Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zakladatelko jako by jsi mi psala z duše..taky máme v srpnu oslavu a taky bych chtěla pít a zůstat dýl než do 19h
ale už nevím co s tím mým klukem dělat, kojíme taky převážně jen v noci, taky nám bude 9m, ale on se v noci tak děsně vzteká, když mu nedám cecek, že až zvrací jak řve, asi se mi ho to za měsíc nepodaří naučit a zas budu sedět doma ach jooo
a kojit ho budu až do školy
![]()
Ahoj ![]()
Bez parit! Maleho nakoj, uspi, namaluj se a zdrhni ![]()
Az se v noci probudi, tatinek mu da UM ![]()
Az prijdes, tak odstrikej vsechno, k ranu das UM, pak normalni jidlo a odpoledne uz muzes kojit ![]()
A moje zkusenost rika, ze kdyz dite neciti mamku, nebudi se vubec. Ja takhle sla parit dvakrat, maleho jsem odvezla k segre a on ji spal do te doby nez jsem prisla… ![]()
@Jája1986 píše:
Zakladatelko jako by jsi mi psala z duše..taky máme v srpnu oslavu a taky bych chtěla pít a zůstat dýl než do 19hale už nevím co s tím mým klukem dělat, kojíme taky převážně jen v noci, taky nám bude 9m, ale on se v noci tak děsně vzteká, když mu nedám cecek, že až zvrací jak řve, asi se mi ho to za měsíc nepodaří naučit a zas budu sedět doma ach jooo
a kojit ho budu až do školy
![]()
![]()
nejsi v tom sama
Je to těžký,někdy si říkám proč jsem proboha raději nedala už v porodnici UM
To by byl klid ![]()
@chatwenna píše:
Ahoj![]()
Bez parit! Maleho nakoj, uspi, namaluj se a zdrhni
Az se v noci probudi, tatinek mu da UMAz prijdes, tak odstrikej vsechno, k ranu das UM, pak normalni jidlo a odpoledne uz muzes kojit
A moje zkusenost rika, ze kdyz dite neciti mamku, nebudi se vubec. Ja takhle sla parit dvakrat, maleho jsem odvezla k segre a on ji spal do te doby nez jsem prisla…
@luciášice Akorat tatinek mu to UM musi dat, kdyz se bude mimi trochu vrtet, ne az se probudi uplne a bude pri smyslech… ![]()
A jeste doporucuju koupit nejake ochucene
Maly je na bananovem Sunaru complex a je to fakt mnamka - nekdy mu upijim ![]()
Uzij si to! ![]()
@chatwenna píše:
@luciášice Akorat tatinek mu to UM musi dat, kdyz se bude mimi trochu vrtet, ne az se probudi uplne a bude pri smyslech…![]()
A jeste doporucuju koupit nejake ochucene
Uzij si to!Maly je na bananovem Sunaru complex a je to fakt mnamka - nekdy mu upijim
Vidíš to, to je pravda, že by to chtělo nějakou dobrou UM, aby mu zachutnala
Dík za tip.