Pád na nos :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
14.5.15 20:08

pád na nos :(

:(maminky mám se bát? chlapovi malej upadl na nosánek na dlažebních kostkách,,po chvilce se mu i objevila krev z nosu z obou dírek ale ustálo to,,,ale nosánek má jak bambuli pěkně oteklej,,,:(mam strach aby to nemelo nejaké následky,,,achjo:( mám nervy fakt v kýblu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
14.5.15 20:13

Nejsem z těch co jedou s každou blbostí na pohotovost, ale s tímto bych jela. Zkontrolují a když to bude v pohodě, budete doma chladit, když ne vyřeší to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.5.15 20:13

Syn jednou taky tak blbě spadl na nos doma na dlažbě. Měl ho modrý a celý oteklý, krev mu taky tekla, ale naštěstí se to obešlo bez následků. Ale měla jsem strach, jestli ho nemůže mít zlomený nebo něco, ale chlap s babičkama mě pořád uklidňovali, že to bude v pohodě a ať k dr. nejezdím. :nevim: Naštěstí to dopadlo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.5.15 20:16

Byt tebou tak zajedu na pohotovost, pro jistotu. Ja si takto zlomila nos ve dvou letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:17

Chtěla jsem jet ale bohužl mě chlap seřval že přeháním atd,,nevím no ted spinká chudera malej doufam že to bude ok :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:18

Upadl u venku na dlažebkach na tech kostkach,,,uvidim až se vzbudí tak si zavolam pohotovost pokud nas tam nebude chtet odvíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27556
14.5.15 20:22

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:23

Za mesíc mu budou 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:24

Za mesic 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.5.15 20:24

@baruna1 Přeháníš? No, to bych chlapa poslala někam…my teda nejezdíme na pohotovost s každou blbinou, ale když se mi něco nezdá, tak sednu do auta a radši jedu. Tohle mi jako blbost nepříjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27556
14.5.15 20:25
@baruna1 píše:
Za mesic 3 roky

to už není tak malej, ale já bych jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 20:26

@baruna1 Baruš typickej, chlap :zed: nic si s toho nedělej a pro jistotu jed ;-)
mě malej spadl taky, ale teda zakopl a letěl přímo na beton na nosím a ještě to vzal čelem :roll: chudák malej a také jsme raději jeli a vše ok, ale jistota je jistota no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
14.5.15 20:27

Včak po dnešku mu už malýho ven nesvěřím,,,kdybys vedela co má už pádu kvůli nemu a jen proto že ho prostě nehlídá a radci čumí no mobilu strasny,,,a k tomu všemu malej není zdravotně v pořádku a musí se hlidat fest takže fakt nervy no,, apk sem ještě dostala dílo že za to ohu já že mu upadl dobrý ne? je to magor ja s nim končim,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
14.5.15 20:34

A jak ho neuhlídal? Jestli malej jen šel nebo běžel a upadl tak za to přeci nemůže nikdo ne? Ještě bych možná chápala sotva chodící dítě i kdyz i tam nelze pořád mít dítě při ruce a chytat a je to snad i nežádoucí. Jestli ho nechal lést kam neměl a bylo to nebezpěčné tak chápu, že se zlobíš i když chlapi prostě nejsou tak úzkostný jak maminky. Snad bude to bude v pořádku. Klidnou noc přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 20:35

@baruna1 bych mu dala teda :cert:
Se ti nedivím, že mu, ho nechceš prdolky dávat, když čumíndo mobilu 8o a nehlidá prcka. Ale hodit na tě vinu a ještě tě sprcat no co na to říct.
Kontroluj tedy malého s kdyby se ti nezdál jed hned a nejpozději ráno ;-)
zdravotnictví je tady od toho i kdyby jsi tam jela s třískou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák