Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Azeretereza píše:
Myslíš Lenu? Ta netvrdí, že dělá masáže, klidně přizná, že je šla. pka. to je tak jediný dobrý na ní ale. A hrdinka je jen za telefonem. Jinak podle mě nešťastná ženská, která nic neumí, je chytrá jak radio, tvrdí že jí chodí tři kenti týdně za 2000, přitom podle mě může být ráda za kukačku za tícku. Líná veš.
To nebylo myšleno tak, že dělá masáže, já vím, že normálně šlape. Ale tak, že taky tvrdí, že prostituce je služba jako každá jiná. Jinak s tím zbytkem souhlasím.
@Lucy75 že rok a půl neměl nic s ní neznamená, že neměl sex vůbec…to bych mu fakt nevěřila…
@Azeretereza píše:
Já nezpochybňuju, že to některý holky mít můžou. Ale ne Lena, která se tím tak ráda chlubí. Má iks exekucí, kdyby měla takový příjmy jak tvrdí, měla by to dávno splacený nebo by žila trochu jinak. Ne tak, jak žije. Ona by hrozně chtěla být štětka na úrovni, ale bohužel ani na to nemá kapacitu.Edit - teď to pocitam a vychází to nějak málo, možná říkala 3 klienty denně za 2000říkala že vydělává nějak blízko sto tisícům měsíčně za malou námahu, protože má vysoký ceny a bere jen kenty, co na to mají.
Tak 3 za den je furt prd. To jsem viděla dokument, kněžky lásky myslím.. tam nějaká slečna měla snad 12 za den..