Pár přátel – hledám spřízněnou duši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
31.5.19 22:12
@werika píše:
Takove to mam taky jen kamarady zadne. Tedkom po 2 letech co mame dcerku tak si rikam pozvu nekoho na kafe, manzel sel s klukama, dcerka u babicky. Jenze nemam koho. Nemam ani komu jen tak napsat a nekdy se prichytim jak koukam jen do prazdna. :,(

Tak to znam. Hlidani teda nemame. Hlidal by jen manzel. Vzdy mi rika ja byl tam a tam.Jdi taky nekam. Ale ja nemam kam a skym. A tak sedim doma a koukam. Treba ted. Manzel ma odpoledni.Po praci jde s kolegou pokecat. A ja sedim a koukam. Televize me uz nezajima.Spat chodim az kolem pulnoci. Driv neusnu :lol: Pritom bych to rada zaspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.5.19 22:27
@Anonymní píše:
Já když slyším, co řeší ostatní maminky, říkám si, jaké to jsou slepice a že takové starosti bych fakt chtěla mít. Ale beztak by si to zase říkaly ony o mně, o tom svět asi je. Mám to stejně jako ty, taky bych brala někoho, kdo by si rozuměl se mnou i s dětmi. :nevim: Ono je se strašně lehko sklouzne k takovému tomu přitakávání, jak je kdo špatnej…A už se vezeš na vlně pomlouvání a negací, ani nevíš. Není to hezký, ale popravdě, já neumím být pořád jenom ta pozitivní, jak je všechno skvělý a zlatý a jak se máme překrásně, to mi asi leze na nervy daleko víc. :roll: Prostě pokud se někdo zeptá jak se mám a já nemůžu odpovědět upřímně, protože by si myslel, jaká jsem kráva, že si nevážím báječnýho života a jak jsem pořád zapšklá a pesimistická, tak ať se radši neptá. :nevim: Asi mi právě chybí někdo, kdo by mě pořádně vyslechnul a ne jenom rodina, která mávne rukou, že já přece žádný problémy mít nemůžu a nemám si stěžovat, když máme přece všechno tááák báječný. :zed:

Tak ja se odkryju.Me by vubec nevadila jedna kamaradka co se mi sveri.Stim nemam problem.Ale skupina mamin co dve hodiny resi jak jsou vsichni a vse na nic. A slysi je u toho pul hernicky. Neni nic pro me :roll: Jinak vrbu bych klidne rada delala, ale asi ne mezi tolika lidmi. Aby nas kazdy slysel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.19 23:04

Měla jsem to stejně, ač jsem tomu moc nevěřila, našla jsem dobrou kamarádku přes seznamku a další díky škole, do které chodí syn. Je fakt, že se vidíme jednou za čas, ale mě to stačí. Člověk jednou za čas zajde ven, na večeři, na skleničku a má s kým pokecat. Přes eMimino jsem se párkrát sešla a o ničem. Je to těžký, aby si člověk s někým sedl. Mam 3 dobré kamarádky a to mi bohatě stačí. Spousta lidí si přátelství a upřímnosti neváží!!!

• Citovat
  • Upravit
1397
31.5.19 23:22

Ahoj já až po 2,5 letech na RD začínám nachazet spřízněné maminky (neznají se mezi sebou), ale musela jsem vždy vyvinout aktivitu k seznaneni já no :nevim:.takové ty co se i zajímají o vás a nechají vás domluvit a nemají dalších 20 kamosek bokem (s těmi si nějak nerozumím), také nemam řada hlučné, často i sprostě mluvící skupinky maminek. Co mě ale dnes vadilo byly skupinky malých holčiček cca od 5 let do 12 -to bylo taky peklo poslouchat a říkám si jestli i dcera bude taková :( zlatí kluci :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
1.6.19 01:01

No, taky bych brala nekoho na probrani aktualnich trablu. Mela jsem super kamarada-kolegu, sedel hned vedle a jemu jsem mohla rict fakt cokoliv. A on se pak klidne odstehuje :cert: Tak se utesuju, ze stejne nemam moc cas, ale brzy s tim budu muset neco udelat. Asi zajdu do cekarny u doktora :mrgreen: Gynekologie bude mozna lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 04:52

Všichni co tady píšete máte pravdu. Dnešní svět je asi zvláštní už pro naše děti. Všude se jen pomlouvá, povyšuje, přetvařuje a nevím co všechno. Já bych nedokázala své problémy řešit v nějaké skupince.
Ještě mám dotaz a z Ostravy a okolí tady někdo je? Nebo jen Čechy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
1.6.19 08:49
@werika píše:
Všichni co tady píšete máte pravdu. Dnešní svět je asi zvláštní už pro naše děti. Všude se jen pomlouvá, povyšuje, přetvařuje a nevím co všechno. Já bych nedokázala své problémy řešit v nějaké skupince.
Ještě mám dotaz a z Ostravy a okolí tady někdo je? Nebo jen Čechy? ;)

My s Aničkou jsme z Rožnova, rodiče mám v Bruntále. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
1.6.19 08:50
@mrav píše:
My s Aničkou jsme z Rožnova, rodiče mám v Bruntále. :mavam:

Nepsal si uz nahodou, ze mas přítelkyni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
1.6.19 08:52
@_.Emilyyy píše:
Nepsal si uz nahodou, ze mas přítelkyni? :)

To se nevylučuje - na dotaz, jestli je tu někdo z Moravy odpovídám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
1.6.19 08:54
@mrav píše:
To se nevylučuje - na dotaz, jestli je tu někdo z Moravy odpovídám. :mavam:

Tak neptam se jen kvuli jednomu prispevku :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.6.19 08:59

Najít opravdové životní přátele je jako vyhrát ve Sportce. Já to štěstí měla několikrát. Ale jedna kamarádka se věkem dost změnila, druhá bydlí na druhém konci světa a vidíme se jednou za rok, a ta třetí, které jsem mohla říct opravdu úplně všechno a vždycky mě pochopila, podpořila a hlavně nikdy!!! nesoudila nedávno zemřela. Je to pro mě fakt těžké. Byly jsme naučené, že v případě nouze můžeme volat i o půlnoci. Strašně mi chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
1.6.19 09:45

Souhlasim s tim, ze najit si opravdovou kamaradku je těžké, ja to stesti mam..Porad se vídáme s moji nejlepsi kamaradkou, kterou uz se kamaradim od zakladky :hug:. Ale hodne se i schazim s rodicema od dcery kamaradu, hlavme s tema které znam od třídních schuzek :nevim: :kytka:.
Ja bycj z toho zesílela, kdybych mela pouze partnera.
Zakladatelko zkus obvolat kamaradky ze skoly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.19 10:23

@divine woman Tak to je mi fakt líto, co se ti stalo. Věřím, že to není jednoduché.

Lidé se s věkem asi fakt mění. Měla jsem kamarádky a najednou je nemám a nějak nechápu proč, když jsme si nic neudělaly a zas si nemyslím, že by se naše cesty až tak diametrálně rozešly. Těžko říct, možná nejsem dost průbojná - ve větším kolektivu se taky moc neuplatním. Zatím místo toho chodím aspon za sportem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 10:27
@_.Emilyyy píše:
Souhlasim s tim, ze najit si opravdovou kamaradku je těžké, ja to stesti mam..Porad se vídáme s moji nejlepsi kamaradkou, kterou uz se kamaradim od zakladky :hug:. Ale hodne se i schazim s rodicema od dcery kamaradu, hlavme s tema které znam od třídních schuzek :nevim: :kytka:.
Ja bycj z toho zesílela, kdybych mela pouze partnera.
Zakladatelko zkus obvolat kamaradky ze skoly :kytka:

Strašně ráda, ale všechny koho znám mi ukázali záda po autonehodě.
Fakt se divím co vše dokáže to, když se vám něco stane a jste asi pro okolí přitěží. Já se omlouvám že tady nejsem tak často, ale je to těžké se postarat o domácnost a o dva hladové krky. Jsem ráda jak jsou venku, alespoň mám na vše klid a můžu si jet své tempo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.19 10:36

To je těžký. Já vrbu dělala a málem jsem se z toho zhroutila. Mám okolo sebe spoustu lidí, co potřebuji rozebírat současné trable a potřebuji tu vrbu apod. Cítím se z nich velice vyhořela. I já toužím po kamarádce, ale právě potřebuji, aby byla v pohodě a společně se mohly i zasmát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová