Nevím, jak z něj dostat pravdu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.11.23 12:29

A když ti přizná pravdu, že má problém s předčasnou ejakulací (což stejně oba dávno víte), tak se tím vyřeší co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
16.11.23 12:30
@Anonymní píše:
Já ale nepotrebuju uspokojit jinak. Me baví klasicky sex. Ne to okolo. :nevim:

No tak to mu asi budeš muset říct, zlato, buď si dojdi pro prášky, nebo spolu končíme. Když do konce roku nebude dlouhej sex, nebude vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 12:31
@unuděná píše:
A když ti přizná pravdu, že má problém s předčasnou ejakulací (což stejně oba dávno víte), tak se tím vyřeší co? :nevim:

Rozchod. Me vadí ty lež natom, chápeš? On mě pořád říká nějaký nesmyslný důvody, a balamuti mě.

• Citovat
  • Upravit
53190
16.11.23 12:32
@Anonymní píše:
Rozchod. Me vadí ty lež natom, chápeš? On mě pořád říká nějaký nesmyslný důvody, a balamuti mě.

Ale tak třeba si to fakt myslí. Jasně, že až budeš okoukaná, bude to lepší :mrgreen: Ale chceš to? :roll: Jasně, že tě balamutí, protože ví, že ho opustíš, když přizná barvu. Trochu natvrdlá mi přijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
16.11.23 12:36
@Anonymní píše:
Rozchod. Me vadí ty lež natom, chápeš? On mě pořád říká nějaký nesmyslný důvody, a balamuti mě.

Ale to jsme pořád tam, kde jsme byli. On má problém, on ho musí chtít řešit a on je jediný kompetentní, kdo může rozhodnout o tom zda a jak ho bude řešit. Vy to za něj nevyřešíte. Tedy otázky leží v oblasti: je si vědom problému? Chce ho aktivně řešit? Pokud ho řešit nechce, budete ve vztahu spokojená? Má smysl takový vztah? My tady přeci nemůžeme umět odpovědět na otázku, proč vám o svém problému lže? My mu do hlavy nevidíme. A nebo potřebujete rozhřešení? Pak zajděte do kostela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
16.11.23 13:43

Kecá. Nezlepší se nic. Prostě trpí predcasnou ejakulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.11.23 15:24
@Anonymní píše:

Když to sama víš, že ti lže a balamutí tě, tak jednej. Pokud nejednáš, tak to pro tebe až takový důvod pro rozchod není a potom nezakládej diskuze… Nepotřebuješ přece od něj slovně potvrzovat něco, co vidíš na vlastní oči. Co přesně ti pomůže na tom, když řekne: Ano, máš pravdu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.11.23 21:39

Šoustejte s gumou a budeš ho prosit aby už skončil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
16.11.23 23:06

Ježiš, ty si sem jdeš pro radu a pak jsi chytrá až na půdu a docela nepříjemná. Rozejdi se s ním a je to. Akorát ho stresuješ tím, jak z něj chceš „dostávat pravdu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
16.11.23 23:30

Tak asi je to pro něj jako pro chlapa ponižující, tak to nechce přiznat, no :nevim: Ale jak už psaly holky, ty to snad vidíš sama, tři čtvrtě roku je dost dlouhá doba, nic se nezměnilo, tak asi už to lepší nebude…On to nějak řešit nechce, tak mu budeš asi muset dát nůž na krk, že buď to řešit začne, nebo konec…Co z něj chceš dostávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 07:18
@Anonymní píše:
Já ale nepotrebuju uspokojit jinak. Me baví klasicky sex. Ne to okolo. :nevim:

tak se rozejděte. protože je nejspíš extrémně vzrušivý a ty nic jiného než spojení nechceš. Jsem na tom podobně a potom mám opačný problém. Já dokáži oddálit, ale někdy to přeženu a jsem mrtev. :lol: Ale protějšek jsem vždy uspokojil i prsty. Měla to velmi ráda. :cert: :pankac: Jenom někdy se stalo, že už jsem se pro spojení neprobral. Museli jsme počkat na druhé kolo, ale i tak bylo brzy hotovo. :? :roll: Ono totiž když se snažím oddálit, což lze se naučit, stejně to jde rychle. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 10:18
@Anonymní píše:
tak se rozejděte. protože je nejspíš extrémně vzrušivý a ty nic jiného než spojení nechceš. Jsem na tom podobně a potom mám opačný problém. Já dokáži oddálit, ale někdy to přeženu a jsem mrtev. :lol: Ale protějšek jsem vždy uspokojil i prsty. Měla to velmi ráda. :cert: :pankac: Jenom někdy se stalo, že už jsem se pro spojení neprobral. Museli jsme počkat na druhé kolo, ale i tak bylo brzy hotovo. :? :roll: Ono totiž když se snažím oddálit, což lze se naučit, stejně to jde rychle. :think:

Hele nejvíc mě na tom štve, že mě pořád taha za nos. Když se to s ním snažím v klidu probrat, tak mi řekne že by to potřeboval častěji. Ale mnohdy jsme oba unavení, nebo nemáme šanci se tak často vidět. Pak mi řekne že si o tom četl, že to chce čas. Že to časem určitě bude lepší. I na něm samotným jde videt ze ho to štve. Popravdě já vůbec nechápu jak mohl sexuálně žít se svojí manželkou. Říkal mi jak spolu chodili i do ruznych sw klubu, trojky apod. Tak nechapu co tam on delal. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 10:20
@guineapig píše:
Tak asi je to pro něj jako pro chlapa ponižující, tak to nechce přiznat, no :nevim: Ale jak už psaly holky, ty to snad vidíš sama, tři čtvrtě roku je dost dlouhá doba, nic se nezměnilo, tak asi už to lepší nebude…On to nějak řešit nechce, tak mu budeš asi muset dát nůž na krk, že buď to řešit začne, nebo konec…Co z něj chceš dostávat?

Ponizujici…Ja se s nim o tom snažím mluvit citlive. Sám mi dřív říkal že s manželkou vymetali sw kluby a podobně. Trojky s kamarádem. Ja popravdě nedokážu pochopit jak sexuálne žili. Jediny co vidím, že má z předchozích vztahu maly sebevedomi.

• Citovat
  • Upravit
15187
17.11.23 10:44
@Anonymní píše:
Ponizujici…Ja se s nim o tom snažím mluvit citlive. Sám mi dřív říkal že s manželkou vymetali sw kluby a podobně. Trojky s kamarádem. Ja popravdě nedokážu pochopit jak sexuálne žili. Jediny co vidím, že má z předchozích vztahu maly sebevedomi.

Protože sám není schopen normální soulože, tak vymetali sw a kámoše, aby si manželka alespoň občas užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.11.23 10:54
@Anonymní píše:

S tebou bych se rozešla, i kdyby vše klapalo. V písemném projevu jsi dost protivná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí