jsem to cetla, cekala jsem, ze budes ridit. Jako spolujezdec nejak dojedes. Vzadu, abys mohla mit noho v pohodlnejsi pozici. Optimalni by bylo sklopit predni sedadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.20 20:20

Děkuju a můžu se ještě zeptat, kam jsi po příjezdu do ČR šla na kontrolu? @veria
Ještě si mám píchat injekce proti trombóze a to taky netuším, jestli mi dají s sebou a nebo je budu muset shánět někde u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
18.2.20 20:24

@marviz pokud nedostanes injekce s sebou, kontaktuj praktika, dostanes je na recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
18.2.20 20:43

Sla jsem na urazovku FN v Brne. Injekce mi s sebou nedali a tady mi je nikdo nechtel dat, ani ta urazovka, ani praktik, ani hematologie ve FN brno ze pry to neni nutne a ze se to u nas takto plosne nedava. Ale je to par let, mozna se to zmenilo, neteri ted pri zlomenine injekce u nas dali, v praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák