Panenka k 2. narozeninám

4155
1.9.09 22:25

Panenka k 2. narozeninám

Anežka bude mít brzo dva roky a já sháním pěknou panenku. Zatím jsem nic moc nenašla, asi mám moc přísné podmínky :roll: . Mohli byste mi něco poradit?
Panena by neměla být miminko (kakací, čůrací, brečící ani žádné jiné), těch máme dost. Měla by mít česací vlásky, přiměřenou velikost a měla by být „odolná“ vůči dvouleté holčině :D (známe ty jejich nápady, že :lol: ) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5579
1.9.09 22:35

No, nam se teda osvedcila jedna velika latkova panenka (je skoro stejne velka jak Anezka), je takova muchlaci, mala s ni i spi obcas. Neni teda cesaci, ale ma dlouhy vlasky.
A nevim jestli cesaci prezije dvouletaka, pac treba nase Anezka chce vsechno strihat, hlavne teda zatim nehticky, takze vsechny panenky (hadrove i plastove) maji takovy ohudlany ruce. Vlasky zatim nema kde strihat, ale kdyby mela tak uz mame i plesatou panenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.9.09 22:44

No, máme několik panenek, částečný úspěch měly Bibinky (mimina), teď Pepi miluje svou Růženku - nefunkční vlasatá Chou Chou, Adi ji chce taky k narozkám.

Ale co u nás jede nejvíc jsou kočky z IKEA - ty holky milují všechny, a ač je považuji za obludy, jsou objektivně nejlepší hračky - a to jsem je koupila naprosto nedobrovolně za škudlíky. Elinka se bez ní nehne na krok, holky jsou už rozumnější, ale i tak jsou kočky naše jedničky. Dokonce máme čtyři, Elča si svou někam schovala, museli jsme nakonec jet pro novou… Občas tu pochoduje, v náruči dvě kočky… Tím chci říct, že dvouleťanda možná prostě nemusí chtít panenku…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.9.09 07:30

No ona právě po česací panence touží. Kamarádky dcera ji má, a vždycky když tam jdeme, tak se malá neptá na Kačenku (holčičku), ale na Báru (česací panenka) :D Pak tam přijdeme, Aňa řekne ahoj a letí do pokoje ke Kačce popadne panenku a češe a češe a češe než jdeme s řevem domů (když se Kačce podaří se Anežce vnutit do hry, tak pak pro panenku vařej). Pak mi celej zbytek dne básní o panence s vlasama. Proto jsem usoudila, že nějakou vlasatou nemiminkovskou koupíme k narozeninám. Jenže panenka je stará aspon dvacet let, takže takovou už koupit nemůžu. Nejlepší je, že pak se její řeči stočí i tak, že velká panenka může pít kafe, ale miminko ne, a že by Bára chtěla ochutnat polívku atd (nádobíčko je další oblíbená hračka, ale toho už máme dost).

S tím stříháním nejen vlasů se časem počítá. I moje panenky měly ostříhané vlasy a řasy :lol: Ale nůžky jsme zkoušely jen párkrát, ale Anežku zatím nezaujaly.

Panenku chce koupit babička s dědou a dnes už mi babička dala dva návhry:
Panenka Götz Muffin 33cm - Blond vlasy /> Lissi Doll Panenka s vlásky a měkkým tělem

Lesino je tohle ta Chou Chou? Panenka CHOU CHOU > 48cm ?? Ta je taky pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.9.09 16:49

jj, ale my máme nefunkční 42 cm - a je opravdu moc pěkná. Já ještě našla toto: http://www.urobiska.cz/detail.php?…

Popravdě, za tip na celoplastovou panenku s nekřivýma nohama a s kvalitními česacími vlásky bych byla náramně vděčná.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.9.09 19:38

Ta je taky pěkná a hlavně celoplastová, ale přijdou mi moc vlnité vlasy. Až ta naše cácora zabere hřebenem, tak bud utrhne panence hlavu, zlomí hřeben nebo obojí :D
Dám babičce zatím vybrat z těchhle návrhů, co tu prošli, ať se rozhodne sama. Ještě máme celkem čas a Anežka už pár dnů obdivuje „pepuláře“ s otevřenou pusou, tak abysme nakonec nesháněli na poslední chvily popelářský auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
2.9.09 19:50

Ahoj, Nelince donesl loni Ježíšek (to jí byly 2roky a 2 měsíce) tuhle http://www.hracky-toys.cz/…-cm-296.html a ani jsem nečekala takový úspěch. Taky jsem pořád špekulovala jakou koupit aby se líbila protože holohlavých hadrových mimin má milion,a le tahel teda zaujala úplně maximáně. Dodnes jí tahá všude sebou, spí s ní v posteli a nemůžu jí ani vyprat, takže ta se fakt povedla. Je teda hadrová a vlasy se jí zacuchali,tkaže žádný zázrak, jen dávám tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.9.09 22:05

A jsem tu zase se „svou“ ulovenou panenkou. Už ji mám doma, i když v pořádným předstihu…
http://dino.cz/…%5Bh87084%5D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
2.9.09 22:27

OT (jen trochu :wink: ) Lesino - jak obstála Růženka v denním provozu - ještě jde česat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.9.09 22:34

Růženka má dva copy a ač je milována, Pepi ji nechává pořád spinkat :) Takže nevím. A narozky Ady se blíží… Grrrr!!!!!

Jen jeden poznatek, ráději bych panenku s pevným tělíčkem - ale hlavní jsou vlásky, musí být kvalitní a česací.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
2.9.09 23:05

Dík, tož to jsem zvědavá - jedna nám čeká ve skříni 8) . Hanica pořád smýká svoje dvě látkové a plešatého hypotonického mrkacího nebožáka, takže látkové tělíčko asi vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 22:13

jakou panenku

Ahoj, chci se poradit jakou panenku na vánoce, dcerce budou 2 roky, má doma malou chou chou, hraje si s ní, dává ji jíst a na nočník, ale zlobí se že nesedí a nezavírá oči :-) líbí se mi bambolina, jedna z nich i čůrá, ale teď mám možnost mít i little sunshine, je nádherná :-) ale na krabici doporučený věk od 3, tak se bojím, aby nebyla moc náročná…na druhou stranu pak může mít radši třeba barbíny a o takovou možnost by přišla :-) poradíte prosím kdo máte zkušenosti s touhle panenkou? vydržela vám? bála bych se, že když spadne na zem tak přestane fungovat…předem všem moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.10.14 07:57

Tak pokud ji mas moznost koupit levne, tak jo, ale jinak bych se krome toho, ze spadne, bala i toho, ze ji dvouletacka oskube vlasy - aspon ta moje dvouleta sestriny panenky cese dost nevybiravym zpusobem, ale moc rada :roll: :lol:

Ja kupuju k Vanocum dvouletacce Baby Annabell z druhe ruky - sehnala jsem za 290, tusim ze breci, zavira oci a spinka. Protoze tak nejak pocitam s tim, ze s ni muze prastit a panenka bude nefunkci, tak jsem spis vybirala krasne miminko bez ohledu na funkce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí