Partner daruje sperma, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1054
15.3.15 18:25

.

Příspěvek upraven 22.08.15 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.3.15 18:45
@Bondatrova píše:
Ale to ty píšeš taky pořád dokola a už jsi i psala, že se k tomu nebudeš vyjadřovat, tak si tu svoji pravdu tady pořád dokola neobhajuj.
Je úplně jedno, kdo co odnosí nebo neodnosí. Pořád by to bylo moje dítě. Genetický základ je prostě základ a nikdo jiný to už nezmění. A je to to nejdůležitější, to, kde se ten základ vyvíjí je jen nádoba, která se od základu za 9 měsíců stejně odpojí, nebude to jedna součást…
Samozřejmě, že vím, kde se dítě vyvíjí a kdo mu dává živiny :pocitac:, to ví i dítě na 1. stupni ZŠ, tak nedělej chytrou a nestav na piedestal to, že nemám děti, po tom je ti kulový.
Můj otec mohl taky na vojně darovat sperma, neučinil tak, jelikož řekl, že neexistuje, aby po světě běhaly jeho děcka a on o tom nevěděl. A jsem moc, moc, moc ráda za tokového otce, vůbec by se mi nelíbilo, kdyby tady po světě běhali moji sourozenci a já o nich nevěděla.
A tak to bere spousta lidí.
Ty si meleš to svoje, pro mě je to blábol a já to svoje-názor na to mám jednoznačný.

No jenze ty furt taky meles to samy dokolecka jak kafemlejnek, s tim otcem uz si to taky osala a co ja stim jako? :roll: a je to taky pro me blabol a ne jen pro me tak se uklidni laskave. Tys nebyla nikdy tehotna a absolutne si nedokazes představit co to je. Rozhodne to neni jen schranka. V te schrance se dite totiz STVORI VIS?? ne JEN z vajicka vis?! :-D JEN vajicko by bylo prd platný bez ty tvoji schranky pac by se to DITE nemelo kde STVORIT! ;-) ale mel si tu svoji pravdu :-D jen se musim smat :-D proste jsou lidi co to videj stejne jako ty a jsou lidi, co to videj stejne jako ja. S tim nic neudelas ale nemusis mlejt furt to samy. :mavam:

Příspěvek upraven 15.03.15 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 18:47
@veronika6913 píše:
No jenze ty furt taky meles to samy dokolecka jak kafemlejnek a je to taky pro me blabol a ne jen pro me tak se uklidni laskave. Tys nebyla nikdy tehitna a absolutne si nedokazes oredstavit co to je. Rizhidne to neni jen schranka. V te schrance se dite totiz STVORI VIS?? ne JEN z vajicka vis?! :-D JEN vajicko by bylo prd platný bez ty tboji schranky pac by se to DITE nemelo kde STVORIT! ;-) ale mel si tu svoji pravdu :-D jen se musim smat :-D

Nech ji bejt… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 18:50
@veronika6913 píše:
No jenze ty furt taky meles to samy dokolecka jak kafemlejnek a je to taky pro me blabol a ne jen pro me tak se uklidni laskave. Tys nebyla nikdy tehitna a absolutne si nedokazes oredstavit co to je. Rizhidne to neni jen schranka. V te schrance se dite totiz STVORI VIS?? ne JEN z vajicka vis?! :-D JEN vajicko by bylo prd platný bez ty tboji schranky pac by se to DITE nemelo kde STVORIT! ;-) ale mel si tu svoji pravdu :-D jen se musim smat :-D

A ty stavíš pořád na piedestal to, že nemám dítě a teď ještě píšeš, že jsem nikdy nebyla těhotná a co ty o tom víš, já jsem psala, že nemám dítě, o tom, jestli jsem byla nebo nebyla těhotná, tak o tom nepadlo ani slovo.
Jo, to, kde se dítě odnosí je samozřejmě důležité, já jen psala to, že nejdůležitější je to vajíčko spolu se spermií, to je prostě základ, ale ty si budeš pořád plácat to svoje dokola a dokola a taky to není jen můj názor.

Příspěvek upraven 15.03.15 v 18:51

• Citovat
  • Upravit
3395
15.3.15 18:51
@Majk.w píše:
Nech ji bejt… :cert:

Ty se do toho laskave ne.ser ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 18:52
@veronika6913 píše:
Ty se do toho laskave ne.ser ;-)

Nebudu to opakovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 18:55
@Calathea píše:
Vidím to taky jako @Bondatrova a to už dítě mám, tudíž jsem ho počala i odnosila pod srdcem. Jak jsem tu psala pro mě je moje vejce moje genetická informace a budoucí dítě. Matka, která ho odnosí je pro mě opravdu hnusně řečeno jen inkubátor. Kdybych mít děti nemohla tak bych pravděpodobně zůstala bezdětná a nebo bych adoptovala. Nechat si dát cizí vejce a cizí spermii bych neunesla - dlouho jsme se snažili než jsem mimi měla, takže tohle téma bylo reálně diskutováno, neplácám tu do větru.Je fajn, že jsou ženy co to vidí jinak, protože jsou požehnáním pro ženy, které akceptují darování vajíček a dočkají se miminka. Ale já to mám prostě nastavené takto. Nedám a nechtěla bych přijmout.

že, ale ona bude plácat pořad to samý dokola, že je to JEN vajíčko. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3395
15.3.15 18:56
@Bondatrova píše:
A ty stavíš pořád na piedestal to, že nemám dítě a teď ještě píšeš, že jsem nikdy nebyla těhotná a co ty o tom víš, já jsem psala, že nemám dítě, o tom, jestli jsem byla nebo nebyla těhotná, tak o tom nepadlo ani slovo.
Jo, to, kde se dítě odnosí je samozřejmě důležité, já jen psala to, že nejdůležitější je to vajíčko, ale ty si budeš pořád plácat to svoje dokola a dokola a taky to není jen můj názor.

nepisu to furt napsa jsem to ted a predtim jednou! Hlavne kdybys cetla poradne co pisu, vedela bys ze hlavně kladu duraz na to, KDE SE DITE STVORI. vajicko je samozrejme nezbytne. Ale take je dulezite, kde je pocato (v kom..) :nevim: tak jako jsem psala, ze kdybys pocala a pak jiz zarodek mela nekomu dat, chapala bych tve pocity. Ale dokovad neni vajicko oplodneno, neni to dite.. ale to je jedno. Proste jsou taci co ti berou jako ty a taci ci to berou jako ja. Tak to prostě je a bude. Ty nedokazes pochopit jak to beru ja a ja nedokazu oochopit, jak to vnimas ty :mrgreen: a muzem se tady hadat jak dve slipky :kytka: tak to nechme proste teda byt. Stej e se nikdy vzajemne nedokazeme pochopit a budem osat furt to same dokolecka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.3.15 18:57
@Bondatrova píše: že, ale ona bude plácat pořad to samý dokola, že je to JEN vajíčko. :zed: :zed:

Hele neni to JEN MŮJ NAZOR. Nevidim to tak JEN JA! Ne kazdej to hold vidi stejne jako ty vis? Tak by ses stim mela smirit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.3.15 18:58
@Majk.w píše:
Nebudu to opakovat :pocitac:

To me je uprimne uplne u pr…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 18:59

@Bondatrova já myslím, že je, protože krev je sice krev, ale nikdo ti nezaručí, že biol. rodič bude kvalitnější než ten adoptivní a hlavně, dárcovství je úžasná a bohulibá činnost, víš kolik lidí tím udělají dárci štatnými a hlavně, ten kdo pak spermie či vajíčka přijme bude tím nejlepším rodičem, protože to dítě bude milovat nadevše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.3.15 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.3.15 19:02
@veronika6913 píše:
To me je uprimne uplne u pr…:-)

No jak myslis…

Kdyz to vezmu do detailu je prokazany, ze u jednovajecnych dvojcat je jisty mimosmyslovy spojeni. U vztahu dite/mama je to neco podobnyho i kdyz v mensi mire. Porad je to vajicko soucast darkyne, i kdyz jako inkubator a chuva slouzi potom nekdo jinej. Z biologickyho hlediska je mama porad darkyne. Ze socialniho sice ne, ale jsou to dve ruzny roviny, takze kazda mate pravdu, ale kazda v jiny rovine. Hadat se neni na miste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
15.3.15 19:03
@veronika6913 píše:
Hele neni to JEN MŮJ NAZOR. Nevidim to tak JEN JA! Ne kazdej to hold vidi stejne jako ty vis? Tak by ses stim mela smirit :think:

Ale ano, lidí, kteří na to mají stejný názor jako ty je víc.

• Citovat
  • Upravit
3395
15.3.15 19:03
@Majk.w píše:
No jak myslis…Kdyz to vezmu do detailu je prokazany, ze u jednovajecnych dvojcat je jisty mimosmyslovy spojeni. U vztahu dite/mama je to neco podobnyho i kdyz v mensi mire. Porad je to vajicko soucast darkyne, i kdyz jako inkubator a chuva slouzi potom nekdo jinej. Z biologickyho hlediska je mama porad darkyne. Ze socialniho sice ne, ale jsou to dve ruzny roviny, takze kazda mate pravdu, ale kazda v jiny rovine. Hadat se neni na miste…

Vzdyt jsem taky jiz psala, ze kazda to vidime jinak a stejne se nikdy nepochopime tak ze to nechame byt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí