Panenka Sarah - znáte? Je kvalitní?

9867
3.9.09 08:41

Panenka Sarah - znáte? Je kvalitní?

Ahoj,

Adli bude mít narozeniny a přeje si česací panenku. Protože máme hodně špatné zkušenosti s vlásky panenek, koukám a vybírám i mezi dražšími v naději, že ty by mohly mít vlásky jako mívaly panenky když jsem byla malá.

Jeden tip je Chou Chou s vlásky, má ji Pepi a je fajn, ale myslím, že by Ada víc ocenila panenku s pevným tělíčkem. Funkce mě na panenkách moc nezajímají, jde mi opravdu hlavně o kvalitu provedení. A narazila jsem na panenku od firmy Götz - Panenka Sarah baletka :)

Je například zde: http://obchudekupetriska.mimishop.cz/detail.php?…

Cena je tedy úděsná, ale Adi dostane peníze od babiček a tak o ní uvažuji - ALE!!! Je opravdu tak kvalitní jak je drahá? Nemáte zkušenost? Nemáte ji někdo doma? Jde opravdu opakovaně česat? Nekudlí se jí vlásky?

Předem díky!!!
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
3.9.09 11:49

Ahoj Lesino,

máme Sarah doma, tenistku už třičtvrtě roku a vlásky má pořád stejné;-) Česají se dobře a oblečky jsou také kvalitní. Za sebe a malou můžu Götz doporučit, máme už dva roky i menší panenky od stejné firmy dovezené z Německa a nemůžem si na ně stěžovat. Opravdu vypadají stále stejně. Narozdíl od velké Chou chou s vlásky, která už se učesat nedá :-( Snad jsem Ti trochu pomohla. Je pravda, že zrovna nejlevnější nejsou. Ale to ani Chou chou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.9.09 12:00

Díky za odpověď. Já googlím a hledám jakékoli info, ale osobní zkušenost je samosebou k nezaplacení…
Adli se líbí baletka, Sarah s psíčkem a Sarah na party (ta bez ofinky). Takže uvidíme. Zatím vede baletka, ale já bych za sebe raději panenku bez ofinky…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
3.9.09 12:19

Já osobně bych za ty peníze koupila baletku, protože u ní je komplet náhradní oblečení i s botama :D Ale když jsme šli nakupovat, tak jí zrovna neměli, takže jsme vzali tenistku. Chtěla jsem si jí radši prohlédnout, jak vypadá. Kupovali jsme jí v hračkářství Pompo. Jinde jsem Götz živě neviděla, mimo internetových obchodů. A to jsem se nasháněla, protože když jsme z Německa přivezli první, byla jsem moc nadšená a doufala jsem, že je u nás taky budou prodávat.

Jinak pro milovnice panenek, tady jsou oficiální stránky firmy s katalogy ke stažení http://www.goetzdolls.com/

Škoda, že k nám nedovážejí víc typů a ty doplňky a šatičky… Nádhera! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.9.09 18:40

Když mě by se líbila víc panenka bez ofinky… Adi se líbí právě baletka, takže je asi jasno :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka811
3.2.10 13:21

Panenka Sarah

Ahoj holky,

brouzdám po netu a hledám pěknou panenku s „normálními“ vlásky, taky máme špatnou zkušenost s jinými panenkami, výrobce panenek opravdu nechápu…:-(

Také jsem na netu objevila panenku Sarah a jsem ráda, že čtu o dobrých zkušenostech s ní - pořád to platí nebo jste našly nějakou chybku???

Neviděly jste náhodou panenky na živo, v obchodě? Ráda bych panenku-hnědovlásku s hnědýma očima, bohužel to na netu nejde moc dobře vidět, ale zdá se mi, že „tenistka“ má oči hnědé a ostatní modré…???
Také tápu v délce vlásků (pro Kačenku čím delší, tím lepší - samozřejmě:-)), zdá se mi, že některé mají vlásky až k zápěsí (Sarah s pejskem) a některé pouze těsně pod ramena (Sarah v lázni - zrovna tu, si Kačenka vybrala..), je to tak nebo je to jen klam, nevíte?

Děkuji za Vaše případné odpovědi a přeji pěkné odpoledne!
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
9867
22.12.11 21:48

Oprava panenky

Koukám, že reaguji do diskuse se skoro dvouletým zpožděním.

Koupili jsme baletku, prostřední dostala Sarah s pejskem a nejmladší teď dostane od Ježíška Hannah žokejku. Panence se změnilo jméno, kvalita snad ne.

Panenky jsou opravdu kvalitní, jen baletka Lucka začíná mít uvolněné nohy, nedrží tak dobře nastavenou pozici. Uvnitř tělíčka drží nohy, ruce a hlavu gumy (tím se s ní výborně manipuluje) - začínám řešit, zda by se panenka nedala někam poslat na opravu, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí