Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte holky,
chtěla jsem se zeptat jesti víte o nějaké vůni? nemyslím tím padělek chloe, ale nějakou jinou firmu, která by ho taky dělala?
Kdysi jsem používala např. dolce gabanu.. a tu měli za 1/3 cenu u FM group.. existuje něco podobného u chloe?? děkuji moc
@Petra3890 píše:
Firma essence, ty ji maj 210,– mala a velka 410,–.
A mas prosim s nima zkusenost? Opravdu voni stejne, nebo alespoň trochu stejne?
tam je treba se zaregistrovat?
@agulla píše:
Ahojte holky,chtěla jsem se zeptat jesti víte o nějaké vůni? nemyslím tím padělek chloe, ale nějakou jinou firmu, která by ho taky dělala?
Kdysi jsem používala např. dolce gabanu.. a tu měli za 1/3 cenu u FM group.. existuje něco podobného u chloe?? děkuji moc
I Chloe je Vic druhu
@agulla píše:
A mas prosim s nima zkusenost? Opravdu voni stejne, nebo alespoň trochu stejne?tam je treba se zaregistrovat?
měla jsem ho jednou a musím říct, že voněl stejně jako orignál ![]()
Mam doma tu malou a voni stejne, ja ji nepouzivam tak jestli chces muzu ti dat, jinak ja tam sem zaregistrovana.
@Petra3890 píše:
Firma essence, ty ji maj 210,– mala a velka 410,–.
Hod odkaz prosim
Jde o Chloe od firmy Chloe, tj. Nazev I firma stejne?
@Petra3890 píše:
Mam doma tu malou a voni stejne, ja ji nepouzivam tak jestli chces muzu ti dat, jinak ja tam sem zaregistrovana.
Kde jsi registrovana?
@tasa píše:
Hod odkaz prosimJde o Chloe od firmy Chloe, tj. Nazev I firma stejne?
Nee, to je jina firma, a nemuze se to jmenovat stejne, vetsinou ty vune maji jako cisla…
@agulla píše:
Nee, to je jina firma, a nemuze se to jmenovat stejne, vetsinou ty vune maji jako cisla…
A tenhle ma Jaky Cislo
@tasa píše:
A tenhle ma Jaky Cislo
To bude vedet asi @Petra3890
Tihle mají leccos.
http://www.profesionalni-kosmetika.cz/index.php?…
Vždycky je tam uvedeno „nezaměňovat s…“ ![]()
Ale já si nemůžu pomoct, cítím z těch napodobenin vždycky něco takového laciného… někdy cítím v MHD na někom Chloé a je to děsný smrad. Tak buď mu nesedí, nebo je to napodobenina, nevím.
Abych to upřesnila, voní to opravdu jako Chloé, ale od originálu bych to určitě rozeznala.
Mě tedy Chloe nevoní, ale dostala jsem vzorek vůně Elite a je to naprosto stejné. 100ml za dvě stovky.
http://www.s-kosmetika.cz/…RFEMOVA-VODA