Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať padá na brigádu a vyhozené peníze tak vrátí zpět do rodinného rozpočtu. ![]()
@Sisika9 Když mne jde hlavně i o to, že se cítím strašně ponizena. Od te doby co to vim se prevlikam o samotě, v zrcadle zkoumam, co by na mě mohlo být špatně, když musel využít tyhle služby,… Sice jsme spolu teď tři mesice nespali, ale mám rizikové tehu a sex zakázány. Predtim jsme v posteli problém nemeli. Nedokážu v sobe ty pocity zpracovat, ani o nich poradne mluvit.
A co mu na té masáži přesně dělali? Vím, že v mém okolí si třeba tantrickou masáž kupovali v páru navzájem, občas i chodili spolu a moc si to pochvalovali. Osobně by mi teda vůbec nevadilo, kdyby na ni můj partner šel 🤷
@Anonymní píše:
@Sisika9 Když mne jde hlavně i o to, že se cítím strašně ponizena. Od te doby co to vim se prevlikam o samotě, v zrcadle zkoumam, co by na mě mohlo být špatně, když musel využít tyhle služby,… Sice jsme spolu teď tři mesice nespali, ale mám rizikové tehu a sex zakázány. Predtim jsme v posteli problém nemeli. Nedokážu v sobe ty pocity zpracovat, ani o nich poradne mluvit.
No a zeptala ses ho?
@tartaletka píše:
A co mu na té masáži přesně dělali? Vím, že v mém okolí si třeba tantrickou masáž kupovali v páru navzájem, občas i chodili spolu a moc si to pochvalovali. Osobně by mi teda vůbec nevadilo, kdyby na ni můj partner šel 🤷
Jako co dělají na erotických masáží? To dost záleží, ale vždy je tam minimálně ruční zakončení, některé masérky jsou ochotné i více. Dost také záleží na serióznosti podniku. Takové ty serióznější, tam jde skutečně jen o ruční zakončení. Samozřejmě je mnoho privátů, kde nabízí rovněž masáže, k tomu sex atd.
@tartaletka píše:
Tak to mě by to vadilo hodně, to by se div nepakoval z domu. Jako něco jiného je jít na masáž zad, například. Ale na nějakou erotickou, to je za mě přes čáru. To mu snad může doma dělat ženská, ne? Když má rizikový. A taky jedna věc je dělat to potají a druhá si to kupovat navzájem. Nemyslíš?
Já bych mu dala doma vojnu, udělá si dítě a pak chodí na erotiku, fuj
udělat tohle zakladatelka, tak to by podle mě hned byly rozvodové papíry na stole. ![]()
Tak to by me taky sebralo.Za me nevim, jestli je horsi jedna stala milenka na sex, nebo tyhle masaze, kde si jeste vetsinou muze slecnu vybrat sam
a fantazirovat. Verim, ze na tobe neni nic spatneho, jen sis nasla pekneho vola. Predpokladam, ze udelat neco takoveho ty, byl by ohen na strese a neprekousnul by to. Chapu, ze je to pro tebe hrozne bolestive a ponizujici.Za me je to proste nevera.Co ma co vytahovat pero na cizi holky? Pochopila jsem, ze chlap jeste nevi, ze jsi na jeho tajemstvi prisla? Radu nemam, jen budu drzet pesti, at to vymyslis nejak fikane, aby si ten vul uvedomil, jak to posral a ze muze prijit nejen o tebe, ale i to male. Blbec.
@xxprincesscz píše:
Tak to mě by to vadilo hodně, to by se div nepakoval z domu. Jako něco jiného je jít na masáž zad, například. Ale na nějakou erotickou, to je za mě přes čáru. To mu snad může doma dělat ženská, ne? Když má rizikový. A taky jedna věc je dělat to potají a druhá si to kupovat navzájem. Nemyslíš?
Já bych mu dala doma vojnu, udělá si dítě a pak chodí na erotiku, fujudělat tohle zakladatelka, tak to by podle mě hned byly rozvodové papíry na stole.
Vidíš a třeba je to tak, že má zakázaný sex, tak chlap má prostě smůlu i úplně se vším ostatním.
Nepřijde mi to tak hrozný, pokud si nechá vyhonit. Ale asi byste si to měli vyjasnit hlavně vy dva, normálně si promluvte, ideálně bez emocí ![]()
Je to sex za peníze schovaný pod názvem tantrická masáž, o tom bez debat. A jmenuje se to tak proto, aby se klienti necítili blbě a aby to vypadalo, že to má nějakou úroveň. Jasně že se to nebude jmenovat třeba honěná ![]()
Takže za mě je to nevěra. To stejný, jako by mel úlet s nějakou ženou třeba na pracovním večírku. Proč by v tom byl rozdíl. A tohle je navíc plánovaný. Navíc v těhotenství, to je prostě hnus všeho hnusu. A že nemůže mít se svou ženou kvůli zdraví jejímu a zdraví plodu chvíli sex…a ona mu to nevynahradi jinak, protože je jí špatně, cítí se bidne… to není omluva proto, aby si zdrhnul masáž ohanbí
Mohl si vypomoct sám snad
nebo si říct, že by rád alespoň nějakou intimnost 😡
Zakladatelko, velmi mě to mrzí. Můžeme Ti tu leda napsat své názory, postoje, jak bychom to řešily… Cítila bych se stejně jako Ty, taky bych stala u toho zrcadla, prohlížela každý fald a ptala se sama sebe, jestli za to může on nebo zrovna onen celulitidový ďolík
sebevědomí bych mela na bodu mrazu a nahou by mě viděl už leda nedopatřením.
Drž se, ty pocity se nějak vytribi stejně až časem a až to rozeberes s manželem.
@Catalinn honěná, směju se tu nahlas.
![]()
Jinak naprosto souhlasím, taky bych to nepřekousla.
On ví, že víš? Jak se k tomu vyjádřil?
Co se na těhle masážích vlastně děje? Masáž zad, která přejde v honění? Moc si to nedovedu představit a nechci to googlit, ať nemám reklamy navždy v cookies. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před týdnem jsem zjistila, že chlap byl nekolikrat, nevím kolikrát, na masáži, asi si domyslite jaké, ani to nemůžu napsat. Jsme spolu 7 let, čekáme dítě, a i v době těhotenství tam byl. Vůbec nevím, jak se k tomu postavit, jak reagovat. Máme společné závazky (hypotéku). Nebyla jste nektera v podobné situaci? Jak to vyřešit?