Pálení očí u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1079
7.6.19 12:19
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka dnes ráno vstala, vše v pohodě, ale během dopoledne si začala stěžovat na pálení očí. Nemá je zarudlé ani neslzí, bez hnisu, co to může být?

Alergie? Syn si drbal oci cely kveten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11620
7.6.19 12:22

@Anna85 Žádnou potvrzenou nemá, ale taky mě to napadlo. Začlo to u sestry, která má doma psa. Ale byla tam i dřív a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.6.19 12:26
@Genovesa píše:
@Anna85 Žádnou potvrzenou nemá, ale taky mě to napadlo. Začlo to u sestry, která má doma psa. Ale byla tam i dřív a nic.

To syn taky zatim nema. Pujdeme na testy az na podzim. Ale zkusila jsem koupit fenistil kapky a videla jsem ulevu.
A taky to na nej prislo z niceho nic letos, budou mu tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
7.6.19 12:45

Suchý vzduch. U dětí (i dospělých) běžná reakce na to, pokud klesne vlhkost vzduchu pod 40 %. Další příznaky jsou pálení a sucho v krku, ucpaný nos bez smrkání, suché rty atd. Je to daleko pravděpodobnější příčina než náhlá alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
7.6.19 12:46
@Genovesa píše:
Ahoj, dcerka dnes ráno vstala, vše v pohodě, ale během dopoledne si začala stěžovat na pálení očí. Nemá je zarudlé ani neslzí, bez hnisu, co to může být?

Ahoj,

muže to být budto začínající zánět spojivek, nebo alergie (vše kvete) a nebo si třeba něco „jen“ zanesla do očí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.6.19 12:59

Děkuju holky za rady, pustím na noc zvlhčovač. Tězko říct, kapla jsem okuflash a prý už oči nepálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.6.19 18:19

Může to být od alergie, ale dětem takto začínal zánět spojivek. Udělala si dobře, že si kápla Ocuflash, nedám na něj dopustit. Kapej klidně 5× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí