Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nepletu, Sp je nemají, to vím, mám jeden balík doma a ty AB mám taky, zabalený v tašce pro kamarádku. nemají ty AB pružný boky jen v určitých kilech?
Mám trojky a ty mi přijdou, že pružný boky maj
ale nevím jestli třeba ty PC nejsou pružnější
ty jsem kupovala jen do dvojek
Malej má velký břicho, tak PC kupuju už trojky
To je jedno, přemýšlela jsem i o látkování, ale jsem na tohle asi lenoch a když se prcek neopruzuje.. ale asi zkusím teda příští nákup zkusit ty AB a uvidím, jestli máte pravdu a mají pružný boky :/ Přece jen, stovka rozdíl na plenkách, je docela dost. Aspoň pro mě.
@Blešík já mám pocit, že jsme je měli i u 3 i 4, 1 a 2 jsme měli premium care, tak to nevím
@dandysek nevím jak ty nový, ale jsou o trochu menší než PC tak pozor na to. Přihazuji foto jak se roztáhnou
@dandysek já jsem taky lenoch
ale ono ty látkovky jsou dneska úplně o něčem jiném, bohužel jsem na to přišla pozdě, jak jsem obrečela nekojení, tak teď si hlavou biju do zdi, že jsem nezačala dřív, ale až když byl problém s opruzením
@nikita066 píše:
@Blešík já mám pocit, že jsme je měli i u 3 i 4, 1 a 2 jsme měli premium care, tak to nevím
já taky
, jedničky PC a newbaby, dvojky PC a od trojek jedu na ABčkách, jelikož sem chytila v globusu akci 150ks/499kč, tak jsem koupila 3krabice a tluču se do hlavy, že jsem nekoupila i zásobu čtyřek
při dnešních cenách ![]()
@Blešík díky, tohle právě ty naše AB nemají
vyfotila bych, ale jsou v ložnici a spí tam prcek, tak nechci budit. AB jsou teda menší? Když kupuju PC 3, tak AB mám koupit radši 4? Dominik má 6,5kg, tak teda nevím?
@dandysek tak jestli to tvoje fakt nemaj, tak to zkus reklamovat, třeba dali do balení AB pleny SP ![]()
@dandysek no tak já nevím, my jsme č.4 nosili kolem 8-10 a 10-12kg č. 4+
Někde mám založenej reklamní leták na plenky pampers, psalo se tam který druhy mají pružný pásky a který ne a AB tam byly od určitých kil taky..že nemají. jen nevím kde ten leták je ![]()
@dandysek ne, tak to určo ještě trojky kluk má 7kilo a jsou mu v pohodě. Ten rozdíl neni zas až tak velkej, PCčka jsou větší jen o chlup, nebo mě to tak alespoň přijde ![]()
Já teda nevím, ale měla jsem pro malýho active baby všechny velikosti i 6 a všechny pokaždé pružili.
My používáme zatím 4 a taky zatíme všechny pružej. Ale nepružili sleep and play. Jo jinak zřejmě plenkama to nebude, dneska jsem si jetě uvědomila, že jsem koupila nový ubrousky babylove. A všimla si, že je to s aloe. Tak jsem je nepoužívala, ale ty bílý co používáme běžně a prdelka je během dneška zase krásná ![]()