Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
maminky mám se bát? chlapovi malej upadl na nosánek na dlažebních kostkách,,po chvilce se mu i objevila krev z nosu z obou dírek ale ustálo to,,,ale nosánek má jak bambuli pěkně oteklej,,,:(mam strach aby to nemelo nejaké následky,,,achjo:( mám nervy fakt v kýblu
Nejsem z těch co jedou s každou blbostí na pohotovost, ale s tímto bych jela. Zkontrolují a když to bude v pohodě, budete doma chladit, když ne vyřeší to.
Syn jednou taky tak blbě spadl na nos doma na dlažbě. Měl ho modrý a celý oteklý, krev mu taky tekla, ale naštěstí se to obešlo bez následků. Ale měla jsem strach, jestli ho nemůže mít zlomený nebo něco, ale chlap s babičkama mě pořád uklidňovali, že to bude v pohodě a ať k dr. nejezdím.
Naštěstí to dopadlo dobře…
Byt tebou tak zajedu na pohotovost, pro jistotu. Ja si takto zlomila nos ve dvou letech…
Chtěla jsem jet ale bohužl mě chlap seřval že přeháním atd,,nevím no ted spinká chudera malej doufam že to bude ok ![]()
Upadl u venku na dlažebkach na tech kostkach,,,uvidim až se vzbudí tak si zavolam pohotovost pokud nas tam nebude chtet odvíst
@baruna1 Přeháníš? No, to bych chlapa poslala někam…my teda nejezdíme na pohotovost s každou blbinou, ale když se mi něco nezdá, tak sednu do auta a radši jedu. Tohle mi jako blbost nepříjde ![]()
@baruna1 píše:
Za mesic 3 roky
to už není tak malej, ale já bych jela
@baruna1 Baruš typickej, chlap
nic si s toho nedělej a pro jistotu jed ![]()
mě malej spadl taky, ale teda zakopl a letěl přímo na beton na nosím a ještě to vzal čelem
chudák malej a také jsme raději jeli a vše ok, ale jistota je jistota no.
Včak po dnešku mu už malýho ven nesvěřím,,,kdybys vedela co má už pádu kvůli nemu a jen proto že ho prostě nehlídá a radci čumí no mobilu strasny,,,a k tomu všemu malej není zdravotně v pořádku a musí se hlidat fest takže fakt nervy no,, apk sem ještě dostala dílo že za to ohu já že mu upadl dobrý ne? je to magor ja s nim končim,,
A jak ho neuhlídal? Jestli malej jen šel nebo běžel a upadl tak za to přeci nemůže nikdo ne? Ještě bych možná chápala sotva chodící dítě i kdyz i tam nelze pořád mít dítě při ruce a chytat a je to snad i nežádoucí. Jestli ho nechal lést kam neměl a bylo to nebezpěčné tak chápu, že se zlobíš i když chlapi prostě nejsou tak úzkostný jak maminky. Snad bude to bude v pořádku. Klidnou noc přeju.
@baruna1 bych mu dala teda ![]()
Se ti nedivím, že mu, ho nechceš prdolky dávat, když čumíndo mobilu
a nehlidá prcka. Ale hodit na tě vinu a ještě tě sprcat no co na to říct.
Kontroluj tedy malého s kdyby se ti nezdál jed hned a nejpozději ráno ![]()
zdravotnictví je tady od toho i kdyby jsi tam jela s třískou