Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A nevím zda pro vás přijede rychlá jak píšeše, nezdá se to jako život ohrožující stav.
Jojo holky takovej parechant se jen tak nekde nenajde,,,on je zvíře to není snad a ni chlap a ja kam jít tak bafnu malýho a okamžitě od nej mizím,,,nebo nás jednou odrovná oba ![]()
Tříleťáka bych fakt nechala spát. Zítra se uvidí, pro klid duše bych s ním někam jela kvůli zlomenině. Jinak teda chápala bych, kdyby jsi psala že mu vypadlo tříměsíční dítě na dlažbu, ale tříleťák?
Ty jsou pořád někde rozpláclý.
Řešila jsem asi před měsícem, šly jsme s dcerou ze školy a ona zakopla na chodník a přímo na nos. Taky tekla červená a nos měla hodně nateklý a taky křivý. Napřed jsem jí to ledovala. Nechtěla jsem jet, ale vycukala mě babička
a tak jsem zavolala do nemocnice na ORL a tam mi řekli, že máme přijet k nim. Mladý pan doktor jí všechno krásně vyšetřil, řekl, že to naštěstí dopadlo dobře a že jsme udělaly dobře, že jsme hned chladily a pak přijeli. Myslela jsem, jak se bude zlobit, že jedeme s kravinou a vůbec. Ať je vše OK.
No tak nakonec jsem k doktorovi nejely,,ikdyž oteklé to má kolem nosánku nebo spíš modřinu u kořene nosu a lehce i kolem očička,,,ale nevím na bolest si nestežuje a je i veselej normálně si hraje tak snad bude v pořádku,,ikdyž pořád ten muj vnitřní klid mě nedá no ![]()