Panika z porodu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6578
25.1.14 20:47
@svycarka píše:
prave na to koukam, hlavne tedy i na ten konec…bud zobe nejake prima pilule nebo je fakt na facku :roll:..4 roky neplodni a pak se Jim z cista jasna povede dite. Nechrani se ikdyz vi, ze zijou kdesi na ubytovne.To je zase nejaka zakladni skola :roll: :roll:

Kéž by základní, tohle vidím spíše na něco „zvláštního“… :nevim:

Jo zakladatelko, tak mi to nedalo a taky jsem to nakonec přelouskala celé. A pokud si z nás neděláš srandu, tak teda nechápu co jiného? :think:

• načítám...
75
25.1.14 20:47

Zakladatelka by měla mít hlavně strach sama ze sebe… :zed:

• načítám...
nikol.ondrášovka
25.1.14 20:48
@KPKristy píše:
Mě?? 8o To nééé! :mrgreen:

Boze to ne :D

• Upravit
Poison Ivy
25.1.14 20:49

Čtyři roky jste byli neplodní (wtf? jakože šuchačka naostro a nic a pátej se urodilo?), když ti vezmou dítě, tak by ti to vlastně nevadilo 8o.

Jinak panický strach z nemocnice, lékařů, porodu, to chápu, ale měla jsi to začít řešit, že máš rodit, už nějakou dobu víš, byl by na místě psychiatr, psycholog.

• Upravit
160
25.1.14 20:51

Pardon, ale nektere lidi by deti mit fakt nemeli. tohle mohl napsat snad jedine blazen nebo nekdo pod vlivem nejakych pilulek :mrgreen: :zed:

• načítám...
7626
25.1.14 20:52

Nejvic me bavi to, ze si myslela, ze nemuze otehotnet. Stejne jako spousta jinych co je najednou prekvapenych, ze otehotnely pres prasky..prece pokud nejsem uplny de.bil vim, ze nic neni stopro a pokud dite PROSTE JESTE nechci navliknu radeji Kondom. Kolik by se timto uvazovanim usetrilo potratu a vycitek a vymluv…

• načítám...
29577
25.1.14 20:53

@elkos UŽ JSEM TO TROCHU ROZDEJCHALA, VRÁTÍM SE K DOTAZU.
Tak za A : kde máš staršího syna?
Za B : proč tvůj partner nepracuje?
Za C: kdyby jsi měla těžký první porod, pochopím. To panika na určitou dobu zachvátí každou. Ovšem v podstatě nvůbec nevíš, do čeho máš zase jít, jen si tu maluješ katastrofické scénáře. Proboha PROČ se tak zkoumáš a kontroluješ? Příroda to dobře zařídila, až TO přijde, budeš v klidu a budeš se soustředit na porod. To, co sem píšeš, jsou slátaniny nějaké nevyzrálé holky, ne druhorodičky :roll:
Za D: dítě ti neseberou, pokud máte výbavu a základní zajištění, ale počítej s tím, že vás budou sledovat.
Za E: myslíš si, že jste schopni tomu maličkému potom zajistit nějaký důstojný život, nebo by nebylo lepší jej dát k adopci? :think:

• načítám...
12681
25.1.14 20:54

To je zase blábol, Škoda času na čtení, ale jinak buď v klidu. U porodu z tebe nepůjde jenom krev, ale i stolice a moč a bude ti to úplně šuma fuk, protože budeš vůbec ráda, že nezapomínáš dejchat.

• načítám...
28272
25.1.14 20:54

A moje oblíbená je ta O Karkulce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1516
25.1.14 20:55

Tak to je hukot… :zed:

• načítám...
1654
25.1.14 20:59

@Kočislava já zas ráda perníkovou chaloupku! :mrgreen:

• načítám...
28272
25.1.14 21:01
@Allons-y píše:
@Kočislava já zas ráda perníkovou chaloupku! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já jsem si to říkala, že jsem ji měla napsat když jsem odklikla příspěvek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A opět NÁDHERNÁ profilovka :* :* :* :*

Příspěvek upraven 25.01.14 v 21:02

• načítám...
KackaDoup
25.1.14 21:02

A odpovedi nikde :jazyk:

• Upravit
28272
25.1.14 21:03
@KackaDoup píše:
A odpovedi nikde :jazyk:

a na co chceš odpovídat? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
4838
25.1.14 21:03

A ja si myslim, ze si zakladatelka dela srandu. Mi to vyzniva jako kdyby sesbirala temata diskuzi za posledni mesic a udelala jednu…
pokud ne e / tak holka to mi je te moooc lito… :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100

• (4.9) + 36 recenzí