Pád na nos :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
14.5.15 20:35

A nevím zda pro vás přijede rychlá jak píšeše, nezdá se to jako život ohrožující stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:39

Jojo holky takovej parechant se jen tak nekde nenajde,,,on je zvíře to není snad a ni chlap a ja kam jít tak bafnu malýho a okamžitě od nej mizím,,,nebo nás jednou odrovná oba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.15 21:34

Tříleťáka bych fakt nechala spát. Zítra se uvidí, pro klid duše bych s ním někam jela kvůli zlomenině. Jinak teda chápala bych, kdyby jsi psala že mu vypadlo tříměsíční dítě na dlažbu, ale tříleťák? :think: Ty jsou pořád někde rozpláclý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.5.15 11:49

Řešila jsem asi před měsícem, šly jsme s dcerou ze školy a ona zakopla na chodník a přímo na nos. Taky tekla červená a nos měla hodně nateklý a taky křivý. Napřed jsem jí to ledovala. Nechtěla jsem jet, ale vycukala mě babička :) a tak jsem zavolala do nemocnice na ORL a tam mi řekli, že máme přijet k nim. Mladý pan doktor jí všechno krásně vyšetřil, řekl, že to naštěstí dopadlo dobře a že jsme udělaly dobře, že jsme hned chladily a pak přijeli. Myslela jsem, jak se bude zlobit, že jedeme s kravinou a vůbec. Ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.5.15 19:56

No tak nakonec jsem k doktorovi nejely,,ikdyž oteklé to má kolem nosánku nebo spíš modřinu u kořene nosu a lehce i kolem očička,,,ale nevím na bolest si nestežuje a je i veselej normálně si hraje tak snad bude v pořádku,,ikdyž pořád ten muj vnitřní klid mě nedá no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák