Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Často se udela i přitom když mi dělá orální sex. Vesměs mě to začne dělat, a náhle konci protože on už je hotov.
Předpokládám, že pak má zájem tu akci nějakým způsobem dokončit - abys také došla vrcholu, jinak je to sobec. Je zřejmé extrémně vzrusivy od přírody, nebude to čerstvosti vztahu, zřejmé jde o předčasnou ejakulaci.
No a jeho ejakulací končí veškeré intimno? Pokud ano, pak je to jednoduše sobec a nemá cenu řešit, proč výstřik neoddálí, ale spíš proč pak nemá zájem jakkoli udělat dobře tobě
Nedovedu si představit, jak to vypadá, že ti dělá orál, udělá se a pak se odvalí a hotovo ![]()
Evidentně bude mít nějaký problém a ješitnost mu nedovolí ho s vámi řešit. To, že „mu to jde ráno rychleji“ je nějak tak přirozené, obě pohlaví mají po ránu nejvyšší hladiny testosteronu a ten na to má vliv. Tedy jestli je „nabušenej“ testosteronem, mohlo by mu trochu pomoci popíjení mátového čaje, ten testosteron snižuje. No a pokud se po svém vyvrcholení na vás vybodne, pak je to sobec, sex je o prožitku obou partnerů.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Abych zacala od začátku. Mám pritele, jsme spolu asi 9 mesicu. Sex máme jak kdy. 2×-4× do tydne. Někdy ráno, někdy večer. Podle mě trpí predcasnou ejakulaci, a nechce to přiznat. Často se vymlouva že je hotový protože je špatná hodina - třeba ráno. Nebo že ho moc vzrusuju. Nebo že je unavený. Další případ že to je prý kvůli mým hormonum. Že četl ze se to určitě zlepší. Často se udela i přitom když mi dělá orální sex. Vesměs mě to začne dělat, a náhle konci protože on už je hotov. Nechapu z ceho.Porad mi říká jak dlouho nikoho neměl tak je to tím. Na léky a jinou medikaci se necítí. Obcas pomuze alkohol, ale téměř vůbec nepije.
No tak horší, než to, že se brzy udělá je to, že jak píšeš, pak končí, protože on má hotovo, to je sobec jak Brno.
A jakou „pravdu“ z něj nemůžeš dostat? On nejspíš neví, co jeho problémy způsobuje, jak bys to z něj chtěla dostávat a k čemu ti to bude?
Prostě to tak má, buď se s ním rozejdi nebo se to pokuste nějak řešit. Třeba tím, že po první „akci“ zkusíte další, tam už by to nemuselo být tak rychlé…
No jestli chces z jeho ust dostat “ano, trpim predcasnou ejakulaci”, tak se toho nedozijes. Proste je to neco “ponizujiciho” pro chlapa, podobe jako kdyby mel problemy s erekci. Rekni mu na rovinu, ze je to pokazde a ze to vnimas bohuzel negativne, protoze to ovlivnuje tvuj sexualni prozitek a ze by bylo fajn spolecne na tom nejak zapracovat a jestli je pro.
@AnastazieB píše:
A jakou „pravdu“ z něj nemůžeš dostat? On nejspíš neví, co jeho problémy způsobuje, jak bys to z něj chtěla dostávat a k čemu ti to bude?
Prostě to tak má, buď se s ním rozejdi nebo se to pokuste nějak řešit. Třeba tím, že po první „akci“ zkusíte další, tam už by to nemuselo být tak rychlé…
Umíš číst? Protože mi lze. On tvrdí že se to časem určitě zlepsi. Že to nikdy neměl.
@AnastazieB Kdyby mi upřímně narovinu řekl že se to nezlepší, tak se s nim rovnou rozejdu.
@Anonymní píše:
@AnastazieB Kdyby mi upřímně narovinu řekl že se to nezlepší, tak se s nim rovnou rozejdu.
Ty vážně řešíš spíš předčasnou ejakulaci než fakt, že na tebe totálně prdí, když tě není schopen ani potom uspokojit jinak? Nebo si dát druhé číslo? ![]()
@unuděná píše:
Ty vážně řešíš spíš předčasnou ejakulaci než fakt, že na tebe totálně prdí, když tě není schopen ani potom uspokojit jinak? Nebo si dát druhé číslo?
Přesně, autorka má problém s neuspokojením, skutečný problém má její partner, je potřeba, aby si ho uvědomil a aby ho řešil. Řešitelný je, ale ne tím, že to nechá „vyhnít“.
@Anonymní píše:
Já si myslím, že 9 měsíců je dostatečná zkušební doba. Za tu dobu se nic nezlepšilo, on nic řešit nechce a tobě to nevyhovuje. To je ta odpověď, kterou hledáš.
@unuděná píše:
Ty vážně řešíš spíš předčasnou ejakulaci než fakt, že na tebe totálně prdí, když tě není schopen ani potom uspokojit jinak? Nebo si dát druhé číslo?
Já ale nepotrebuju uspokojit jinak. Me baví klasicky sex. Ne to okolo. ![]()
@Anonymní píše:
Já ale nepotrebuju uspokojit jinak. Me baví klasicky sex. Ne to okolo.
Tohle není tvoje první diskuze, viď?
Proč s ním teda pořád jsi, když ti nedává, co potřebuješ a chceš? Mimochodem, pokusí se aspoň o druhé kolo, když poprvé ucákne jen se ti na ní podívá?
@Anonymní píše:
Já ale nepotrebuju uspokojit jinak. Me baví klasicky sex. Ne to okolo.
A co tedy vlastně potřebujete vyřešit vy?
Dobrý den. Abych zacala od začátku. Mám pritele, jsme spolu asi 9 mesicu. Sex máme jak kdy. 2×-4× do tydne. Někdy ráno, někdy večer. Podle mě trpí predcasnou ejakulaci, a nechce to přiznat. Často se vymlouva že je hotový protože je špatná hodina - třeba ráno. Nebo že ho moc vzrusuju. Nebo že je unavený. Další případ že to je prý kvůli mým hormonum. Že četl ze se to určitě zlepší. Často se udela i přitom když mi dělá orální sex. Vesměs mě to začne dělat, a náhle konci protože on už je hotov. Nechapu z ceho.
Porad mi říká jak dlouho nikoho neměl tak je to tím. Na léky a jinou medikaci se necítí. Obcas pomuze alkohol, ale téměř vůbec nepije.