Partner chodí na masáže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
17.11.23 08:58
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 Mazleni ano, intimita když to jde. Jak jsem už psala, stačí mi dojít třeba jen na druhou stranu domu a už mám hrozny bolesti, zvracim. Mám problémy s ledvinou, malem mi ji museli vyoperovat, teď tam v ledvine mam hadicku, která mi nesedla. Takže jen při blbym otočení, nebo při špatným pohybu malé v břiše už curam krev a jsem v bolestech.

Hm. Tak to naprosto chápu. Ty ledviny bolí tak moc, že se vůbec nedivím, že nemáš na sex pomyšlení. Zprvu jsem si taky říkala, že se mu moc nedivím, jakože nedivím, ale zas to asi nemyslel zle. Prostě si ulevil a je lepší, že za to zaplatil, než aby si našel milenku. Ale měl to udělat tak, aby ses nic nedozvěděla. Je to prekérka. Fakt nevím co bych dělala. Ani na místě tvým, ani na místě jeho. Jako kdybys nechtěla, měla bych jasno. Ale pokud máš vážnej zdravotní problém, tak je to prostě složitý. Jaký řešení by bylo správný? Měl by to vydržet? To se ptám, nerýpu, sama bych nevěděla, jaký řešení je relevantní a jaký bych po něm mohla chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.23 09:00

@Matt 02 naprostý souhlas. Zakladatelko, vůbec se nenech vmanévrovat do myšlenek, že je snad něco v téhle situaci tvoje vina. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.11.23 09:04

@Azeretereza Nevím, mě když nechal dlouho bez sexu, mazleni a čehokoli, tak jsem si proste pomohla sama. :nevim:
Asi bych to snesla lip, kdyby šel na slušnou tantrickou masaz, třeba do nějakého salonu. Ale vybrat si na netu ženskou podle vzhledu, která to děla v nějakým bytě, a která do zprávy napíše ze za příplatek k masáži jde i oral, anal, sex,………. to je podle mě proste prostitutka, která u toho jen děla Masaze. Partner mi tvrdil, ze si on zaplatil jen tu klasickou tantrickou s vyvrcholením, ze nic víc si nepriplacel. Ale ja nevim, jestli tomu vůbec věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.11.23 09:09
@easydrink
@easydrink píše:
Jako co dělají na erotických masáží? To dost záleží, ale vždy je tam minimálně ruční zakončení, některé masérky jsou ochotné i více. Dost také záleží na serióznosti podniku. Takové ty serióznější, tam jde skutečně jen o ruční zakončení. Samozřejmě je mnoho privátů, kde nabízí rovněž masáže, k tomu sex atd.

Reagujete na tantrickou masáž erotickou masáží. To jsou různé procedury. Na erotické jsem nebyla. Ale tantrická skutečně nerovná se zakončení vrcholem, ani automatická masáž vaginy/penisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
17.11.23 09:10
@broskvová zmrzlina píše:
@Matt 02 naprostý souhlas. Zakladatelko, vůbec se nenech vmanévrovat do myšlenek, že je snad něco v téhle situaci tvoje vina. :kytka:

Přesně tak, děs, jak se tady do zakladatelky ještě polovina pouští a i ženský. Jsem chlap sex miluju a hodně sexu ale být na tom manželka takhle, tak si dvakrát denně vyhoním a budu to chápat, největší starost bude hrozny strach o ní i o dítě a ne si lítat za kur.vama a tady se ho bude půlka zastávat, že je chudáček a vlastně dobrý, že si za to alespoň zaplatí, pan na úrovni, mazec tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 09:21

@Matt 02 Dekuju, ze píšete i vy na tuhle diskuzi z pohledu chlapa. Už jsem si fskt dle zpráv říkala, jestli jsem nemela skrýt bolesti (i když to fakt nejde) a proste se kousnout i přes bolest.
Moje sebevědomí je teď daleko pod nulou a zkoumam v zrcadle co je špatně. Když zrovna nemyslím na to ze šel za nějakou slapotou, tak mi je uzko z toho, ze v době kdy jsem těhotná, bych já i on měla obdivovat moje telo za to co se odehrává a ze tam máme dlouho vytouzene malé. Místo toho se teď schovavam při prevlikani a zbytek jak už jsem psala.

• Citovat
  • Upravit
211
17.11.23 09:48
@Lenkalin píše:
@easydrinkReagujete na tantrickou masáž erotickou masáží. To jsou různé procedury. Na erotické jsem nebyla. Ale tantrická skutečně nerovná se zakončení vrcholem, ani automatická masáž vaginy/penisu

A z čeho soudíte, že se mělo jednat o tantrickou masáž? Zakladatelka o tantrické masáži nic nepíše (alespoň tedy ne do doby, než jsem psal svůj příspěvek). Navíc tantrické masáže jsou dost drahé, a vzhledem k tomu, že tam měl chodit opakovaně, stalo by ho to dost peněz, a jak zakladatelka píše dále, tahle masérka nabízí i sexuální služby, proto bych tantrickou masáž rozhodně vyloučil. Reaguji tedy naprosto správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
17.11.23 09:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před týdnem jsem zjistila, že chlap byl nekolikrat, nevím kolikrát, na masáži, asi si domyslite jaké, ani to nemůžu napsat. Jsme spolu 7 let, čekáme dítě, a i v době těhotenství tam byl. Vůbec nevím, jak se k tomu postavit, jak reagovat. Máme společné závazky (hypotéku). Nebyla jste nektera v podobné situaci? Jak to vyřešit? :?

V podobné situaci jsem nebyla, profesionalni tantricka masaz v salonu by mi asi nijak nevadila ale to co popisuješ níže není podle mě tantrická masáž ale prostitutka no. A jak s tím pracovat dále je hodně individuální, někdo to přejde, někdo to bude tolerovat dál a pro někoho přes to nejede vlak. Ty píšeš, že se před ním teď stydíš, nejsi schopná se před ním převléknout atd. Tzn. poznamenalo Tě to, a jen tak to nepřejdeš. Doporučovala bych ti nějakou terapii ať s ním zůstaneš nebo ne, ať to v Tobě nezůstane a nezůstaneš poznamenaná, zablokovaná. Prožila sis šok, který si nečekala - je jedno co to bylo za zážitek, ale co Tobě to způsobilo. Hodně štěští :kytka:

Příspěvek upraven 17.11.23 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
17.11.23 09:57

@easydrink nesoudím. Píšu, že vy reagujete/citujete příspěvěk, kde je zmíněna tantrická masáž - vy jste tam zaměnil/a slovem erotická masáž. Do té doby zakladatelka nic o erotické nepsala.
O nic nejde. Jen jsem chtěla podotknout, že tantrická masáž se nerovná minimálně vyvrcholení. A rozhodně tantrická masáž nemá být zakončená sexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
17.11.23 09:59

Tak vzhledem k tomu, že nedokáže vydržet bez sexu chvíli, když ty jsi indisponovaná, tak bych teda nevěřila ani tomu, že před tím ty jsi byla kvůli němu rok a půl bez sexu, ale on ne…a že s tím přestane, tomu bych nevěřila…akorát si dá větší pozor…já ti neporadím, jak to vyřešit, to musíš vědět sama, co jsi ochotná překousnout, jak si na tom finančně atd…ale důvěra je pryč a znovu jí vybudovat půjde těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.11.23 10:02
@Cenarius píše:
Vidíš a třeba je to tak, že má zakázaný sex, tak chlap má prostě smůlu i úplně se vším ostatním.

Myslela jsem masáž s koncem proboha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.11.23 10:17
@Misa293 píše:
@Azeretereza Nevím, mě když nechal dlouho bez sexu, mazleni a čehokoli, tak jsem si proste pomohla sama. :nevim:
Asi bych to snesla lip, kdyby šel na slušnou tantrickou masaz, třeba do nějakého salonu. Ale vybrat si na netu ženskou podle vzhledu, která to děla v nějakým bytě, a která do zprávy napíše ze za příplatek k masáži jde i oral, anal, sex,………. to je podle mě proste prostitutka, která u toho jen děla Masaze. Partner mi tvrdil, ze si on zaplatil jen tu klasickou tantrickou s vyvrcholením, ze nic víc si nepriplacel. Ale ja nevim, jestli tomu vůbec věřím

Aha. Já pochopila, že byl právě v nějakým salonu. Ne za šlapkou. Chápu tu jeho potřebu, nechápu její řešení. Na tobě není nic špatně. I jak píšeš, že „ses měla kousnout“. Nemyslím, že s takovým zdr. problémem jsi to ty, kdo by se měl kousat. Kousnout se měl on. Nebo to přinejmenším udělat tak, abys neměla šanci se to dozvědět. Těžká situace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.11.23 10:37
@Lenkalin píše:
@easydrink nesoudím. Píšu, že vy reagujete/citujete příspěvěk, kde je zmíněna tantrická masáž - vy jste tam zaměnil/a slovem erotická masáž. Do té doby zakladatelka nic o erotické nepsala.
O nic nejde. Jen jsem chtěla podotknout, že tantrická masáž se nerovná minimálně vyvrcholení. A rozhodně tantrická masáž nemá být zakončená sexem

OK, ale v tom příspěvku, co jsem citoval, se tazatelka ptala, co mu na té masáží, o které zakladatelka psala, dělali. Dále pak psala, že ví o někom, kdo chodil na tantrickou masáž. Má reakce tedy byla na ten dotaz, co mu dělali na té masáží, o které psala zakladatelka, a na co se tazatelka v citovaném příspěvku ptala. Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
17.11.23 11:06

@Azeretereza Je rozdíl mezi salonem a šlapkou? Myslím z pohledu nevěry…pro mě teda ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.11.23 11:08
@kralicinka19 píše:
Za mě by skončil.
Chodit utrácet za prostitutky. :poblion:

Pan byl na masáži, což je služba, jako každá jiná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky