Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
musim do Korunni s obema raubiri pro objemnejsi zavazadlo, coz vylucuje MHD, a nevim, jak je to ted s parkovacimi zonami v cetnru. Musim nekde najit automat a zaplatit nebo se tam smi jen s kartou? Poradite prosim?
Ahoj,
tak myslím, že v Korunní jsou jen modré zóny, tj. parkování pouze pro residenty. Určitě na Vinohradské jsou nějaké zelené zóny (pro každého, ale placené a jsou tam automaty) a možná i blíž ke Korunní ve Slezské.
Našla jsem tuhle mapu, třeba pomůže:
http://netmap.planstudio.cz/praha2/#…
KOukám, že i v Korunní je část vyhrazená pro placené parkování, tak hurá. Když si klikneš na to P, tak Ti to ukáže i cenu parkování a tak. Pokud tam budeš v neděli, tak je to bez poplatku.
No a nebo rychle naložit a pelášit pryč ![]()
M.
Holky, najdu mista na oranzove nebo zelene zone dnes vecer v okoli Vinohradske ulice? Nebo je to plne? Díky za radu.
Ano. Ne. Co to je za dotaz? Vinohradská je poměrně dost dlouhá… Po 18:00 jsou některé zóny bez placení (do rána).
@Ivan PPZ O to mi neslo… ani o placeni, ale zda se to misto vubec da najit ![]()
No nasla jsem, ale dala mi to zabrat
Jo a upresnit, kde na Vinohradske.. to jsem mela.. ![]()
@Any11 On je prostě problém, že teď tam může být 15 míst a za 30 minut NIC. Jinak se běžně jezdí „kolečka“ a něco se najde. Někdy to znesnadňují jednosměrky.
@Ivan PPZ Proste jsem orientacne potrebovala vedet, jak to tam vecer vypada.
Ted uz je to jedno, misto jsem nasla po dlouhem hledani.. ![]()