Pařba a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
11.7.13 10:15

Zakladatelko jako by jsi mi psala z duše..taky máme v srpnu oslavu a taky bych chtěla pít a zůstat dýl než do 19h :mrgreen: ale už nevím co s tím mým klukem dělat, kojíme taky převážně jen v noci, taky nám bude 9m, ale on se v noci tak děsně vzteká, když mu nedám cecek, že až zvrací jak řve, asi se mi ho to za měsíc nepodaří naučit a zas budu sedět doma ach jooo :( a kojit ho budu až do školy :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
11.7.13 10:19

Ahoj :)

Bez parit! Maleho nakoj, uspi, namaluj se a zdrhni :)
Az se v noci probudi, tatinek mu da UM :)

Az prijdes, tak odstrikej vsechno, k ranu das UM, pak normalni jidlo a odpoledne uz muzes kojit :-D

A moje zkusenost rika, ze kdyz dite neciti mamku, nebudi se vubec. Ja takhle sla parit dvakrat, maleho jsem odvezla k segre a on ji spal do te doby nez jsem prisla… :-D

• Citovat
  • Upravit
luciášice
11.7.13 13:51
@Jája1986 píše:
Zakladatelko jako by jsi mi psala z duše..taky máme v srpnu oslavu a taky bych chtěla pít a zůstat dýl než do 19h :mrgreen: ale už nevím co s tím mým klukem dělat, kojíme taky převážně jen v noci, taky nám bude 9m, ale on se v noci tak děsně vzteká, když mu nedám cecek, že až zvrací jak řve, asi se mi ho to za měsíc nepodaří naučit a zas budu sedět doma ach jooo :( a kojit ho budu až do školy :( :( :(

nejsi v tom sama :kytka: Je to těžký,někdy si říkám proč jsem proboha raději nedala už v porodnici UM :lol: :lol: :lol: To by byl klid :mrgreen:

@chatwenna píše:
Ahoj :)

Bez parit! Maleho nakoj, uspi, namaluj se a zdrhni :)
Az se v noci probudi, tatinek mu da UM :)

Az prijdes, tak odstrikej vsechno, k ranu das UM, pak normalni jidlo a odpoledne uz muzes kojit :-D

A moje zkusenost rika, ze kdyz dite neciti mamku, nebudi se vubec. Ja takhle sla parit dvakrat, maleho jsem odvezla k segre a on ji spal do te doby nez jsem prisla… :-D
:) tak teď si mi zlepšila náladu :mrgreen: Z tvýho pohledu to najednou není takovej problém, jako z toho dělám :oops: Normálně jsem se začala opravdu těšit a hlavně věřit, že nakonec fakt půjdu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
11.7.13 13:56

@luciášice Akorat tatinek mu to UM musi dat, kdyz se bude mimi trochu vrtet, ne az se probudi uplne a bude pri smyslech… :-)

A jeste doporucuju koupit nejake ochucene :) Maly je na bananovem Sunaru complex a je to fakt mnamka - nekdy mu upijim :)

Uzij si to! :)

• Citovat
  • Upravit
luciášice
11.7.13 14:18
@chatwenna píše:
@luciášice Akorat tatinek mu to UM musi dat, kdyz se bude mimi trochu vrtet, ne az se probudi uplne a bude pri smyslech… :-)

A jeste doporucuju koupit nejake ochucene :) Maly je na bananovem Sunaru complex a je to fakt mnamka - nekdy mu upijim :)

Uzij si to! :)

Vidíš to, to je pravda, že by to chtělo nějakou dobrou UM, aby mu zachutnala :think: Dík za tip.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová