Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40377
4.9.17 13:23
@LLump píše:
Svýho času byly dobrý na základní beztrestný „ošahání si“ holek taneční. Docela se divím, ti 35 apod. je snad ještě museli zažít, ne?

Za mě se chodilo v partách na zábavy a tam si snad našel někoho úplně každý, spíš se řešilo, kdo zase s kým než nikdo nikdy s nikým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 13:25
@zoidberg píše:
Já to vím, zeptal jsem se desítek holek, zda by si nechtěly zasouložit a bez vytáček a blbých keců svolila jen zhruba každá pátá 8) Ostatní za to vždycky něco chtěly :think:

No to víš, paniců a naddržených chlapů jsou mraky :) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
4.9.17 13:26
@free333 píše:
No to víš, paniců a naddržených chlapů jsou mraky :) :P

No díkybohu, kdybych neměl žádnou konkurenci, připadal bych si jako úchyl či co…
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 13:29
@zoidberg píše:
No díkybohu, kdybych neměl žádnou konkurenci, připadal bych si jako úchyl či co… :oops:

Myslím, že jsi v pohodě :)
A jestli máš malé kluky, tak je potřeba je vychovávat tak, aby se holek nebáli a nemuseli pak řešit panictví na E-mimi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
4.9.17 13:32
@free333 píše:
Myslím, že jsi v pohodě :)
A jestli máš malé kluky, tak je potřeba je vychovávat tak, aby se holek nebáli a nemuseli pak řešit panictví na E-mimi… :nevim:

No řešíme doma každodenně, ten pětiletý má pořád obavy kde sežene nevěstu a jestli se jim pak podaří koupit nějaké hodné děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
4.9.17 16:03
@babu2 píše:
Ale stále jsme u toho privátu, opravdu by vám nevadilo, že ho váš přítel navštěvoval? Tyto rady pokud se vás ten následující vztah netýká jsou úsměvné. Představte si třeba ten dáreček v podobě nějaké nemoci co by vám přítel v podobě nemoci přinesl. Opravdu si za svou radou stále stojíte?

pokud jsi single, je to tvoje věc..já tohle posuzování zpět, co kdo dělal, kolik měl partnerů atd. nesnáším…a osobně si myslím, že rozumná ženská spíš pochopí, že jsi to řešil privátem než, že jsi to nerešil vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
4.9.17 16:06
@free333 píše:
Za mě se chodilo v partách na zábavy a tam si snad našel někoho úplně každý, spíš se řešilo, kdo zase s kým než nikdo nikdy s nikým :nevim:

Jenže tihle vždycky nějak vybočují… jsou to zapřísahlí abstinenti, chodit mezi lidi je nebaví…to je pak těžké, kde najít tu pravou podobně zaměřenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
4.9.17 16:12
@LLump píše:
Jinými slovy řečeno úplně totéž.

Ne. Ze bych psala cisky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.17 17:03
@Lenka_Hal píše:
Ne. Ze bych psala cisky :think:

on myslel z čeho se ti loměj kolínka, ne ty sekundarity důležité u stálého partnera, protože přítomní pánová hlavně potřebují, aby se dotyčné slečně zalomila ta kolena, to ostatní se bude řešit následně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
4.9.17 17:09
@LLump píše:
Taky jsem byl téměř abstinent a nechodil jsem nikam do žádné party, o tom to zas až tak není.

A kde ses seznamoval..na ulici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105470
4.9.17 17:21
@LLump píše:
Ne, většinou přes stejné zájmy.

no jo, jenže tihle pánové moc zájmů společných se ženami právě nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 17:24

@Venetia @LLump
I ty taneční byly dobré na to seznámení.
Zábavy, diskotéky, plesy, táboráky, hraní volejbalu do noci, dneska se s tím šukem nějak moc nadělá :nevim:
Asi seděj raději na FB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 17:27
@LLump píše:
@free333 viz předchozí post :mrgreen:

Tak ono i to seznamování je trochu práce, vynaložit energii atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 17:32
@LLump píše:
No jasně, vy jako ženské vykládejte chlapovi, jaká je to práce :D Vy to máte bez práce, kdežto já vím přesně, co znamená si to odmakat :jazyk:

Chichi, tak musíme trochu duchaplně konverzovat, pěkně se ustrojit a oholit si nohy…je to víc námahy než po práci ležet na gauči a stěžovat si na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
4.9.17 17:35
@LLump píše:
Ale nemusíte :jazyk:

Tak abyste neřekli že přišla nějaká neandrtálka z pralesa :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek