Paní na úklid Rudná

417
28.9.19 14:56

Nikdo se neozval? Nepodařilo se vám sehnat někoho jinou cestou? Jsem z Nučic a paní na úklid bych také velmi přivítala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.5.21 11:43

Take hledame

Jsme take od Nucic a hledame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
31.5.21 13:53

@MilanPraha Good luck, my jsme nenašli, měli jsme tu jednou paní. No nebylo tak strašné, ale podruhé už nee a ještě jsem se neodhodlala vyzkoušet někoho dalšího. A paní sousedka, která je velmi dobře finančně zajištěná, takže se vůbec nedívá na cenu, vyzkoušela loni asi 4 a nakonec si uklízí sama… Tak nevím, jestli je tak náročná nebo prostě v okolí Prahy natolik převažuje poptávka nad nabídkou, že všechny dobré uklízečky už jsou rozebrané… Kdybyste někoho rozumného našel, budu ráda za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.5.21 14:10

Myslím, že náročná sousedka není, já tedy nejsem, ale když mi jedna slečna měla vyčistit mikrovlnku a na horní vnitřní část ani nehrábla, už jsem ji nepozvala. Nebo další vytřela koupelnu a když jsem otočila váhu, co je na podlaze, byla plná prachu a psích chlupů… Prostě mne to odradilo. Nejsem nijak ras na úklid, ale když se někdo chce živit jako hospodyně/uklízečka, takové věci by opomíjet neměl. Hlásají o sobě, že jsou precizní, v praxi to tak ale není. Dokonce ani uklízecí firma prý není zárukou kvalitně provedeného úklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.21 19:31

Zdravim maminky. Tak jsme nasli sikovnou slecnu, ale dojizdi z Plzenska tak bych ji rad domluvil praci na cely den. U nas a souseda to ma tak na 6 hodin tak jeste jeden dum by stihla, Pripadne se muzete domluvit na dalsi den. Domluvili jsme se na 180kch. Tak dejte vedet kdo hleda z Nucic-ska
Tatinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný