Pár přátel – hledám spřízněnou duši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
1.6.19 10:53

O tom život je. Ne být jen zamračený a pořád něco řešit, ale být pozitivní a užívat si život i s tím co nám osud naložil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.6.19 10:57
@werika píše:
Strašně ráda, ale všechny koho znám mi ukázali záda po autonehodě.
Fakt se divím co vše dokáže to, když se vám něco stane a jste asi pro okolí přitěží. Já se omlouvám že tady nejsem tak často, ale je to těžké se postarat o domácnost a o dva hladové krky. Jsem ráda jak jsou venku, alespoň mám na vše klid a můžu si jet své tempo. :palec:

Tak bych to tak viděla, jako přítěž, jinak si nedovedu představit, jak někdo může odsunout kamarádku kvůli nehodě. Přeji hodně štěstí ať najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 10:58

@werika To jako vážně? To je teda hnusný…neumím si představit opustit kamarádku v takové chvíli…to nemohly být kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.6.19 10:59
@Anonymní píše:
To je těžký. Já vrbu dělala a málem jsem se z toho zhroutila. Mám okolo sebe spoustu lidí, co potřebuji rozebírat současné trable a potřebuji tu vrbu apod. Cítím se z nich velice vyhořela. I já toužím po kamarádce, ale právě potřebuji, aby byla v pohodě a společně se mohly i zasmát.

A to je přesně ono, ona je vrba a vrba. Jako poslouchat furt jen negativní věci se nedá. Chápu, že se může něco přihodit kdy ta nálada není, ale taky upřednostňuji veselé lidí pozitivně naladěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 11:00

@J.O.V asi to přítěž je ale to neznamená že něco končí. Jsem člověk jako každý jiný a může se to stát kdykoli, komukoli. Já tomu nerozumím asi. Ale každého věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.6.19 11:03

@werika Máš pravdu, opravdoví kamarádi se poznají, když jsi na dně. Ti vydrží a pomůžou. Ostatní kamarádi prostě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
@werika píše:
@J.O.V asi to přítěž je ale to neznamená že něco končí. Jsem člověk jako každý jiný a může se to stát kdykoli, komukoli. Já tomu nerozumím asi. Ale každého věc. :nevim:

Já v tom taky problém nevidím, hlavně bych to neudělala, dobré kamarádce určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175

@Monchichik ano vážně. Všichni do jednoho. A to i tehdejší přitel. A řek že nebude s mrzákem. Ale to je jedno. Nechci vzpomínat. Dostala jsem šanci jít dál tak jdu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 11:07

@werika No tak aspoň ses tehdejšího přítele zbavila, ukázal se, co je zač, s tím by asi život hezký nebyl. Mrzák byl on, duševní…Nechápu ani přístup tvých bývalých přátel…ale dobře děláš, že nevzpomínáš na to špatné, vždycky je lepší dívat se dopředu a netrápit se věcmi, co nemůžeš změnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
1.6.19 11:14
@werika píše:
Strašně ráda, ale všechny koho znám mi ukázali záda po autonehodě.
Fakt se divím co vše dokáže to, když se vám něco stane a jste asi pro okolí přitěží. Já se omlouvám že tady nejsem tak často, ale je to těžké se postarat o domácnost a o dva hladové krky. Jsem ráda jak jsou venku, alespoň mám na vše klid a můžu si jet své tempo. :palec:

To mě moc mrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 12:03

@_.Emilyyy v pohodě na každého dojde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 12:08

@Monchichik tak ja se netrapím tím co bylo. Mám manžela, spolu jsme 6 let, máme krásnou a zdravou dcerku, kde bydlet, co jíst. není třeba bědovat a být zavřený v koutě.
Já říkám že život na vozíku nekončí, ale začíná. Ještě mít nějakou kamarádku komu můžu věřit a jsem max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 12:10

@werika Tak jasně, že život nekončí, je prostě jen jiný…kamarádku určitě najdeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.19 12:13
@werika píše:
O tom život je. Ne být jen zamračený a pořád něco řešit, ale být pozitivní a užívat si život i s tím co nám osud naložil :srdce:

Loni v listopadu jsi psala tady toto:
werika Kecalka18.11.18 20:01134 příspěvků

Chybi mi ta spriznena duse

Nechybi vam ta nejaka spríznena duse ktere se muzete vybrecet na ramenu a sverit se? Nejaka takova v blizkosti? Moravskoslezsky kraj? 

A dale jsi psala, že psát si ve dne v noci.

A nezkoušela jsi najít nějakou spriznenou dusi třeba přes ligu vozíčkářů? Nebo jiné organizace? Vydávají i časopis, jsou tam inzeráty. Společně se můžete podpořit a být si tou oporou navzájem.

• Citovat
  • Upravit
175
1.6.19 12:18
@Anonymní píše:
Loni v listopadu jsi psala tady toto:
werika Kecalka18.11.18 20:01134 příspěvků

Chybi mi ta spriznena duse

Nechybi vam ta nejaka spríznena duse ktere se muzete vybrecet na ramenu a sverit se? Nejaka takova v blizkosti? Moravskoslezsky kraj? 

A dale jsi psala, že psát si ve dne v noci.

A nezkoušela jsi najít nějakou spriznenou dusi třeba přes ligu vozíčkářů? Nebo jiné organizace? Vydávají i časopis, jsou tam inzeráty. Společně se můžete podpořit a být si tou oporou navzájem.

Ano psala. Tyhle organizace znam jen to je slozite.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová