Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 píše:
@Majk.w zase jim tu przníme téma sperma![]()
raději stačí nebo nás někdo sežere za živa
![]()
Tak ja toho nekoho muzu „nakrmit“
![]()
Aspon jim to zvedne navstevnost.. ![]()
@Majk.w píše:
Tak ja toho nekoho muzu „nakrmit“![]()
Aspon jim to zvedne navstevnost..
a čím je asi budeš krmit
![]()
@Attila8 píše:
Masakr jak jsou někteří lidé sobečtí… ale co ať někteří nedarují, aspoň se nebude šířit jejich gen sobeckosti
Hele, kazdej ma svobodu volby, a ty nemas pravo to hodnotit a mit na to nazor. Je to jejich vec… ![]()
@Attila8 píše:
Masakr jak jsou někteří lidé sobečtí… ale co ať někteří nedarují, aspoň se nebude šířit jejich gen sobeckosti
Tak každej nechce, aby mu tu po světě lítaly děti, na to už musí mít člověk žaludek, s tímto pocitem žít. Ale je to na svědomí každého člověka.
@Majk.w píše:
Hele, kazdej ma svobodu volby, a ty nemas pravo to hodnotit a mit na to nazor. Je to jejich vec…
Omyl, každý může mít na věc svůj vlastní názor.
@Attila8 píše:
@Majk.w no a taky má každý právo říct svůj názor
Mas pravo na nazor, ale je minimalne celkem hulvatsky, soudit vubec nekoho, za jeho rozhodnuti… Hodnotis to podle sebe a svyho smysleni. Jenze je to jejich rozhodnuti a hraje v tom roli jenom jejich smysleni.
Budes je kamenovat za to, ze neco nechteji?
Stejne tak ja muzu hodnotit tebe, ze nemas moc pod cepici, kdyz jsi schopna tohle napsat…
A rozciluj se jak chces…
@Bondatrova píše:
Veronika6913 kdybys darovala vajíčko a to dítě bys třeba čistě teoreticky za pár roků potkala z nějakých důvodů a bylo ti třeba podobné a tak, tak bys mu taky říkala jen vajíčko? Darované vajíčko? Netrápilo by tě svědomí?
Ne netrapilo. Protoze bych nikam nedala SVOJE DITE!! Ale vajicko! NEOPLODNENE VAJICKO BOZE!!! nekomu bych tim pomohla takze by me svedomi fakt netrapilo. Nemelo by absolutne proc! To ze bude mit nejky muj gen fajn, ale bez te „obycejne schranky“ jak ty rikas jine matce ktera by diky memu vajicku mohla mit dite, by se zadne dite zkratka nekonalo. Takze podle me opravdu nejde jen o nejakou prenosnou obycejnou schranku. Tam se cely dej odehraje a dite v ni vznikne. Neni to nejaka obycejna schranka jako bez ni by zadny dite nebylo
vis co, nech si svoje nazory ja si necham svoje. Mej se ![]()
Příspěvek upraven 15.03.15 v 16:35
@Attila8 píše:
@Majk.w až na to že jediný kdo se tady rozčiluje seš tyjá chodím darovat vše, krev, byla jsem i dřeň a jednou vajíčka a to proto že moje kamarádka nemohla mít děti a když do caru dovedla s sebou vhodnou dárkyni, vzali ji přednostně, proto jsem šla, to co jsem prožívala, bylo nepopsatelné, po odebrání mě chytl nějaký syndrom a byla jsem na prášky přesně z toho co píšeš, že jsou někde moje děti… ale já nikomu nedala své děti, já dala možnost nešťastné ženské dát vlastní dítě! a klidně se poplácám za to po rameni sama a jsem za to na sebe hrdá, že jsem nebyla jak někteří co by nešli… a jestli třeba kamarádka dostala moje vajíčko a má teď malou kus ze mě, vůbec by mi to nevadilo, je šťastná a malou miluje a myslím že každá ženská co má možnost od jiné dostat vajíčko a odnosit si tak „své“ dítě je neskutečně vděčná a určitě na anonymní dárkyni ráda vzpomíná… kdo to nezažil, nemůže pochopit!
@Attila8 píše:
@Majk.w až na to že jediný kdo se tady rozčiluje seš tyjá chodím darovat vše, krev, byla jsem i dřeň a jednou vajíčka a to proto že moje kamarádka nemohla mít děti a když do caru dovedla s sebou vhodnou dárkyni, vzali ji přednostně, proto jsem šla, to co jsem prožívala, bylo nepopsatelné, po odebrání mě chytl nějaký syndrom a byla jsem na prášky přesně z toho co píšeš, že jsou někde moje děti… ale já nikomu nedala své děti, já dala možnost nešťastné ženské dát vlastní dítě! a klidně se poplácám za to po rameni sama a jsem za to na sebe hrdá, že jsem nebyla jak někteří co by nešli… a jestli třeba kamarádka dostala moje vajíčko a má teď malou kus ze mě, vůbec by mi to nevadilo, je šťastná a malou miluje a myslím že každá ženská co má možnost od jiné dostat vajíčko a odnosit si tak „své“ dítě je neskutečně vděčná a určitě na anonymní dárkyni ráda vzpomíná… kdo to nezažil, nemůže pochopit!
Chapu tu tvoji pocitovou stranku, ale je nesmysl nekoho odsuzovat za to, ze nechce neco darovat…
@Attila8 píše:
@Majk.w já si prostě myslím, že člověk který může pomoci jiným a nepomáhá je pro mě prostě sobec, nic víc, nic míň…
To je spatna logika no… Nesmis nikoho do toho nutit, ani takhle neprimim natlakem… ![]()
@Attila8 píše:
@Majk.w já nikoho do ničeho nenutím, jen si to o lidech myslím, o těch co můžou pomoci a nepomůžou… by mě celkem zajímalo, jak ty holky co tady píšou že by nikdy nedarovali atd, kdyby nedejbože nemohli mít děti… vzali by si vajíčko od jiné? aby mohly mít dítě? vsadím se že ano a tohle je pro mě parazitující sobeckej člověk
Tak si to mysli, ale pokud jim to takhle primo reknes, je to natlak na ne a uz je nutis reagovat… Vis jak Mluvit stribro, mlcet zlato… ![]()
Hele, je videt, ze to nechapes a ani chapat nechces… Nech to plavat…
@Attila8 píše:
@Majk.w já nikoho do ničeho nenutím, jen si to o lidech myslím, o těch co můžou pomoci a nepomůžou… by mě celkem zajímalo, jak ty holky co tady píšou že by nikdy nedarovali atd, kdyby nedejbože nemohli mít děti… vzali by si vajíčko od jiné? aby mohly mít dítě? vsadím se že ano a tohle je pro mě parazitující sobeckej člověk
Tak já bych nikdy vajíčko nedarovala a kdybych nemohla mít dítě, ani bych vajíčko nechtěla od jiné ženy. Chtěla bych vychovávat svoje dítě, se svými geny.
Jiné ne, radši bych zůstala bezdětná.
@Attila8 píše:
@Bondatrova můžu se zeptat kolik ti je? a kolik máš dětí? ale upřímně…
skoro 33, dítě žádné