Partner chodí na masáže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12626
17.11.23 08:12
@kralicinka19 píše:
Za mě by skončil.
Chodit utrácet za prostitutky. :poblion:

Lepsi nez za milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12626
17.11.23 08:14
@Anonymní píše:
@Sisika9 Když mne jde hlavně i o to, že se cítím strašně ponizena. Od te doby co to vim se prevlikam o samotě, v zrcadle zkoumam, co by na mě mohlo být špatně, když musel využít tyhle služby,… Sice jsme spolu teď tři mesice nespali, ale mám rizikové tehu a sex zakázány. Predtim jsme v posteli problém nemeli. Nedokážu v sobe ty pocity zpracovat, ani o nich poradne mluvit.

Jsem nikdy nepochopila to..kdyz jsem rizik. tehotna tak neni vubec sex..vzdyt se da prece uspokojovat i jinak ne? Aby intimita neskoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 08:32

@lilith1 Jasne, ze jsem se pokoušela i o jiny druh intimity, ale dlouhou dobu jsem byla v nemocnici, a když jsem byla doma, tak v šílených bolestech. Málem jsem přišla o ledvinu, mam tam stent a bolest při každém kroku.

• Citovat
  • Upravit
2530
17.11.23 08:34
@lilith1 píše:
Jsem nikdy nepochopila to..kdyz jsem rizik. tehotna tak neni vubec sex..vzdyt se da prece uspokojovat i jinak ne? Aby intimita neskoncila.

já to taky nechápu.. proč neni intimita a mazlení :nevim: to nesouvisí s těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 08:36

@broskvová zmrzlina Ví to od včerejška. Prý na tom byl jen parkrat, což nevím co by mělo změnit, za mě by to stačilo jen jednou. Říkal, ze to měl se zakončením, ale neřekl jak. Prý mě ale nepodvedl. Já mám teda pocit, ze pro me je podvod/nevěra, ze se svlekal do naha před ženskou, která bůh ví jestli na sobě také vůbec něco měla.
Prý se to už nebude nikdy opakovat, ze to byla blbost, ze je toho na nej moc a potřeboval se uvolnit,…..
Našla jsem si pani, u které byl a na seriózní tantirckou masaz někde v ‘salonu’ to nevypadá. Nabízí za příplatky i sexuální služby apod.

• Citovat
  • Upravit
2530
17.11.23 08:39
@Anonymní píše:
@lilith1 Jasne, ze jsem se pokoušela i o jiny druh intimity, ale dlouhou dobu jsem byla v nemocnici, a když jsem byla doma, tak v šílených bolestech. Málem jsem přišla o ledvinu, mam tam stent a bolest při každém kroku.

Aha, tak to mě mrzí. to je blbý, na druhou stranu partner bez sexu taky trpí. Promluvte si o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 08:40

@inzenyrka85 Mazleni ano, intimita když to jde. Jak jsem už psala, stačí mi dojít třeba jen na druhou stranu domu a už mám hrozny bolesti, zvracim. Mám problémy s ledvinou, malem mi ji museli vyoperovat, teď tam v ledvine mam hadicku, která mi nesedla. Takže jen při blbym otočení, nebo při špatným pohybu malé v břiše už curam krev a jsem v bolestech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 08:43

@inzenyrka85 To má celkem i delší historii. V minulosti, po tom co si s kamarádem rozjížděl firmu, a měl toho moc, tak mě nechal bez sexu rok a pul a ještě na mě byl naštvaný, když jsem se kvůli tomu trápila. Za cely rok a pul mi k tomu neřekl ani slovo, ani se mě nedotkl. Já teď tři mesice nemůžu, a on si zaplatí jinou.

• Citovat
  • Upravit
3837
17.11.23 08:45

Čím víc toho píšeš, tím víc je vidět jaký to je hulvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 08:47

@Sisika9
Podle mě nemůžu. Já také podnikám jako on, ale tím, ze se mám teď zdraví v háji, tak mám red příjmy tak o 70% nižší a nedalo by mi to na nic. Jedna půlka rodiny vůbec nepřipadá v úvahu, tam máme vztahy v háji. A moje mamka má doma malý prostor, kam bychom se s malou už nevesly. Do toho ta hypotéka, kterou máme napůl.

• Citovat
  • Upravit
1337
17.11.23 08:48
@Barbucha3 píše: Čím víc toho píšeš, tím víc je vidět jaký to je hulvát.

Ano, zakladatelka mohla umřít nebo přijít o dítě. Na druhou stranu jak to vnímáš ty, že tady některé píšou, že partner potřebuje sex a nemá ho? Jasně, že je to pro něj pouze ventil, ale ty okolnosti… :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
17.11.23 08:48
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 Mazleni ano, intimita když to jde. Jak jsem už psala, stačí mi dojít třeba jen na druhou stranu domu a už mám hrozny bolesti, zvracim. Mám problémy s ledvinou, malem mi ji museli vyoperovat, teď tam v ledvine mam hadicku, která mi nesedla. Takže jen při blbym otočení, nebo při špatným pohybu malé v břiše už curam krev a jsem v bolestech.

jenže zdravej člověk zase vnímá jinak, chce si užívat života, něco podnikat. Je těžký se obětovat pro rodinu. Ale když budete oba chtít, tak to zvládnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
17.11.23 08:51
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 To má celkem i delší historii. V minulosti, po tom co si s kamarádem rozjížděl firmu, a měl toho moc, tak mě nechal bez sexu rok a pul a ještě na mě byl naštvaný, když jsem se kvůli tomu trápila. Za cely rok a pul mi k tomu neřekl ani slovo, ani se mě nedotkl. Já teď tři mesice nemůžu, a on si zaplatí jinou.

Prosím tě, vůbec se tady nemusíš obhajovat, tvůj chlap je určitě obeznámen s tvým zdravotním stavem a to co udělal je prasárna, to co rozvádíš dál, čím víc toho píšeš, víz rok a půl bez jakéhokoliv zájmu, to svědčí o tom, že je to pěkný sobecký hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 08:53

@inzenyrka85 Ano, je těžké obětovat se pro rodinu. Ale já se pro ni obětovala. Už jsem několik měsíců doma, když se mi podaří na chvíli vyprdnout ven, tak jsem rada. A to jsem driv byla zvykla být buď v práci, nebo si proste užívat života, chodit na procházky, výlety,… A nedokážu snést myšlenku, že já se pro naši rodinu obetovala už teď, se zdravím na krsjicku, a mezitím co lezim doma v bolestech, tak si jde on užívat. A není to tak, ze bych ho držela doma se mnou, když já nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
2530
17.11.23 08:54
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 To má celkem i delší historii. V minulosti, po tom co si s kamarádem rozjížděl firmu, a měl toho moc, tak mě nechal bez sexu rok a pul a ještě na mě byl naštvaný, když jsem se kvůli tomu trápila. Za cely rok a pul mi k tomu neřekl ani slovo, ani se mě nedotkl. Já teď tři mesice nemůžu, a on si zaplatí jinou.

Hmm to je nějakej divnej vztah už od začátku teda.. no možná sis pořídila dítě s exotem jako já a bez něj ti bude líp. Ale na to je ještě brzo. uvidíš jak se bude starat pak s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí