Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Holky, chudák zakladatelka, když tu čte ty příspěvky. Ale je to všechno svatá pravda! Třeba ho k mytí dokope, já bych jí to přála. Nebo šla od něho, to bych nedala
Chudak je a je mi ji lito, ale vybrala si to. Vedela do ceho jde. my ho tady pres diskusi fakt nevymydlime. boze ja bych se hanbou propadla s nim nekam jit. pochybuji ze takovy clovek si zmyva ruce po zachode, z venku nebo spunavy z prace… Boze vzdyt na tom jeho skvostu musi mit problemy. jdu blejt:-(
@pylinka píše:
Jsem se z toho tak opotila že jsem se musela jít osprchovat
taky jsem si šel dát spršku a vyčistil zoubky ![]()
@terinka4444 píše:
Ty jo a já držkuju, že se ten můj myje 2×denně, jestli je jako ráno potřeba blokovat na půl hodiny koupelnu, když se sprchoval večer, jdu se mu omluvit. Tohle bych nepřekousla.
Přesně, muj partner se myje i nekolikrát denne a dlouho, takže držkuju kdo má platit tu vodu, ale ted když to tady čtu, tak je to ten lepší extrém…
Zlatý můj chlap, co smrdí jen jednou týdně při příchodu z hospody
@wendy píše:
@Regina Hero ja nevim presne - na dylku myslim 190 na sirku asi 80…proste normalni vana
Tak tu máme taky, ale přišlo mi, že když ji napustíš, tak to musí být víc než stopade za měsíc, vleze se tam hodně vody
My jsme vodníci, měsíčně pročabráme hrůzu, ale spočítané to nemám, tak mě ten tvůj výpočet zaujal… v minulém bytě jsme měli největší spotřebu v celém baráku a soused, co chodil zapisovat stavy, to pořád komentoval, že je to moc, tak jsem ho utla jednou provždy, když jsem řekla, že nejsme čuňata, abychom se myli jen jednou za měsíc a od té doby mlčel… ale u nich to tak nějak bylo, protože jednak už byli důchodci a taky i na mytí podlahy a splachování záchodu si nosili vodu v kýblu z potoka… tak jsem raději ani nechtěla vědět, jak často splachují ![]()
Taky bych řekla, že při každodenním napouštění vany proteče mnohem víc peněz. Známá se takto jednou hroutila, že doplácí za vodu pět tisíc za rok, chtěla to jít reklamovat, a pak z ní vylezlo, že si denně napouští plnou vanu. A že jí to vůbec nedošlo ![]()
Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivka
a myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní
, co taky jiného, děkuju Zakl.
@Anonymní píše:
Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivkaa myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní
Pokud jsi normální a vypadá to že jsi
tím, že to řešíš, tak opravdu nezbývá, možná by mu fakt otevřelo oči, kdyby jsi mu všechno řekla tak jak je, žádné obcházení, žádná diplomacie, s tou jsi nic nepořídila, prostě na rovinu, slušně, ale otevřeně, aby se zase třeba neurazil… a uvidíš jak se k tomu postaví.
![]()
Každopádně nám pak napiš co jste vyřešili ![]()
@Anonymní píše:
Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivkaa myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní
Drzim palce!!!vim ze tady padlo i dost silnych slov, ale vazne to neni legrace. toto do vztahu nepatri. ty se mas starat o uplne jiny veci a ne cistotu partnera. je to citlive tema, ale bud razna. asi se urazi, ale co uz. zas se odrazi a zacne s tim neco delat!!!MUSI!!!drzim ti palce a dej vedet jak rozhovor dopadnul! kdy se na nej chystas?
Velebnosti jdu
![]()
nůž na krk, buďto hygiena každej den minimálně jednou i s mýdlem, nebo si sbalíš věci a půjdeš o dům dál. Já bych si vedle něho ani nelehla večer do jedný postele! Šmarjá to je snad samozřejmost se mejt, copak žije ve středověku? Bych tedy chtěla vidět, jak to u nich vypadalo s tou jeho ex, když se nemyl ani jeden z nich… Holka máš můj obdiv, že to rpíš, páč já bych ho mušela zabít mejdlem do hlavy, aby si pamatoval, že to mejdlo není v té koupelně jen na okrasu.
Můj manža je čistotnej až, až. I když pracuje jako lakýrník, tak když odchází ráno z práce je vyvoněnej jak kravaťák, já miluju když chlap voní. Pak od něj voní celá koupelna, když vstávám.
A když přijde z práce první jde do sprchy a pak teprve za námi, aby nám mohl dát s dcerkou pusu.
Holka na nic nečekej, zatáhni ho za jeho pačesy do sprchy a tam ho dus tak dlouho, dokud z něho všechno nesmeješ a za odměnu mu naděl bouřlivej sex po dvovou a pak si to bude pamatovat - jestli je to správnej chlap, tak na tohle se chytí -držím palce ![]()
Děcka, vy si myslíte, že pokud má někdo takové návyky, že je přestane mít díky tomu, že jej někdo dokope do koupelny, či jej obdaří po event. úspěchu s umytím sexem, či něco podobnýho. Ale ne vždy to vyjde a co znám jednoho taky takovýho, tak ani omylem. Je to mužskej, kterej dobře vypadá, fakt jo, docela společenskej a řekla bych, že baby na něj letí. Má jednu „vadu“. Myje se max. 1 x týdně, zuby si nečistí nikdy za nic na světě, vlasy max. 1 x týdně, i ani to ne, ale řekla bych, že to 1 x týdne jsem i možná přehnala. Každá baba mu řekne to, co tady radíte a jeho argument je jedinej, u nás doma se umývalo jen v sobotu a já nevidím důvod, proč bych to měl dělat jinak. Co jej znám, dost let (je to známej), tak radši bude žít sám, než mít partnerku (kterou by chtěl, jak říká), a udělat ten ústupek a umývat se. Jo a navíc (z doslechu), spává v hadrech, - triko, ve kterých byl celej den a ráno stane a jde -zase v tom triku. Cca 1 x týdně jej vymění za jiný, takže tak… ![]()
@kočička Evička píše:
Děcka, vy si myslíte, že pokud má někdo takové návyky, že je přestane mít díky tomu, že jej někdo dokope do koupelny, či jej obdaří po event. úspěchu s umytím sexem, či něco podobnýho. Ale ne vždy to vyjde a co znám jednoho taky takovýho, tak ani omylem. Je to mužskej, kterej dobře vypadá, fakt jo, docela společenskej a řekla bych, že baby na něj letí. Má jednu „vadu“. Myje se max. 1 x týdně, zuby si nečistí nikdy za nic na světě, vlasy max. 1 x týdně, i ani to ne, ale řekla bych, že to 1 x týdne jsem i možná přehnala. Každá baba mu řekne to, co tady radíte a jeho argument je jedinej, u nás doma se umývalo jen v sobotu a já nevidím důvod, proč bych to měl dělat jinak. Co jej znám, dost let (je to známej), tak radši bude žít sám, než mít partnerku (kterou by chtěl, jak říká), a udělat ten ústupek a umývat se. Jo a navíc (z doslechu), spává v hadrech, - triko, ve kterých byl celej den a ráno stane a jde -zase v tom triku. Cca 1 x týdně jej vymění za jiný, takže tak…
No, tak jestli mu nevadí, že je a bude sám, tak ať si smrdí a shnije, jeho problém. Já bych s takovým snad ani nekamarádila ![]()
Nežijeme ve středověku a základní hygienické návyky snad patří k 21. století a civilizaci nebo ne?
@KPKristy píše:
No, tak jestli mu nevadí, že je a bude sám, tak ať si smrdí a shnije, jeho problém. Já bych s takovým snad ani nekamarádila
Nežijeme ve středověku a základní hygienické návyky snad patří k 21. století a civilizaci nebo ne?
No to patří, ale voda je drahá ne ![]()
Dělám si prču, já bych s takovým nebyla ![]()