Pár přátel – hledám spřízněnou duši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
1.6.19 13:02

A už nejsem anonymní, to nevadí. Nechtela jsem to psát kvůli své práci a stydím se za to vyhoření. To je zase můj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
1.6.19 13:04
@Anonymní píše:
Takže se nechceš kamarádit s někým, kdo prožívá to samé co ty? Nechceš poslouchat jeho pláč, nechceš mu taky být k dispozici ve dne v noci? Rozumíš, jde o to, když to nechceš poslouchat ty sama a nejsi ochotná to druhému dát, jak potom můžeš být naštvaná na ty druhé lidí? :think:

Ne vsichni lide, co maji nejaky zavazny zdravotni problem chteji svuj cenny volny cas venovat tomu, ze si budou o tom s nekym vykladat, resit veci, ktere musi resit behem normalniho denniho kolotoce. Je to ubijejici. Psychika od toho potrebuje obcas zmizet. Naopak bych kazdemu takovemu doporucila mit pratele a pohybovat se v kruhu lidi, kterych se tenhle handicap netyka. Ono je to dobre take v tom, ze se neprepnou do pozice cloveka, ktery se na spoustu veci zacne vymlouvat…to prece nejde, kdyz jsem nemocna, ja nemuzu, atd…naopak. Prave to, aby zustala v tom: „no co, jsem na voziku, je to sice komplikace, ale ja umim byt stastna i tak“, pro tohle je lepsi moc lidi s podobnym problemem nevyhledavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:04
@Monchichik píše:
@werika přesně tak to chápu já, nechceš se babrat neustále v tom, že jsi na vozíku, to je prostě daná věc a nijak se nezmění a není třeba se neustále litovat, což jako píšeš se děje…chceš prostě mít kamarády mezi " normálními " lidmi, zabývat se obyčejnýma starostma a klidně poslouchat cizí stesky a stížnosti, ale ne pořád o vozíku ;)

Kdyz jsi takova chapajici, tak začni s Werikou kamaradit, nic ti v tom nebrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:06

@jindra.kytka nepotrebuju nikam vozit atd. Ja se dostanu kam chci. Nepotrebuju po lidech nic. Asi nechapes jaky ma zivot clovek co vse ztratil. Uvedom si co pises. Kamaradi jsou od toho aby neco spolecne prozivali a byli si oporou. Nepotrebuju zadneho asistenta ale cloveka kteremu budu opet duverovat a rikat mu vse a to same i z druhe strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:08

@Monchichik @Lenka_Hal holky tak napište Werice své tel. číslo ať vám může podle potřeby zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 13:08

@jindra.kytka to klidně můžu, bohužel je na druhém konci republiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
1.6.19 13:09
@jindra.kytka píše:
@Monchichik @Lenka_Hal holky tak napište Werice své tel. číslo ať vám může podle potřeby zavolat.

No jako klidne, ale bude to drahe. Ja ziju v USA. Ale byt v CR, tak se klidne i potkam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:11

Porad se utvrzuju v tom ze je lepsi byt sam se sebou a nikomu se neotevirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:12
@werika píše:
@jindra.kytka nepotrebuju nikam vozit atd. Ja se dostanu kam chci. Nepotrebuju po lidech nic. Asi nechapes jaky ma zivot clovek co vse ztratil. Uvedom si co pises. Kamaradi jsou od toho aby neco spolecne prozivali a byli si oporou. Nepotrebuju zadneho asistenta ale cloveka kteremu budu opet duverovat a rikat mu vse a to same i z druhe strany.

Uvědomují si co píší a rozumím lidem na vozíku. Chtěla jsem se jen zastat těch co jsou vyhořelé. A ty jsi tady teď našla dve nové kamarádky, díky mým řečem se tě zastaly, tak alespoň něco z těch mých řeči taky máš :kytka:

Tak si navzájem dejte svůj telefon a můžeš se jim vybrečet na rameni a volat jim ve dne v noci, jak jsi to psala v jiné diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 13:13

@werika není to lepší, tomu nevěř :kytka: škoda, že nejsi odněkud blíž…i když asi mezi námi bude velký věkový rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:15

@jindra.kytka nechapes vubec nic a číší z tebe jen ironie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
1.6.19 13:16

@jindra.kytka já se jí nijak nezastávám, v tom to přeci není…ale rozumím jí v tom, že chce být mezi zdravými lidmi a nejen mezi lidmi na vozíku, co je na tom k nepochopení? zbytečně jsi uštěpačná, řeči o vybrečení na rameni ve dne v noci jsou podle mě fakt zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:17
@werika píše:
Porad se utvrzuju v tom ze je lepsi byt sam se sebou a nikomu se neotevirat.

Nebuď uražená. Vždyť můžeš najít přátelé. A není toto přesně to, proč se bývalé kamarádky odtahly? Neco ti řeknou a ty se uraziš a ještě aby oni cítily pocit viny. Já uz se vina zacinam cítit :,(. A to jsem fakt dala hodně energie do přemýšlení, abych se tě nedotkla. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
1.6.19 13:21
@Monchichik píše:
@jindra.kytka já se jí nijak nezastávám, v tom to přeci není…ale rozumím jí v tom, že chce být mezi zdravými lidmi a nejen mezi lidmi na vozíku, co je na tom k nepochopení? zbytečně jsi uštěpačná, řeči o vybrečení na rameni ve dne v noci jsou podle mě fakt zbytečné…

Nejsem ustepacna, takovým lidem se věnují roky. A znám je. Pokud budou pořád trvat na svoji představě, šťastný nebudou. Protoze ty zdravé přátelé na ně nemají čas. Ty zase potřebuji k sobě rovně zdravé na relax. Jim nepomůže, že se jich někdo zastane jako ty, jim pomůže to tel. číslo a aby jim někdo dál svůj čas. Tak můžeš začít. Takové laciné " chapani" k ničemu nevede. Takže pokud to myslíš vážně, napiš ji své tel. cislo. Tim ji opravdu pomužeš nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.6.19 13:30
@jindra.kytka nechapes vubec nic a číší z tebe jen ironie. @jindra.kytka
@jindra.kytka píše:
Nebuď uražená. Vždyť můžeš najít přátelé. A není toto přesně to, proč se bývalé kamarádky odtahly? Neco ti řeknou a ty se uraziš a ještě aby oni cítily pocit viny. Já uz se vina zacinam cítit :,(. A to jsem fakt dala hodně energie do přemýšlení, abych se tě nedotkla. Ach jo.

Urazena nejsem takovy lidi jako ty jsou mi fakt jedno. Nevim s jakym postizenim pracujes ale me nefunguje pouze chuze jinak vnimam vse. To tel. cislo fakt nepotrebuju jen at se vybrecim. Asi vazne nechapes co je to pratelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová