Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
15.3.15 19:57
@veronika67 píše:
@Bondatrova no sobecké to do jisté míry je, protože ty si myslíš, že tvoje vajíčko je tvoje dítě, ale to není…dítě to bude až se spojí se spermií :) a jeslti dobře čteš, tak jsem napsala, že tvůj názor respektuji, byť se mě zdá sobeckýPříspěvek upraven 15.03.15 v 19:55

Ano, se spermií, ale pořád to bude z poloviny moje dítě a odnosí ho, když to řeknu sprostě nějaká jiná nádoba a já chci, abych pro moje dítě byla ta nádoba já a ne někdo cízí. Já fakt končím, to je k ničemu. Každý má právo mít na věc svůj vlastní názor. Však daruj co chceš, vždyť ti nikdo nebrání a opravdu tím uděláš někoho šťastným, to jistěže ano.

• Citovat
  • Upravit
1427
15.3.15 19:58
@veronika67 píše:
@Majk.w to se máš fakt čím chlubit :nevim:

Uprimne je mi to uplne jedno, co kdo na to… Moje telo je jenom moje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 20:00
@Majk.w píše:
Uprimne je mi to uplne jedno, co kdo na to… Moje telo je jenom moje… :think:

Máš pravdu, ale snažíš se tak trochu provokovat, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A někdo se na to dobře chytá, asi se dobře bavíš. :mrgreen: Ještě odpoledne jsi chtěl darovat sperma, ne? Nic ve zlém, odpoledne jsi měl hodně dobré názory. :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
3097
15.3.15 20:01

@Bondatrova jak říkáš, nemá to smysl, jen se divím, že daruješ krev, je to přece tvoje krev a proudí v někom jiným, asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 20:04
@Bondatrova píše:
Máš pravdu, ale snažíš se tak trochu provokovat, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A někdo se na to dobře chytá, asi se dobře bavíš. :mrgreen: Ještě odpoledne jsi chtěl darovat sperma, ne? Nic ve zlém, odpoledne jsi měl hodně dobré názory. :hug: :andel:

Sperma je neco jinyho. U tech organu mi jde o to, ze po moji smrti si me nikdo nebude rozebirat a pitvat atd… Vadi mi to znesveceni tela. Neucta atd. O tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 20:04
@veronika67 píše:
@Bondatrova jak říkáš, nemá to smysl, jen se divím, že daruješ krev, je to přece tvoje krev a proudí v někom jiným, asi tak :mrgreen:

To je ale úplně něco jinýho. Když v tom nevidíš rozdíl, tak to je tvůj problém. Několikrát jsem tady psala, že by se mi dobře nežilo s tou představou, že někde lítá moje dítě a já nevím, jak se má. Neměla bych v životě již kouska klidu. V tom je ten rozdíl. Končím. Nemůžeš nikomu vnucovat svůj názor. Jen svůj názor napsat a ty mi teď vnucuješ svůj názor.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
15.3.15 20:06
@Majk.w píše:
Sperma je neco jinyho. U tech organu mi jde o to, ze po moji smrti si me nikdo nebude rozebirat a pitvat atd… Vadi mi to znesveceni tela. Neucta atd. O tom to je.

Tělo je jen schránka. V prach se obrátíš. Duše odejde.

• Citovat
  • Upravit
1427
15.3.15 20:07
@Bondatrova píše:
Tělo je jen schránka. V prach se obrátíš. Duše odejde.

To mozna jo, ale proste to bude takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 20:11

@Bondatrova omyl já ti nic nevnucuji :) jen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 20:15
@veronika67 píše:
@Bondatrova omyl já ti nic nevnucuji :) jen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš ;)

Kdyz to shrnu, tak by to slo rict slusne tak, ze si myslis, ze lidi co nedaruji vajicka jsou sobecky, a nerikat primo ji, ze je sobecka…

Trochu taktu by neskodilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 20:18
@veronika67 píše:
@Bondatrova omyl já ti nic nevnucuji :) jen říkám zase ten svůj názor, však až budeš mít dítě, tak to třeba pochopíš ;)

Jo, až třeba jednou budu mít dítě, tak určitě budu šťastná, ale můj názor na dárcovství se v tom nezmění. Tím spíš ne, když si pak představím, že by po světě běhalo třeba podobné tomu, co mám já, nechtěla bych, aby moje dítě vychovával někdo cizí.

• Citovat
  • Upravit
40270
15.3.15 20:20

Nějak nechápu, proč je za sobce označen někdo, kdo nechce darovat vajíčko. Co tady některé víte o někom, kdo nechce zrovna tohle? Třeba daruje krev, plazmu, dělá charitu, je Dobrý anděl, co já vím, proč je na piedestalu nesobeckosti nějaký vejce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 20:20

@Majk.w no tyhle názory prostě nikdy nepochopím, ano sorry, lidi co nedarují vajíčka jsou sobci!! Tak stejně jako lidi, kteří sobecky nedarují orgány, hawk :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.3.15 20:22

@Bondatrova
Co jsem přelouskala, chápu tvůj pohled na věc, hlavně důvody, které tě k tomu vedou. Moje vajíčko = moje genetická část dítěte. Jen nepobírám, proč to tu některé dráždí jak červený hadr býka. Tohle vnucování té správné morálky, to je něco. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 20:23
@veronika67 píše:
@Majk.w no tyhle názory prostě nikdy nepochopím, ano sorry, lidi co nedarují vajíčka jsou sobci!! Tak stejně jako lidi, kteří sobecky nedarují orgány, hawk :mavam: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jsi vtipna a palicata holka, ale je s tebou sranda to nepopiram.. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí