Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inzenyrka85 píše:
Nepřijde mi to tak hrozný, pokud si nechá vyhonit. Ale asi byste si to měli vyjasnit hlavně vy dva, normálně si promluvte, ideálně bez emocí
Tak ty to máš celkově hozené úplně sluníčkově, tak ještě aby ti to přišlo hrozny když v tom sama žiješ ![]()
@Monchichik píše:
@Azeretereza Je rozdíl mezi salonem a šlapkou? Myslím z pohledu nevěry…pro mě teda ne…
Já tam rozdíl vnímám. Salon je běžná služba, šlapka je prostě šlapka. Nevím jak to definovat. Prostě u salonu bude jistota nějaký hygieny, pravidel, u šlapky ne. Tantra salony vnímám podobně jako klasický masáže, má to nějakou úroveň. Ne jako návštěva prostitutky.
@Anonymní píše:
@Klopotkova Na masáži, kde ho pani na konci i udelala a u pani, která nabízí i za příplatky sex, oral,… to mi nepřijde jako služba jako každá jiná.
Říká se tomu podvod. Doma má těhotnou ženu a jemu honí bimbase „masérka“ - no fuj! Morální hnůj.
@inzenyrka85 píše:
Nepřijde mi to tak hrozný, pokud si nechá vyhonit. Ale asi byste si to měli vyjasnit hlavně vy dva, normálně si promluvte, ideálně bez emocí
Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotná
chápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.
@Anonymní píše:
@Sisika9
Podle mě nemůžu. Já také podnikám jako on, ale tím, ze se mám teď zdraví v háji, tak mám red příjmy tak o 70% nižší a nedalo by mi to na nic. Jedna půlka rodiny vůbec nepřipadá v úvahu, tam máme vztahy v háji. A moje mamka má doma malý prostor, kam bychom se s malou už nevesly. Do toho ta hypotéka, kterou máme napůl.
No tak nemáš co řešit. Pokud ti nedá pár facek, tak ti nezbývá, než půjde dítě do školky, držet „hubu a krok“. Šetřila bych na odchod a tak v roce dítěte začala souběžně hledat náhradního tatínka ![]()
@Azeretereza píše:
Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotnáchápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.
Ano, souhlas, já to před tim nevěděla, že je nemocná. Taky už neberu nevěru tak dramaticky. Kdybych já byla nemocná a nemohla, tak si myslim, že bych partnerovi nebránila v masážích, ale například sex s kámoškou, to bych asi moc neskousla ![]()
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 To má celkem i delší historii. V minulosti, po tom co si s kamarádem rozjížděl firmu, a měl toho moc, tak mě nechal bez sexu rok a pul a ještě na mě byl naštvaný, když jsem se kvůli tomu trápila. Za cely rok a pul mi k tomu neřekl ani slovo, ani se mě nedotkl. Já teď tři mesice nemůžu, a on si zaplatí jinou.
tak to je super, ještě si to alibista bude kecávat že šlo jen o masáž. nevěra v těhotenství je to nejhorší. ty sotva chodíš tak by naopak měl fungovat on doma a na tohle by neměl vůbec čas ![]()
@SuperPrcina píše:
Tak ty to máš celkově hozené úplně sluníčkově, tak ještě aby ti to přišlo hrozny když v tom sama žiješ
a v čom prosimtě žiju? já sem sama a můžu si dělat co chci.. můžu chodit na masáže i spát s deseti chlapama. Ale momentálně mně stačí úplně ten jeden externista. Já obhajuju svobodu, a to i ve vztahu..je to pro mě hodně důležitá hodnota. Neřikam bejt úplně sobec, ale myslet i na sebe neni nic špatnýho.
@inzenyrka85 píše:
a v čom prosimtě žiju? já sem sama a můžu si dělat co chci.. můžu chodit na masáže i spát s deseti chlapama. Ale momentálně mně stačí úplně ten jeden externista. Já obhajuju svobodu, a to i ve vztahu..je to pro mě hodně důležitá hodnota. Neřikam bejt úplně sobec, ale myslet i na sebe neni nic špatnýho.
Vždyť říkám, že jsi sluníčkářka co to má jinak hozené. Tak buď s deseti chlapama, ale necpi ty tvé hodnoty jiným. Jednou ti dojde, že to jediné, na čem v životě záleží je rodina, ty externisto.
@Azeretereza píše:
Vnímám to stejně, ale pouze pokud by byla zakladatelka zdravá a nechtěla by sex. Pak bych to i schvalovala. Ale ona je poměrně dost nemocná, navíc těhotnáchápu jak se cítí. Nemyslím že jí vadí, že to takhle pustil, ale spíš to ponížení. Což naprosto chápu. I přes to, že pro mě nevěra neznamená vlastně skoro nic.
A na základě čeho jsi tedy s dlouholetym partnerem, když si nejste věrní? To tě podvádí a ty podvádíš jeho a všichni jste šťastní - nebo o tom, že jsi mu nevěrná muž ani neví? ![]()
@Azeretereza píše:
Já tam rozdíl vnímám. Salon je běžná služba, šlapka je prostě šlapka. Nevím jak to definovat. Prostě u salonu bude jistota nějaký hygieny, pravidel, u šlapky ne. Tantra salony vnímám podobně jako klasický masáže, má to nějakou úroveň. Ne jako návštěva prostitutky.
--- ale v normálních, aspoň trochu night clubech na úrovni nejsou žádné špíny, to se pleteš, ani tam nevezmou úplně každou holku, která u nich chce pracovat horší je to se šlapkama u silnice
@SuperPrcina píše:
Vždyť říkám, že jsi sluníčkářka co to má jinak hozené. Tak buď s deseti chlapama, ale necpi ty tvé hodnoty jiným. Jednou ti dojde, že to jediné, na čem v životě záleží je rodina, ty externisto.
vzhledem k tomu, že mam dvě děti, tak jim netaham jen tak chlapy domů. Navíc mam strach se s někym vázat po předchozích zkušenostech. Externista je momentálně nejlepší řešení pro všechny zúčastněné ![]()
@SuperPrcina píše:
A na základě čeho jsi tedy s dlouholetym partnerem, když si nejste věrní? To tě podvádí a ty podvádíš jeho a všichni jste šťastní - nebo o tom, že jsi mu nevěrná muž ani neví?
Já nemám dlouhodobej vztah. Se současným partnerem jsem půl roku. Předchozí vztah trval asi tři nebo čtyři roky a ano, byla jsem mu nevěrná, protože se mnou nechtěl spát. Jestli to věděl, nevím. Samozřejmě jsem mu to nenapálila. Možná tušil. Ale nebavili jsme se o tom. Věděl že mě sex jednou za měsíc nestačí. Aktivně s tím nic nedělal, tak jsem se zařídila po svým. Pak jsem to ukončila. Před ním jsem byla asi dva roky single, měla jsem několik mileneckých vztahů, někdy i souběžných. Nejsem monogamní člověk. Ted mám s partnerem dostatek sexu, rozumíme si, takže nemám potřebu, ale jestli to tak bude pořád, to nemůžu přeci vědět.
@inzenyrka85 píše:
Hmm to je nějakej divnej vztah už od začátku teda.. no možná sis pořídila dítě s exotem jako já a bez něj ti bude líp. Ale na to je ještě brzo. uvidíš jak se bude starat pak s dítětem.
Jen aby nešel i v šestinedělí, protože pak zas s miminem nebude na intimnosti prostor, čas, energie a chuť tuplem, kór kdyby se po porodu ty její zdravotní problémy nezlepšily…
a místo aby jí pomohl, bude řešit svoje potřeby.
@Klopotkova Na masáži, kde ho pani na konci i udelala a u pani, která nabízí i za příplatky sex, oral,… to mi nepřijde jako služba jako každá jiná.