Zradila mě kamarádka

Anonymní
16.11.23 12:57

zradila me kamaradka

Ahoj holky, potrebuji si ulevit…zacnu od zacatku.
Nasla jsem jsem si kamardku, byli jsme jedna ruka, nase deti spolu vyrustali. Seznamili jsme samozrejme i nase chlapy. Kratce pote jsem se dozvedela, ze ma muj chlap rok milenku, nasledne se k ni odstehoval. Odstehovala jsem se se zpet tedy do rodneho mesta i s tehda rocnimy dvojcaty.
Za kamardcinou rodinou jsem dalsi tri roky jezdivala kazdy mesic i s detmi. Prozivala se mnou bolestivy rozchod, neustale lzi meho ex i trapeni, ze ty tri roky deti posilam k cizi zene a ex me ji odmita predstavit. Chtela jsem vedet, kdo se me o ty prcka vlastne stara. Ex v kontaktu s kamoskou a chlapem nebyl. Jenze se to zmenilo, chlap slavil narozky.Ja zustala s nemocnymy detma doma a ex tam prijel i se slecnou.
Tehda me kamoska rekla, ze prijel sam. Utekli tri mesice, ex pise sms, jestli s nim deti pustim na dovolenou.Pisu teda ze jo. Nasledne jedu za kamoskou a pta se me, jestli deti s nema pustim na dovolenou, ze nevedeli komu rict, tak jeji chlap napsal mymu ex, a ze teda ten vezme samozrejme i slecnu. Nasledne z ni vypadlo ze ji vlastne uz poznala na te oslave, jen s ni nemela skoro cas mluvit. A jeste dodala tresinku, ze jedou tri rodiny a kdyby naahodou ex se slecnou z nejakeho duvodu vypadli, tak vlastne muzu jet ja se svym nynejsim pritelem, protoze jinak by museli platit o 10.000 navic.No koukala jsem jak oparena, byla jsem v soku a nezmohla se na slovo, odvedla rec jinam.Doma jsem to popravde obrecela, ja vim, ze si to deti uzijou, ale hrozne me pichlo u srdce, ze si domluvila dovolenou s mymi detmi a lidma, co me tak hrozne ublizili. Mrzelo by me, kdyby nase deti prerusily kontakt, ale nevim, jestli budu moct v tomhle pratelstvi pokracovat.Jak jste vy ztratili kamaradku? dekuji za reakce

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24716
16.11.23 12:59

Já myslím, že řešíte kraviny. Lidi kolem vás si nebudou organizovat vztahy podle vás, fakt ne. A kamarádka vám to nejspíš neřekla, aby nemusela poslouchat tyhle zhrzené litanie. Jsou to 3 roky, jděte dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
16.11.23 13:02

Ahoj
Pochopila bych pokud by se s ex bavila pokud byli dobří přátelé.
Ale měla by být citlivější když ví co ti udělali.
Zeptat se.
A na tu dovču být jí bych nejela.
Pokud bys byla moje nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.11.23 13:02

No, a nemůže to být tak, že ti to kamarádka zatajila, aby tě neranila? Prostě nechtěla, aby ses o té nextce dozvěděla, a že vlastně u ní byla na party? Forma není nejšťastnější, ale mohla to celé myslet dobře, aby sis snad nemyslela, že teď stojí na straně nextky a bude s ní velká kámoška atd.?

No a jestli si ex s jejím chlapem rozumí, a chtějí spolu na dovolenou, tak ona z toho třeba vůbec nemusí bejt šťastná a taky je jí to trapné. Ale zrovna chlap to tak třeba může chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
16.11.23 13:05

Kdyby první oslovila mě a mého přítele, já nemohla, nevadilo by mi asi, že oslovili ex. Pokud bych měla být jen nějaká náhrada, což se stalo, rozhodně bych už ji za svou kamarádku nepovažovala, ukončila bych tím náš vztah nadobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12939
16.11.23 13:25

Já se jí ani nedivím, měla bych tě plné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.11.23 13:38

Hele tohle je těžké, když je parta a přátelích se všichni se vsema a pak se někdo rozejde, tak ostatní málokdy pretrhaji všechny vztahy. Proste rozešla ses ty s muzem, ale vadí kamarádi se nerozesli ani s jedním z vás a je fuk kdo se znal dyl. Proste její muž je kamarád toho tvého ex, tak je prirozene, ze spolu budou něco podnikat :nevim: ona ti to neřekla možná proto, ze vedela jak budeš reagovat. Kamarady si nejde přivlastňovat. Max by mě zarazilo, že s tebou třeba nezdrbla tu novou přítelkyni, ale třeba je ona fajn a kamarádka na ni nechtěla donaset drby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.11.23 14:14

Takže po svém okolí chceš, aby se přizpůsobilo tvé situaci. To ale jaksi nefunguje. Oni ti možná ublížili, to ale přece neznamená, že jsou to špatní lidé a všichni s nimi musí rozvázat kontakty. Možná si prostě tvoje kamarádka rozumí i s nextkou a tebe tím nechtěla ranit. Ty to vidíš jako zradu, ale tak to není. O tebe v tomhle jde až v poslední řadě. Jste tři roky po rozvodu, máš nového přítele, proč se neustále šťourat v ranách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.11.23 14:21

Nechtěla tě zranit.
Její manžel se s tvým ex kamarádi, kvůli vašemu rozchodu nepřestanou.
Není to žádná zrada, jste snad dospělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.11.23 14:22

K dovolené - prostě se domluvili s nimi, co je na tom.
Když budeš žárlit, vyautuješ se sama, prostě je to život, jede se dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.11.23 14:30

Tak asi jde hlavně o to, že ona tam za nimi jezdila celé 3 roky i s dětma a s jejím ex se podle všeho viděli až nedávno a stejně na dovolenou dali přednost jemu a zakladatelku berou jen jako případnou náhradníci aby nepřišli o prachy. To by mě Teda vadilo taky. Ale kdoví, jak to chlapi spolu měli, klidně se vídat mohli a nebo jim nedávné setkání připomnělo jaký byli super kámoši a dovolenou vymysleli spolu a tvá kámoška s tím souhlasila a aby to nebylo vůči tobě blbé, tak to zkusila zachránit, že budeš náhrada. Chápu, že je ti to líto.. Ale pokud nechceš přijít o kámošku tak to zkousni a udělejte si se svým přítelem romantickou dovolenou sami a bez dětí. Zkus si na tom najít i něco pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
16.11.23 14:30

Ahoj, správně píšeš, že tobě ublížila. Je to tvůj pocit, který jiný sdílet nemusí. Že tě to bolí, mrzí, tomu rozumím a je naprosto v pořádku, když to kamarádce řekneš.
Ale důvod k ukončení tak dlouhého a určitě hezkého, blízkého přátelství, bych z toho nedělal. Život je dlouhý, i ten nejbližší ti někdy způsobí něco, co zamrzí, zabolí, ale hodnota dlouhých, kvalitních přátelství je obrovská. S nikým už by sis nevybudovala společné vzpomínky na to vše, co jste jako kamarádky ve svých životech prošly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.23 14:41

Jestli chápu dobře, že kamarádky chlap je s exem dlouholetý kamarád, tak bych řekla, že tohle celé zpunktoval a nedomyslel on. Přijde mi, že v tom mohla být kamarádka trochu nevinně a jen před tebou mlžila, protože nevěděla, kudy z toho ven. Ale píšeš, že nevěděli, komu říct - takže tys je napadla až jako náhradnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
16.11.23 14:45

Jako ex je zmrd, ze te opustil, kdyz jste meli rocni dvojcata, ale zase zo neni takovej zmrd, kdyz se o ne stara. Kamoska uz mela tveho breceni asi fakt dost. Vzdyt jsi psala, ze uz mas noveho chlapa. Tak uz dost. Anebo nejsi do toho noveho zamilovana jako do ex. To s tema deseti tisici a nejakou dovolenou nehodlam zkoumat. Jako dvojcata jsou na provaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
16.11.23 14:52

Za mě to tedy důvod k ukončení přátelství je. Dotyčná „kamarádka“ moc dobře ví, co chlap zakladatelce udělal, moc dobře ví, s kým jí to udělal, poslouchala její pláč… a teď má žaludek na to, aby s těma dvěma jela na dovolenku. Navíc ještě zakladatelce do očí lhala o té oslavě. Tahle se za mě kamarádky nechovají a podle mě tvoje kamarádka nikdy nebyla. Ani bych se nedivila, kdyby o té milence věděla dřív, než jsi o ní věděla ty. Já bych se takhle ke kamarádce nikdy nezachovala. A takového člověka bych za kamarádku už nechtěla. Pokud jí nedělá problém jezdit na dovolenou s někým, kdo mi takto ublížil, a lhát mi… nemohla bych jí věřit. A bez důvěry není kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí