Panika z porodu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46669
25.1.14 21:17
@vlasatá píše:
Mě teda dost zarazilo, že se v 6 měsíci označuješ svoje dítě jako TO - ale ted nic nevim jak je to velký, jestli se to otočilo hlavou vzhuru atd.holka podle mě jsi sebestředná se srdcem jako kus ledu tečka :pocitac:

A až jim TO seberou, tak co. Zase budou za chvíli plodní :nevim:

• načítám...
1654
25.1.14 21:18

Já si myslím, že je fakt nemocná, to je smutný, zakladatelko dojdi někam! Musíš se přece vzchopit a srovnat!

• načítám...
4172
25.1.14 21:19
@Allons-y píše:
Já si myslím, že je fakt nemocná, to je smutný, zakladatelko dojdi někam! Musíš se přece vzchopit a srovnat!

taky mám z toho pocit, že to píše celkem pravdivě…holky, pokud jste se nesetkaly s PP, tak nevíte, co to je za potvoru :think: no každopádně psycho…a to hned

• načítám...
29436
25.1.14 21:22

TVL, co to je? 8o 8o 8o

Zakladatelko, jestli je toto pravda, tak mazej hned na psychinu!

• načítám...
1654

@Alušík právě, dokáže to pěkně zamíchat kartama, klidně bych šla někam na krizovku

• načítám...
4172
@Allons-y píše:
@Alušík právě, dokáže to pěkně zamíchat kartama, klidně bych šla někam na krizovku
:potlesk: :palec:
  • načítám...
7626
25.1.14 21:24
@Kočislava píše:
Nijak, protože kecá, takže no stres :* :hug: :hug:

v to pevne doufam, jinak jsem opet ochotna si tady adoptovat snad desate dite.

• načítám...
196
25.1.14 21:33

@elkos když sem četla titulek, chtěla sem tě sem jít podpořit, že sem se taky porodu strašně bála atd. a dneska už mi to přijde jako taková chvilka a tu bolest si nebavím i když sem chtěla radši umřít :mrgreen: mozek už to odplavil a jsem šťastná z malého že bych si to kvůli němu klidně dala znova.
Ale když sem četla dál, došla mi slova. Na tohle už jsou rady nás tady na emiminu krátké. Beze srandy zajdi si k psychologovi, on ti pomůže! to nemyslím nijak špatně, držim palce ať je ti líp… Ale sama tohle z hlavy nedostaneš.

• načítám...
188
25.1.14 21:38
@KPKristy píše:
A až jim TO seberou, tak co. Zase budou za chvíli plodní :nevim:

je to strašný, ale nejhorší je, že se tyhle rádoby matky takhle vyjadřují na veřejnosti.. :zed: Ale když je někdo bez srdce a k tomu ještě ultramagor (teď nenarážím na to, že zakladatelka bude zřejmě trpět nějakou psychickou poruchou)není se čemu divit.. :nevim:

• načítám...
Sandra752
25.1.14 21:38

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :andel: toto je celé vtip že?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
nuf
435
25.1.14 21:39

Nemyslím, že je na místě řešit IQ zakladatelky, ale spíš řešit, to jak ji pomoci jak s porodem, tak s celkovou situací.

Určitě bych to viděla na psychologa, či na psychiatra, aby ji pomohl se uklidnit.

Rodit můžeš i císařem ve spinální anestezii, ale bílých plášťů a podobných věcích se nevyhneš, ale dá se to zvládnou, já nemocnice také nemusím a přežila jsem to, ale šlo mi hlavně o mrňouska, aby byl v pořádku, to mě drželo nad vodou.

Pohybů si važ, aspoň víš, že je malé v pořádku, horší je když se nehýbe, to pak nevíš a to je pak teprve stres, to jsem si prožila.

Pokud mimčo nechceš a víš, že mu nebudeš schopná zajistit dobrý život, dej ho k adopci, mnoho párů je skutečně neplodných xkrát podstupují IVF a neotěhotní, tak by třeba za Tvého mrňouska byli vděčný a malý by se měl dobře.

