Zradila mě kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
16.11.23 14:54

@Livi92 Ale co bys radila, když chlap je s ex kámoš a na dovolený ho chce? :nevim: Má si teda udělat zle s manžele, nebo s kamarádkou? Nezávidím to ani jedný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
16.11.23 14:58
@Zmatka píše:
@Livi92 Ale co bys radila, když chlap je s ex kámoš a na dovolený ho chce? :nevim: Má si teda udělat zle s manžele, nebo s kamarádkou? Nezávidím to ani jedný.

Já bych na jejím místě s nimi jet nechtěla a tudíž bych tohle chlapovi i přímo řekla. Pokud se musí bát, že bude její chlap dělat zle kvůli tomu, že mu upřímně řekne, že si nechce hrát na super dovolenou s chlapem, který hodně ublížil její kamarádce, a dokonce i jeho milenkou… a tím své kamarádce vlastně taky blížit… tak je na jejich vztahu něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
16.11.23 15:14

@Livi92 Jo, chapu te. Ale jsou lidi, kteri tohle tak neprozivaji a prece jen, uz to jsou tri roky. Ja bych kvuli tomu asi partu netrhala a do konfliktu s chlapem nesla. Ale taky bych byla vic otevrena vuci kamaradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.11.23 16:59
@Zmatka píše:
@Livi92 Ale co bys radila, když chlap je s ex kámoš a na dovolený ho chce? :nevim: Má si teda udělat zle s manžele, nebo s kamarádkou? Nezávidím to ani jedný.

Ale jakýpak kámoš… Tři roky spolu nebyli v kontaktu a viděli se akorát nedávno na nějaké oslavě. Kámoši jak hrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.23 17:04
@Rimonsiley píše:
Ale jakýpak kámoš… Tři roky spolu nebyli v kontaktu a viděli se akorát nedávno na nějaké oslavě. Kámoši jak hrom.

To nevíme, ne?
Nicméně já bych je poslala na pánskou jízdu a větší dovolenou si nezasekávala komplikovanými kamarády s dětmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
16.11.23 17:20

Mozno som to pochopil inak, ale z toho co pises mi pride ze take kamaratky nieste/ ste neboli.

Dovod: Obecne mi v popise viacero veci nesedi - nebudes planovat spolocnu dovolenku s niekym koho si 3 roky nevidel. Evidentne cast pribehu chyba.

Predpokladam ze ex nadalej s nimi udrziaval kontakt a oni ta iba nechceli ranit tak ti o tom nehovorili. Alebo ocakavali ze budes vysilovat, tak pre klud v rodine/kamaratskom kruhu to zamlcovali?

Mozny scenar 1: Znamy chceli zobrat tvoje deti ale obavali sa ze by si im ich nedala (preco -?) tak kamaratkin manzel napisal tvojmu ex ci by to nezariadil a ten to zariadil takto.

Mozny scenar 2: Boli na oslave spolu a prisla rec na dovolenku tak nieco uplacali na mieste ty ludia ktory tam boli. Nic viac nic menej.

Obecne si myslim ze ona s tebou nieje tak dobra kamaratka ako si ty s nou, ale nieje dovod na nejake vysilovanie. Stalo sa, mozno to nebolo stastne, ale ziadnu zradu som v tom pribehu nenasiel.

Chapem ze ked si sa to dozvedela priala by si si aby to bolo inak, ale uz to nezmenis a ked budes robit problemy moc buducnosti nepomozes, hod to za hlavu. Skor by ma zaujimalo preco nevies cely pribeh. Mozno by sa dal najst 1-2 vztahy (nemyslim partnerske) na ktorych by si mohla zapracovat - co ty na to.

Ex nema ziadnu povinnost predstavovat ti aktualnu a podla toho co si napisala mam pocit ze byt na jeho mieste tiez by som ti ju radsej nepredstavoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
16.11.23 17:33
@Sany80s píše:
Já se jí ani nedivím, měla bych tě plné zuby.

Jak to myslis? Pratele jsou od toho, ze si „pomahaji“ i v blbych chvilich..Ty asi nebudes dobra kamaradka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.23 17:41

Přijde mě, ze kamarádka hraje na obě strany, tudíž by už bylo po kamarádství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
16.11.23 17:41
@Jana1515 píše:
Jak to myslis? Pratele jsou od toho, ze si „pomahaji“ i v blbych chvilich..Ty asi nebudes dobra kamaradka…

Ono stačí mít soudné přátele.
Tady se zakladatelka brodí ve vlastních… už dva roky, má naprosto absurdní požadavky a naprosto nechápe, že ostatní nemají povinnost x let skákat okolo ní a vyobcovat jejího bývalého, když je to kamarád partnera té kamarádky.
A jsem dobrá kamarádka, ale špatný kur domácí, který by někomu blízkému neřekl, že se v tom babrá tak, že se z něj stal sebelítostivý hysterický člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.11.23 17:48

Úplně Tě chápu, taky by mě to hrozně štvalo.. brala bych to jako kudlu do zad. Ale pokud je kamarádka jinak fajn, tak žádné vazby nepřetrhávej. Ono si to sedne. A s kamarádkou si o tom určitě promluvte, jinak to mezi vámi bude pořád viset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
16.11.23 17:50
@Sany80s píše:
Ono stačí mít soudné přátele.
Tady se zakladatelka brodí ve vlastních… už dva roky, má naprosto absurdní požadavky a naprosto nechápe, že ostatní nemají povinnost x let skákat okolo ní a vyobcovat jejího bývalého, když je to kamarád partnera té kamarádky.
A jsem dobrá kamarádka, ale špatný kur domácí, který by někomu blízkému neřekl, že se v tom babrá tak, že se z něj stal sebelítostivý hysterický člověk.

Ex v kontaktu s kamoskou a chlapem nebyl. Jenze se to zmenilo, chlap slavil narozky.Ja zustala s nemocnymy detma doma a ex tam prijel i se slecnou. Zakladatelka napsala toto, pak se ex přihnal na narozeniny, sčuchli se spolu a zakladatelku vyšachovali. Pokud by nejel se slečnou na dovolenou, byla by jim dobrá, jen proto, aby nemuseli platit deset litrů navíc. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.11.23 18:30
@unuděná píše:
To nevíme, ne?
Nicméně já bych je poslala na pánskou jízdu a větší dovolenou si nezasekávala komplikovanými kamarády s dětmi :mrgreen:

Tak v úvodním příspěvku se píše tohle: „Ex v kontaktu s kamoskou a chlapem nebyl. Jenze se to zmenilo, chlap slavil narozky.Ja zustala s nemocnymy detma doma a ex tam prijel i se slecnou.
Tehda me kamoska rekla, ze prijel sam.“

Z toho bych chápala, že se spolu nestýkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.11.23 10:03

Já bych to neřešila a ani se na kamarádku nezlobila. Upřímně mi přijde že s tím nejsi srovnaná. Jinak nevím proč to tak moc prožívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
17.11.23 10:25

To není žádná kamarádka, ale převlečená mrcha za kámošku. Líbí se mi reakce typu jděte dál, neřešte to, řešíš hlouposti a podobný bezcharakterní kydy. Jsme tu jen jednou a každý má možnost zvolit si, zda bude hodný a férový ke svému okolí nebo prostě hajzlík. A když se „kámoska“ zachová jako hajzlík, tak prostě čágo - kámošky jsme přeci kvůli tomu, že si můžeme důvěřovat, že se na sebe můžeme spolehnout, že si můžeme vzájemně věřit… převlečené mrše se věřit nedá, zradila jednou, zradí zas… zůstat s ní v kontaktu je jako souhlasit s tím co udělala a de facto klesnout charakterově na její úroveň

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky