Pár přátel – hledám spřízněnou duši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
1.6.19 13:31

@Monchichik @Lenka_Hal pisi tel. cislo, nemusíte se hned navštěvovat. A jsou aplikace na bezplatné volání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:34
@werika píše:
@jindra.kytka nechapes vubec nic a číší z tebe jen ironie.

Tak už jsme doma, proč s tebou nechtějí kamarádit. Chápu to dobře, žijí v tom. I doma i pracovně. Jen ty napadaš, že se mně čiši ironie. Pokud někdo s tebou přesně nesouhlasí, je ironický. Hm, co na to víc říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:38
@werika píše:
@jindra.kytka nechapes vubec nic a číší z tebe jen ironie. @jindra.kytkaUrazena nejsem takovy lidi jako ty jsou mi fakt jedno. Nevim s jakym postizenim pracujes ale me nefunguje pouze chuze jinak vnimam vse. To tel. cislo fakt nepotrebuju jen at se vybrecim. Asi vazne nechapes co je to pratelstvi.

Vymazala jsem to, víc se k tomu už vlastně vyjadřovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:40
@jindra.kytka píše:
Tak už jsme doma, proč s tebou nechtějí kamarádit. Chápu to dobře, žijí v tom. I doma i pracovně. Jen ty napadaš, že se mně čiši ironie. Pokud někdo s tebou přesně nesouhlasí, je ironický. Hm, co na to víc říct.

Nemas pravdu jen nevis o mne nic a navazis se do me. Presne vis co potrebuju protoze podle tebe vsichni vozmeni potrebuji to same hazes je/nas na jednu hromadu. Podle tebe vsichni co chteji pritele vidi z neho asistenta. Takhle se publikujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:41
@jindra.kytka píše:
Vymazala jsem to, víc se k tomu už vlastně vyjadřovat nechci.

To je hrdictvi. Vymazat vse co jsi napsala. Asi si za tim moc nestojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
1.6.19 13:43
@jindra.kytka píše:
Tak už jsme doma, proč s tebou nechtějí kamarádit. Chápu to dobře, žijí v tom. I doma i pracovně. Jen ty napadaš, že se mně čiši ironie. Pokud někdo s tebou přesně nesouhlasí, je ironický. Hm, co na to víc říct.

Mne teda taky prijdes ironicka, sorry. Umim si predstavit, ze na zacatku, kdyz prochazela krizi, to mohlo byt vselijake. Ale predpokladam, ze ty nekomunikujes s tema, kdo o pomoc nezadaji, nevyhledavaji, ze znas lidi na voziku jen prefiltrovany…muj dojem tady je, ze pomoc nejakeho psychologa potrebujes spis ty. :think: Nemyslim to zle, myslim ze to vyhoreni s tebou slusne mava…ale treba se pletu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
1.6.19 13:47

Jinak pro zakladatelku: klidne mi pisni do zprav. Nemam ale pocit, ze potrebujes nekoho na psani. Na volani jsem ja nepouzitelna, volam si minimalne i s rodinou :oops: Porad nekde litam, vecne jim to nestihnu brat (Skype), skoda mluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:49
@werika píše:
Nemas pravdu jen nevis o mne nic a navazis se do me. Presne vis co potrebuju protoze podle tebe vsichni vozmeni potrebuji to same hazes je/nas na jednu hromadu. Podle tebe vsichni co chteji pritele vidi z neho asistenta. Takhle se publikujes.

Chápeš to špatně, nebavažim se do tebe, naopak jsem hodně přemýšlela, jak to co nejšetrneji napsat. To spíš ty jsi teď utočna a kopeš kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:51
@Lenka_Hal píše:
Jinak pro zakladatelku: klidne mi pisni do zprav. Nemam ale pocit, ze potrebujes nekoho na psani. Na volani jsem ja nepouzitelna, volam si minimalne i s rodinou :oops: Porad nekde litam, vecne jim to nestihnu brat (Skype), skoda mluvit…

A o tom to je, nemáš prostě na ni čas a čas mít nebudeš. Už dopředu to hlasiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:53
@Lenka_Hal píše:
Mne teda taky prijdes ironicka, sorry. Umim si predstavit, ze na zacatku, kdyz prochazela krizi, to mohlo byt vselijake. Ale predpokladam, ze ty nekomunikujes s tema, kdo o pomoc nezadaji, nevyhledavaji, ze znas lidi na voziku jen prefiltrovany…muj dojem tady je, ze pomoc nejakeho psychologa potrebujes spis ty. :think: Nemyslim to zle, myslim ze to vyhoreni s tebou slusne mava…ale treba se pletu :nevim:

To je marné, nechci se už obhajovat, ale myliš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:55
@werika píše:
To je hrdictvi. Vymazat vse co jsi napsala. Asi si za tim moc nestojis.

Nevymazala jsem vše, vymazala jsem jen reakci na ten jediný konkrétní příspěvek. A zase napadáš, že je to ode mě hrdinství. Hm.

A vymazala jsem jen to, co jsem psala o sobě. Bylo to moc osobní, víc než to tvoje. Za svými názory si stojím, ty jsem nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.6.19 14:04
@Lenka_Hal píše:

Psaní volání je o ničem, reálné setkání to nenahradí bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 14:23

@jindra.kytka jo jsem hnusna na lidi co rypou a nevi o tom druhem nic. Napsala jsem jen o pratelstvi a ty jsi byla ta co to zacala rozebirat ja ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.6.19 14:50
@jindra.kytka píše:

Nechápu o co ti jde? Léčíš si svůj komplex nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
1.6.19 15:00
@jindra.kytka píše:

Ja psala davno na zacatku ze nemam cas na zadne kamaradky. Jeste se o vozicku nepsalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová