Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
No, tak jestli mu nevadí, že je a bude sám, tak ať si smrdí a shnije, jeho problém. Já bych s takovým snad ani nekamarádila
Nežijeme ve středověku a základní hygienické návyky snad patří k 21. století a civilizaci nebo ne?
na tom je právě neuvěřitelný, že nevadí…akorát nechápu, jak takoví lidé můžou vydržet sami se sebou ![]()
@Regina Hero Ja vysla z toho ze normalni vana ma kolem 130 litru a ze m3 teply stoji asi 200 a studeny asi 60 - v prumeru to co si napustim do vany je tak za 130 na m3 - takze vana vyjde tak na 15 korun - takze uznavam ze tech 10 jsem podcenila - a sprcha jsem si rekla proste dvakrat min - kdyz to teda upravim, tak uspora rekneme 30×7,50=225 - a kdybych mela hodne velkou vanu tak rekneme 300 nebo i 400 pri nejake fakt mega…bud jak bud mi takova castka fakt zily netrha ![]()
@kočička Evička, obávámn se, že se takoví lidé vůbec necítí. Na ten smrádek už si zvykli. ![]()
Tedy, nečetla jsem všechny reakce, ale asi budou vesměs stejné… fuuuj!!! bych ho hnala, čuňáka
A jak jsi s ním už dlouho??? Já bych se teda styděla ho někam brát i mezi lidi
Zkus ho nějak srovnat… třeba se sprchujte spolu, můžeš mu vydrbat zašlou špínku na zádech
pak si hodit nějakou masáž, to by se mu mohlo snad líbit ![]()
Když jsem četla nadpis diskuze, tak jsem si naivně myslela, že ti jako nevoní jeho kůže, že tam není ta chemie, ale toto je teda moooc ![]()
Se musím smát, tomu elegantnímu nadpisu, že prý partner nevoní
ve skutečnosti musí smrdět na dálku. Pardon, ale celý půl den se to snažím nenapsat, ale nevydržela jsem. ještě jsem si vzpomněla na toho ukrutnýho indiána z farmáře, jsem měla kopřipku, jak říkal, ona mi nevoní a s tou se budu očuchávat, jsem myslela, pole nadpisu, že to bude něco podobnýho, zakladatelka to má tedy horší…
No tedy fuj
to je hrozný muj manžel se koupe každý den a nekdy i víckrát a to samé já protože po porodu se hrooozne potím
a nesnesu ten pocit takze si tam vlezu i 3krat klidne tedy hlavne v tehle vedrech kdyz se potim jak prasatko
.A to si nedovedu predstavit tveho partnera. Jak pise klara123 zkuste se sprchovat spolu
.A nebo mu dej ultimatum protože tohle bych mu rozhodne netrpela u me by asi mel hroznou smulu. ![]()
Nemůžu napsat nic jiného než..fůůůj
Můj manžel se koupe 2× denně.. Když přijde z práce, a večer před spaním znova..Nedokážu si představit, že bych vedle sebe měla takového chlapa.. Zkus mu domluvit…spíš mi v dnešní době připadá nenormální se denně nekoupat.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,potřebuju se někomu svěřit, a protože je to takové intimní, tak raději anonymně. Už rok řeším partnerovu hygienu. Vím, že každý to máme trochu jinak a už přemýšlím, zda nejsem divná já. Našla jsem si partnera, kterému přišlo normální nesprchovat se i 14 dní a to ani před sexem. Takže jsem mu zpočátku vysvětlovala, že je normální umýt se alespoň před tím sexem. Jeho přístup k hygieně, mě prostě vytáčel a stále vytáčí. Nechápu, proč se nemůže sprchovat každý den, proč se nemůže oholit, umýt si vlasy alespoň jednou za týden. Moc toho po něm nechci. Jen potřebuju, aby mi voněl. A nemyslím si, že jsem zase taková citlivka, partner se opravdu hodně potí, trička má úplně mokrá, jak se propotí (a to i v zimě).
Myslím, že náš vztah hodně ničí náš rozdílný přístup k hygieně, k čistotě. Nevím, jaké máte partnery vy ostatní, ale já nejsem zvyklá na chlapa, který se v létě sprchuje jednou za dva či tři dny (a to až po mém naléhání, že je to potřeba) a mýdlo vůbec nepoužívá. Docela mě to ničí. No, potřebovala jsem se svěřit, děkuju
Teda já jsem takové prase naštěstí nikdy nezažila, fuj.
Já bych na něho nevlezla, co je tohle za přístup? To se necítí blbě? ![]()
Zakladatelka - Pardon, ale toto je už dost brutální.
Já se rozčiluju, když usne dřív, než si večer vyčistí zuby (1× za 3 týdny) ale toto…
Nevím, co ti na to poradit nebo napsat.
Je mi tě ale líto…
Ahoj, no musím uznať že je to trochu humusík, ale čo narobíš, ak je tvrdohlavec ako ten moj, keď sa mu proste občas nechce, ale zase 14 dní je asi aj moc.
My to máme tak, kedysi keď sme začínali, boli sme vo vani každý deň, v lete cez deň sprcha a večer vaňa. No pozdejšie sa ani jednému z nás moc nechcelo každý deň (boli to také obdobia, že chvílu každý deň a potom zase mesiac každý druhý-tretí)
![]()
Priznávam však, že ani ja nie som hlavne teraz v lete každý deň v sprche, niekedy proste večer nemám silu, snáď sa to po porode zmení..v každom prípade, keď chcem sex, tak som schopná ísť do sprchy aj 2× za deň
a on keď chce a nie je osprchovaný, tak mi nedovolí sa k nemu ani priblížiť (človek by čakal, že do tej sprchy skočí, no, musím vás sklamať)
radšej bude smrdieť..
Spomínam si ešte na jednu vtipnú príhodu, keď sme prišli do Grécka na dovolenku a museli čakať na izbu asi hodinu a mali sme hrozný hlad ale tiež sme boli obaja strašne spotení a smrdeli na sto honov
hlad nás premohol a sadli sme si do jednej reštaurácie, no nikdy viac!! Sadali na nás muchy pretože sme sedeli vonka a mala som pocit že si to každý všimol!!!
![]()
@Mrazivý dech píše:tak Vendelín zrovna nevoní po 14 hodinách, natož po 14 dnech
![]()
Tak u meho pritele jsou na tom stejne jen jeho rodice-koupou se jednou za uherak..pritel je cistotny ![]()