Pálení jizvy po císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
5.11.16 19:04

@svatecnice A mela jsi ten val po cele delce stejny nebo nekde to bylo vetsi? Ja to mam prave na leve strane vetsi a jde nahmatat boule a ta je tvrda, kdezto na druhe strane je to mekke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
5.11.16 19:10

@koala123 já ho měla po celé délce. Plus mínus symetrický. V jednom místě mi to zarudlo a po asi 8 týdnech jsem tam do rány lila peroxid (na radu gynda sestry) a pak z toho vylezl hnis a bylo to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
5.11.16 19:12

@koala123 jinak jsem s tím byla zpátky. Porodnici, asi třikrát, pokazdy jiná léčba, jednou dren, jednou betadinova mast, jednou jen masírovat. Ale pomohl ten dren, udělali mi tam douru a tam jsem pak ve finále nalila ten peroxid a zbavila se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.11.16 19:17

@svatecnice Takze jsi to zvladla ambulantne a nemusela tam lezet? Ja v ctu, jak to hodne holkam zaclo hnisat a musely byt kvuli zanetu v nemocnici :(. Takze jsem z toho na nervy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
5.11.16 19:18

@koala123 ambulantně, jo. Hodně ledovat a matlat a masírovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
5.11.16 19:25

@svatecnice Jj, diky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.17 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj,
setkal se někdo z vás s pocitem pálení jizvy a okolí po císaři? trvá to už týden, podle doktorky v nemocnici je to normální znak hojení. ale znervozňuje mě, že je to jen jedna půlka jizvy, druhá je ok. pálení se objeví vždy při námaze, když ležím, tak je to ok. To pálení je tak silné, že mě vyřadí z provozu…

Dobrý den, můžu se zeptat jak to s jizvou do teď probíhalo? Akorát mam stejné potíže jako jste měla vy. Děkuju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
17.2.17 19:39

@s.fibichova Palilo me to i mesic a nekdy opravdu silene, az jsem chodila v predklonu. Nikdo nevedel proc, na sonu vse v poradku. Ted jsem ctyri mesice po cisari a vse v poradku. U prvniho jsem to silene paleni mela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.19 10:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
setkal se někdo z vás s pocitem pálení jizvy a okolí po císaři? trvá to už týden, podle doktorky v nemocnici je to normální znak hojení. ale znervozňuje mě, že je to jen jedna půlka jizvy, druhá je ok. pálení se objeví vždy při námaze, když ležím, tak je to ok. To pálení je tak silné, že mě vyřadí z provozu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.19 10:41

Ahoj setkal se někdo s tim to sem po třetím cisaraku pali ne jizva a levi bok pravý bok mám natekla prosím o inf :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.7.24 10:54

Jizva

Ahojky ženy :kytka:
Po 5 dnech jsem přišla s malinkou domu po císařským rezu a trošku víc jsem chodila a ohýbala a soupala stůl (což asi nebyl dobrý napad) pak mě palela a az píchála jizva ale spíše jen jedna strana… měl to někdo z vás taky??? :,( :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí