Pár roků snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
18.5.12 13:00

A mooooc děkuji za příspěvky. Je to podpora aspoň na dálku. V okolí s tím nikdo problém nemá. Ani v rodině jsme neměli. To přítelova mamka měla nějaké problémy s otěhotněním, ale u nich se o takových věcech nemluvilo a mluvit nebude, takže těžko říct, kde byl problém.

@maacek - držím pěstičky, ať výsledky dopadnou co nejlépe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.5.12 13:03

@zlatinka určitě se objednej co nejdřív. Opravdu není na co čekat a od gynekologa žádanku nepotřebuješ, klidně se objednej na vlastní pěst, my to tak taky udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.5.12 13:08

@kačkač1404 - Asi máš pravdu :roll: Přítel totiž k tomu má takový laxní přístup, že sama pořádně nevím, co mám dělat. Všechno musím domlouvat a zařizovat sama a on už se jenom připojí. „jestli chceš, tak počkáme… jestli ne, tak to budeme řešit“ a takhle to u nás funguje. Když zjistili, že ta první příčina je v něm, tak se začal snažit, hned kupoval vitamíny a četl na internetu, co pro to může udělat, ale po půl roce už to je zase tam, kde bylo. A v tom Caru nás mám objednat oba, nebo jenom spermiogram a nebo se domlouvá nějaká konzultace a tam nám ten doktor řekne, co nechat vyšetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.5.12 13:12

@zlatinka Objednej vás oba, půjdete napřed na konzultaci co a jak.
Můj přítel je to samé :mrgreen: Taky nechává vše na mě, ale alespoň se nebránil vyšetření a šel, potom mě začal dokonce přemlouvat ať už jdem do umělého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
18.5.12 13:15

Objednávají se automaticky oba, na úvod vyšetří, co budou moct, další vyšetření pak doplní dle potřeby a času.
Jinak u nás jsem to taky dost táhla já, ale asi to bylo i tím, že já měla čas zjišťovat co a jak, on to pak všecko vyslechnul, odkýval, podstoupil. Napíchal do mě desítky injekcí, odvozil mě na všechna vyšetření, držel mě pokaždé, když to neklaplo… on to každý prožívá jinak a pokud je ochotný to řešit a stojí na tvé straně, pořád pro to dělá víc než jiný, který si jednou vrzne a pak se v hospodě holedbá, jaký je machr. Po porodu jsem mu moc děkovala, že celé ty roky snášel mé výkyvy nálad v souvislosti s hormony, deprese z neúspěšných pokusů… víc jsem po něm nechtěla, i tohle je pro mě strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.5.12 13:17

zlatinka - objednej vás oba. Ono dokud chlap nemusí jít k lékaři tak nejde, nebo aspoň většina chlapů:-). Takže to objednání bude na tobě. Proberou vše s váma, navrhnou vám vyšetření - u tebe utz, oběr krve, přítel - spermiogram. Aspoň se to začne hýbat, já myslím, že čekat do konce roku by byla hrozná ztráta času.

Příspěvek upraven 18.05.12 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.5.12 13:19

Našla jsem jeden na netu a v jiné „diskuzi“, jsem se dozvěděla, že je to tam dobré, tak to zkusím tam. Objednávky jsou možné jenom do 12hod, tak v pondělí hned volám. Už jsem zase tak zdravě nakopnutá, že už se těším, až se to posune dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.5.12 13:28

Taky si myslím, že už není na co čekat. Jenže můj gynekolog to vždycky nějak obkecal, že jsem si řekla, že asi na to fakt spěchám. A přítele jsem přemlouvala celý měsíc k tomu, aby se nechal vyšetřit a pak, když už jsem donesla domů odběrovou nádobku, tak nemohl couvnout :D Sice ono i ten samotný odběr dál práci nám oběma :mrgreen: A když se mělo odebírat podruhé, tak celou noc z toho nespal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.5.12 16:30

@zlatinka Koukám, že jsi z Frýdku, kam se budeš objednávat? Který CAR jsi si vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.5.12 22:16

@kaczule1 Chtěla bych vyzkoušet ten Eurofertil v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.5.12 10:12

@zlatinka Doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
20.5.12 12:29

Zlatinko nečekej a bež do CAR.Vyber centrum,které se ti zamlová a běž tam i bez doporučení gynekologa.3 roky jsou dlouhá doba.Upravy ovulace hormony,když spermiogram je na houby je jen zbytečné mučení těla hormony,které jich může mít plné zuby,až to bude potřeba a nezareaguje.
Mám syna z IVF,vém o čem mluvím ,můžu říct,že mám dloholeté zkušenosti.

Do CAR nepotřebuješ žádanku od gynekologa,tak se sním ani o ni přetahovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí