Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
v Rakousku na lyžích jsem si zlomila nohu. Ještě ten den jsem podstoupila operaci v tamní nemocnici a následně ještě 3 dny hospitalizace, kdy jsem cvičila s fyzioterapeutem, který mi dokonce dovolil lehce na nohu došlápnout. Zítra bych měla být propuštěna a převezena do ČR, bohužel komerční pojišťovna není schopna zařídit můj převoz. Chtěla bych se zeptat, jestli myslíte, že je vhodná cesta autem, která trvá přibližně 7 hodin? Dojela by pro mě rodina.
Děkuji.
Taky jsem takto jela z Rakouska se zlomenou nohou po operaci. Se sadrou a slapat jsem na ni nesmela, jen o berlich chodit. Jako bolela mne, ale pro mne to bylo mnohem lepsi kdyz mne vezl manzel a ne nejaky cizi sanitak, kde byvh snad musela celou cestu lezet? Ne, urcite at pro tebe dojedou.
Sedla bych si dozadu a položila přední sedadlo spolujezdce úplně na lezato jestli to jde tak aby si měla nohy nahoře.
Jak jsem to cetla, cekala jsem, ze budes ridit. Jako spolujezdec nejak dojedes. Vzadu, abys mohla mit noho v pohodlnejsi pozici. Optimalni by bylo sklopit predni sedadlo.
Děkuju a můžu se ještě zeptat, kam jsi po příjezdu do ČR šla na kontrolu? @veria
Ještě si mám píchat injekce proti trombóze a to taky netuším, jestli mi dají s sebou a nebo je budu muset shánět někde u nás.
@marviz pokud nedostanes injekce s sebou, kontaktuj praktika, dostanes je na recept
Sla jsem na urazovku FN v Brne. Injekce mi s sebou nedali a tady mi je nikdo nechtel dat, ani ta urazovka, ani praktik, ani hematologie ve FN brno ze pry to neni nutne a ze se to u nas takto plosne nedava. Ale je to par let, mozna se to zmenilo, neteri ted pri zlomenine injekce u nas dali, v praze.