Určitě bych ho nenechávala v kojeňáku, i když je postaráno o všechny jeho potřeby, tak lásku a citový vztah mu nikdo nenahradí, toho se může dočkat buď od Tebe nebo od jiné ženy, ale ne v ústavě.

Zakladatelko napiš, jak věcí vidíš, mě to fakt zajímá a je mi Tě líto, že jsi na tom tak jak jsi, ale věci můžeš změnit, záleží jen na Tobě a na Tvém postoji k životu.

Ještě mě překvapuje, že Ti nedělají ultrazvuky?? Pokud už jsi staršího věku, myslím, že to někde zmiňuješ, tak tam si myslím, že se právě ultrazvuky dělají častěji.

• načítám...
8781
25.1.14 21:47
@Anonymní píše:
Nemyslím, že je na místě řešit IQ zakladatelky, ale spíš řešit, to jak ji pomoci jak s porodem, tak s celkovou situací.

Určitě bych to viděla na psychologa, či na psychiatra, aby ji pomohl se uklidnit.

Rodit můžeš i císařem ve spinální anestezii, ale bílých plášťů a podobných věcích se nevyhneš, ale dá se to zvládnou, já nemocnice také nemusím a přežila jsem to, ale šlo mi hlavně o mrňouska, aby byl v pořádku, to mě drželo nad vodou.

Pohybů si važ, aspoň víš, že je malé v pořádku, horší je když se nehýbe, to pak nevíš a to je pak teprve stres, to jsem si prožila.

Pokud mimčo nechceš a víš, že mu nebudeš schopná zajistit dobrý život, dej ho k adopci, mnoho párů je skutečně neplodných xkrát podstupují IVF a neotěhotní, tak by třeba za Tvého mrňouska byli vděčný a malý by se měl dobře.

Určitě bych ho nenechávala v kojeňáku, i když je postaráno o všechny jeho potřeby, tak lásku a citový vztah mu nikdo nenahradí, toho se může dočkat buď od Tebe nebo od jiné ženy, ale ne v ústavě.

Zakladatelko napiš, jak věcí vidíš, mě to fakt zajímá a je mi Tě líto, že jsi na tom tak jak jsi, ale věci můžeš změnit, záleží jen na Tobě a na Tvém postoji k životu.

Ještě mě překvapuje, že Ti nedělají ultrazvuky?? Pokud už jsi staršího věku, myslím, že to někde zmiňuješ, tak tam si myslím, že se právě ultrazvuky dělají častěji.

V jiné diskuzi 23.1. psala, že byla na ultrazvuku a chtěla 3D fotku…

• načítám...
26716
25.1.14 21:50

Zakladatelko já začínám mít paniku z Tebe :think:

• načítám...
72
25.1.14 21:56

@Lucie12345 to na te fotografii se mnou je moje neter, ja mam syna, ale nebudu rikat co se stalo, jelikož se mnou nezije, když vidim, jak polovina matek reaguje sobecky, jelikož sami nezazili takový problém a nemam rada, kdyz někdo nekoho odsuzuje místo aby mu pomohl…to není na tebe, ale cekala jsem to. Vím že nejsem jedina, kterou něco trápí, nebo nekterou stve manzel a ze se také občas dočtu v nejake diskuzi, jak se na nejaky problém zenský sesypou negativ. komentári jako vosy na med. U psycholožky jsem byla, říkala, že se bojím porodujen kvůli tomu že si nejsem jistá budoucností, naopak mi rekla, ze hovorim souvisle, inteligentne a ze me naprosto chape a veri tomu co rikam.

• načítám...
72
25.1.14 22:03
@Anonymní píše:

dekuji za odpověď…ja nejsem zla, ani nemam srdce z kamene protože sve dite nazivam to! jak ostatní pisou, kdyby jste me znali, tak by jste videli na vlastní oci, ze si rozumim v zivote hlavne s dětmi, nedám sve dite do decaku, proto jsem to psala, ze toho se nebojim, dokazu se vzepřít, vim jak se postarat o dite, jen mam strach z krve, lekaru a ruzných komplikaci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100

• (4.9) + 36 recenzí

Poradna porodní asistence