Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veronika67 píše:
@Majk.w to se máš fakt čím chlubit
Uprimne je mi to uplne jedno, co kdo na to… Moje telo je jenom moje… ![]()
@Majk.w píše:
Uprimne je mi to uplne jedno, co kdo na to… Moje telo je jenom moje…
Máš pravdu, ale snažíš se tak trochu provokovat, ne?
A někdo se na to dobře chytá, asi se dobře bavíš.
Ještě odpoledne jsi chtěl darovat sperma, ne? Nic ve zlém, odpoledne jsi měl hodně dobré názory.
![]()
@Bondatrova jak říkáš, nemá to smysl, jen se divím, že daruješ krev, je to přece tvoje krev a proudí v někom jiným, asi tak ![]()
@Bondatrova píše:
Máš pravdu, ale snažíš se tak trochu provokovat, ne?![]()
![]()
A někdo se na to dobře chytá, asi se dobře bavíš.
Ještě odpoledne jsi chtěl darovat sperma, ne? Nic ve zlém, odpoledne jsi měl hodně dobré názory.
![]()
Sperma je neco jinyho. U tech organu mi jde o to, ze po moji smrti si me nikdo nebude rozebirat a pitvat atd… Vadi mi to znesveceni tela. Neucta atd. O tom to je.
@veronika67 píše:
@Bondatrova jak říkáš, nemá to smysl, jen se divím, že daruješ krev, je to přece tvoje krev a proudí v někom jiným, asi tak
To je ale úplně něco jinýho. Když v tom nevidíš rozdíl, tak to je tvůj problém. Několikrát jsem tady psala, že by se mi dobře nežilo s tou představou, že někde lítá moje dítě a já nevím, jak se má. Neměla bych v životě již kouska klidu. V tom je ten rozdíl. Končím. Nemůžeš nikomu vnucovat svůj názor. Jen svůj názor napsat a ty mi teď vnucuješ svůj názor.
@Majk.w píše:
Sperma je neco jinyho. U tech organu mi jde o to, ze po moji smrti si me nikdo nebude rozebirat a pitvat atd… Vadi mi to znesveceni tela. Neucta atd. O tom to je.
Tělo je jen schránka. V prach se obrátíš. Duše odejde.
@Bondatrova píše:
Tělo je jen schránka. V prach se obrátíš. Duše odejde.
To mozna jo, ale proste to bude takhle ![]()
@Bondatrova omyl já ti nic nevnucuji
jen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš ![]()
@veronika67 píše:
@Bondatrova omyl já ti nic nevnucujijen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš
Kdyz to shrnu, tak by to slo rict slusne tak, ze si myslis, ze lidi co nedaruji vajicka jsou sobecky, a nerikat primo ji, ze je sobecka…
Trochu taktu by neskodilo…
@veronika67 píše:
@Bondatrova omyl já ti nic nevnucujijen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš
Jo, až třeba jednou budu mít dítě, tak určitě budu šťastná, ale můj názor na dárcovství se v tom nezmění. Tím spíš ne, když si pak představím, že by po světě běhalo třeba podobné tomu, co mám já, nechtěla bych, aby moje dítě vychovával někdo cizí.
Nějak nechápu, proč je za sobce označen někdo, kdo nechce darovat vajíčko. Co tady některé víte o někom, kdo nechce zrovna tohle? Třeba daruje krev, plazmu, dělá charitu, je Dobrý anděl, co já vím, proč je na piedestalu nesobeckosti nějaký vejce?
@Majk.w no tyhle názory prostě nikdy nepochopím, ano sorry, lidi co nedarují vajíčka jsou sobci!! Tak stejně jako lidi, kteří sobecky nedarují orgány, hawk
![]()
@Bondatrova
Co jsem přelouskala, chápu tvůj pohled na věc, hlavně důvody, které tě k tomu vedou. Moje vajíčko = moje genetická část dítěte. Jen nepobírám, proč to tu některé dráždí jak červený hadr býka. Tohle vnucování té správné morálky, to je něco. ![]()
@veronika67 píše:
@Majk.w no tyhle názory prostě nikdy nepochopím, ano sorry, lidi co nedarují vajíčka jsou sobci!! Tak stejně jako lidi, kteří sobecky nedarují orgány, hawk![]()
Ty jsi vtipna a palicata holka, ale je s tebou sranda to nepopiram..
![]()
Ano, se spermií, ale pořád to bude z poloviny moje dítě a odnosí ho, když to řeknu sprostě nějaká jiná nádoba a já chci, abych pro moje dítě byla ta nádoba já a ne někdo cízí. Já fakt končím, to je k ničemu. Každý má právo mít na věc svůj vlastní názor. Však daruj co chceš, vždyť ti nikdo nebrání a opravdu tím uděláš někoho šťastným, to jistěže ano.