Partner chodí na masáže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.23 11:13

@Klopotkova Na masáži, kde ho pani na konci i udelala a u pani, která nabízí i za příplatky sex, oral,… to mi nepřijde jako služba jako každá jiná.

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
17.11.23 11:15
@inzenyrka85 píše:
Nepřijde mi to tak hrozný, pokud si nechá vyhonit. Ale asi byste si to měli vyjasnit hlavně vy dva, normálně si promluvte, ideálně bez emocí ;)

Tak ty to máš celkově hozené úplně sluníčkově, tak ještě aby ti to přišlo hrozny když v tom sama žiješ :lol:

• Citovat
  • Upravit
7188
17.11.23 11:17
@Monchichik píše:
@Azeretereza Je rozdíl mezi salonem a šlapkou? Myslím z pohledu nevěry…pro mě teda ne…

Já tam rozdíl vnímám. Salon je běžná služba, šlapka je prostě šlapka. Nevím jak to definovat. Prostě u salonu bude jistota nějaký hygieny, pravidel, u šlapky ne. Tantra salony vnímám podobně jako klasický masáže, má to nějakou úroveň. Ne jako návštěva prostitutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
17.11.23 11:17
@Anonymní píše:
@Klopotkova Na masáži, kde ho pani na konci i udelala a u pani, která nabízí i za příplatky sex, oral,… to mi nepřijde jako služba jako každá jiná.

Říká se tomu podvod. Doma má těhotnou ženu a jemu honí bimbase „masérka“ - no fuj! Morální hnůj.

• Citovat
  • Upravit
7188
17.11.23 11:20
@inzenyrka85 píše:
Nepřijde mi to tak hrozný, pokud si nechá vyhonit. Ale asi byste si to měli vyjasnit hlavně vy dva, normálně si promluvte, ideálně bez emocí ;)

Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotná :think: chápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.11.23 11:21
@Anonymní píše:
@Sisika9
Podle mě nemůžu. Já také podnikám jako on, ale tím, ze se mám teď zdraví v háji, tak mám red příjmy tak o 70% nižší a nedalo by mi to na nic. Jedna půlka rodiny vůbec nepřipadá v úvahu, tam máme vztahy v háji. A moje mamka má doma malý prostor, kam bychom se s malou už nevesly. Do toho ta hypotéka, kterou máme napůl.

No tak nemáš co řešit. Pokud ti nedá pár facek, tak ti nezbývá, než půjde dítě do školky, držet „hubu a krok“. Šetřila bych na odchod a tak v roce dítěte začala souběžně hledat náhradního tatínka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
17.11.23 11:27
@Azeretereza píše:
Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotná :think: chápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.

Ano, souhlas, já to před tim nevěděla, že je nemocná. Taky už neberu nevěru tak dramaticky. Kdybych já byla nemocná a nemohla, tak si myslim, že bych partnerovi nebránila v masážích, ale například sex s kámoškou, to bych asi moc neskousla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
17.11.23 11:28
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 To má celkem i delší historii. V minulosti, po tom co si s kamarádem rozjížděl firmu, a měl toho moc, tak mě nechal bez sexu rok a pul a ještě na mě byl naštvaný, když jsem se kvůli tomu trápila. Za cely rok a pul mi k tomu neřekl ani slovo, ani se mě nedotkl. Já teď tři mesice nemůžu, a on si zaplatí jinou.

tak to je super, ještě si to alibista bude kecávat že šlo jen o masáž. nevěra v těhotenství je to nejhorší. ty sotva chodíš tak by naopak měl fungovat on doma a na tohle by neměl vůbec čas :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2530
17.11.23 11:32
@SuperPrcina píše:
Tak ty to máš celkově hozené úplně sluníčkově, tak ještě aby ti to přišlo hrozny když v tom sama žiješ :lol:

a v čom prosimtě žiju? já sem sama a můžu si dělat co chci.. můžu chodit na masáže i spát s deseti chlapama. Ale momentálně mně stačí úplně ten jeden externista. Já obhajuju svobodu, a to i ve vztahu..je to pro mě hodně důležitá hodnota. Neřikam bejt úplně sobec, ale myslet i na sebe neni nic špatnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
17.11.23 12:25
@inzenyrka85 píše:
a v čom prosimtě žiju? já sem sama a můžu si dělat co chci.. můžu chodit na masáže i spát s deseti chlapama. Ale momentálně mně stačí úplně ten jeden externista. Já obhajuju svobodu, a to i ve vztahu..je to pro mě hodně důležitá hodnota. Neřikam bejt úplně sobec, ale myslet i na sebe neni nic špatnýho.

Vždyť říkám, že jsi sluníčkářka co to má jinak hozené. Tak buď s deseti chlapama, ale necpi ty tvé hodnoty jiným. Jednou ti dojde, že to jediné, na čem v životě záleží je rodina, ty externisto.

• Citovat
  • Upravit
SuperPrcina
17.11.23 12:29
@Azeretereza píše:
Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotná :think: chápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.

A na základě čeho jsi tedy s dlouholetym partnerem, když si nejste věrní? To tě podvádí a ty podvádíš jeho a všichni jste šťastní - nebo o tom, že jsi mu nevěrná muž ani neví? :-D

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 12:40
@Azeretereza píše:
Já tam rozdíl vnímám. Salon je běžná služba, šlapka je prostě šlapka. Nevím jak to definovat. Prostě u salonu bude jistota nějaký hygieny, pravidel, u šlapky ne. Tantra salony vnímám podobně jako klasický masáže, má to nějakou úroveň. Ne jako návštěva prostitutky.

--- ale v normálních, aspoň trochu night clubech na úrovni nejsou žádné špíny, to se pleteš, ani tam nevezmou úplně každou holku, která u nich chce pracovat horší je to se šlapkama u silnice

• Citovat
  • Upravit
2530
17.11.23 12:48
@SuperPrcina píše:
Vždyť říkám, že jsi sluníčkářka co to má jinak hozené. Tak buď s deseti chlapama, ale necpi ty tvé hodnoty jiným. Jednou ti dojde, že to jediné, na čem v životě záleží je rodina, ty externisto.

vzhledem k tomu, že mam dvě děti, tak jim netaham jen tak chlapy domů. Navíc mam strach se s někym vázat po předchozích zkušenostech. Externista je momentálně nejlepší řešení pro všechny zúčastněné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.11.23 13:07
@SuperPrcina píše:
A na základě čeho jsi tedy s dlouholetym partnerem, když si nejste věrní? To tě podvádí a ty podvádíš jeho a všichni jste šťastní - nebo o tom, že jsi mu nevěrná muž ani neví? :-D

Já nemám dlouhodobej vztah. Se současným partnerem jsem půl roku. Předchozí vztah trval asi tři nebo čtyři roky a ano, byla jsem mu nevěrná, protože se mnou nechtěl spát. Jestli to věděl, nevím. Samozřejmě jsem mu to nenapálila. Možná tušil. Ale nebavili jsme se o tom. Věděl že mě sex jednou za měsíc nestačí. Aktivně s tím nic nedělal, tak jsem se zařídila po svým. Pak jsem to ukončila. Před ním jsem byla asi dva roky single, měla jsem několik mileneckých vztahů, někdy i souběžných. Nejsem monogamní člověk. Ted mám s partnerem dostatek sexu, rozumíme si, takže nemám potřebu, ale jestli to tak bude pořád, to nemůžu přeci vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17261
17.11.23 13:42
@inzenyrka85 píše:
Hmm to je nějakej divnej vztah už od začátku teda.. no možná sis pořídila dítě s exotem jako já a bez něj ti bude líp. Ale na to je ještě brzo. uvidíš jak se bude starat pak s dítětem.

Jen aby nešel i v šestinedělí, protože pak zas s miminem nebude na intimnosti prostor, čas, energie a chuť tuplem, kór kdyby se po porodu ty její zdravotní problémy nezlepšily… :think: a místo aby jí pomohl, bude řešit svoje potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí