Partner mi nevoní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
29.6.12 14:26
@KPKristy píše:
Holky, chudák zakladatelka, když tu čte ty příspěvky. Ale je to všechno svatá pravda! Třeba ho k mytí dokope, já bych jí to přála. Nebo šla od něho, to bych nedala :roll:

Chudak je a je mi ji lito, ale vybrala si to. Vedela do ceho jde. my ho tady pres diskusi fakt nevymydlime. boze ja bych se hanbou propadla s nim nekam jit. pochybuji ze takovy clovek si zmyva ruce po zachode, z venku nebo spunavy z prace… Boze vzdyt na tom jeho skvostu musi mit problemy. jdu blejt:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.6.12 14:28
@pylinka píše:
Jsem se z toho tak opotila že jsem se musela jít osprchovat :D

taky jsem si šel dát spršku a vyčistil zoubky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
29.6.12 14:32
@terinka4444 píše:
Ty jo a já držkuju, že se ten můj myje 2×denně, jestli je jako ráno potřeba blokovat na půl hodiny koupelnu, když se sprchoval večer, jdu se mu omluvit. Tohle bych nepřekousla.

Přesně, muj partner se myje i nekolikrát denne a dlouho, takže držkuju kdo má platit tu vodu, ale ted když to tady čtu, tak je to ten lepší extrém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.6.12 14:33

Zlatý můj chlap, co smrdí jen jednou týdně při příchodu z hospody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 14:50
@wendy píše:
@Regina Hero ja nevim presne - na dylku myslim 190 na sirku asi 80…proste normalni vana :)

Tak tu máme taky, ale přišlo mi, že když ji napustíš, tak to musí být víc než stopade za měsíc, vleze se tam hodně vody :mrgreen: My jsme vodníci, měsíčně pročabráme hrůzu, ale spočítané to nemám, tak mě ten tvůj výpočet zaujal… v minulém bytě jsme měli největší spotřebu v celém baráku a soused, co chodil zapisovat stavy, to pořád komentoval, že je to moc, tak jsem ho utla jednou provždy, když jsem řekla, že nejsme čuňata, abychom se myli jen jednou za měsíc a od té doby mlčel… ale u nich to tak nějak bylo, protože jednak už byli důchodci a taky i na mytí podlahy a splachování záchodu si nosili vodu v kýblu z potoka… tak jsem raději ani nechtěla vědět, jak často splachují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.6.12 14:55

Taky bych řekla, že při každodenním napouštění vany proteče mnohem víc peněz. Známá se takto jednou hroutila, že doplácí za vodu pět tisíc za rok, chtěla to jít reklamovat, a pak z ní vylezlo, že si denně napouští plnou vanu. A že jí to vůbec nedošlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.6.12 14:59

Jdu si dát sprchu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 15:09

Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivka :-) a myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní :-), co taky jiného, děkuju Zakl.

• Citovat
  • Upravit
12801
29.6.12 15:17
@Anonymní píše:
Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivka :-) a myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní :-), co taky jiného, děkuju Zakl.

Pokud jsi normální a vypadá to že jsi :kytka: tím, že to řešíš, tak opravdu nezbývá, možná by mu fakt otevřelo oči, kdyby jsi mu všechno řekla tak jak je, žádné obcházení, žádná diplomacie, s tou jsi nic nepořídila, prostě na rovinu, slušně, ale otevřeně, aby se zase třeba neurazil… a uvidíš jak se k tomu postaví. :kytka: :kytka:

Každopádně nám pak napiš co jste vyřešili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.6.12 15:32
@Anonymní píše:
Holky moc děkuj za komentáře, jsem ráda, že nejsem citlivka :-) a myslím, že asi už opravdu budu nekompromisní :-), co taky jiného, děkuju Zakl.

Drzim palce!!!vim ze tady padlo i dost silnych slov, ale vazne to neni legrace. toto do vztahu nepatri. ty se mas starat o uplne jiny veci a ne cistotu partnera. je to citlive tema, ale bud razna. asi se urazi, ale co uz. zas se odrazi a zacne s tim neco delat!!!MUSI!!!drzim ti palce a dej vedet jak rozhovor dopadnul! kdy se na nej chystas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
29.6.12 20:33

Velebnosti jdu :poblion: :poblion: :poblion:

nůž na krk, buďto hygiena každej den minimálně jednou i s mýdlem, nebo si sbalíš věci a půjdeš o dům dál. Já bych si vedle něho ani nelehla večer do jedný postele! Šmarjá to je snad samozřejmost se mejt, copak žije ve středověku? Bych tedy chtěla vidět, jak to u nich vypadalo s tou jeho ex, když se nemyl ani jeden z nich… Holka máš můj obdiv, že to rpíš, páč já bych ho mušela zabít mejdlem do hlavy, aby si pamatoval, že to mejdlo není v té koupelně jen na okrasu.
Můj manža je čistotnej až, až. I když pracuje jako lakýrník, tak když odchází ráno z práce je vyvoněnej jak kravaťák, já miluju když chlap voní. Pak od něj voní celá koupelna, když vstávám. ;-) A když přijde z práce první jde do sprchy a pak teprve za námi, aby nám mohl dát s dcerkou pusu.

Holka na nic nečekej, zatáhni ho za jeho pačesy do sprchy a tam ho dus tak dlouho, dokud z něho všechno nesmeješ a za odměnu mu naděl bouřlivej sex po dvovou a pak si to bude pamatovat - jestli je to správnej chlap, tak na tohle se chytí -držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.12 20:45

Děcka, vy si myslíte, že pokud má někdo takové návyky, že je přestane mít díky tomu, že jej někdo dokope do koupelny, či jej obdaří po event. úspěchu s umytím sexem, či něco podobnýho. Ale ne vždy to vyjde a co znám jednoho taky takovýho, tak ani omylem. Je to mužskej, kterej dobře vypadá, fakt jo, docela společenskej a řekla bych, že baby na něj letí. Má jednu „vadu“. Myje se max. 1 x týdně, zuby si nečistí nikdy za nic na světě, vlasy max. 1 x týdně, i ani to ne, ale řekla bych, že to 1 x týdne jsem i možná přehnala. Každá baba mu řekne to, co tady radíte a jeho argument je jedinej, u nás doma se umývalo jen v sobotu a já nevidím důvod, proč bych to měl dělat jinak. Co jej znám, dost let (je to známej), tak radši bude žít sám, než mít partnerku (kterou by chtěl, jak říká), a udělat ten ústupek a umývat se. Jo a navíc (z doslechu), spává v hadrech, - triko, ve kterých byl celej den a ráno stane a jde -zase v tom triku. Cca 1 x týdně jej vymění za jiný, takže tak… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
29.6.12 20:59

Kristus… ještě to co tu sedí vedle mě voní hezky… :srdce: :potlesk: :P

• Citovat
  • Upravit
46669
29.6.12 21:03
@kočička Evička píše:
Děcka, vy si myslíte, že pokud má někdo takové návyky, že je přestane mít díky tomu, že jej někdo dokope do koupelny, či jej obdaří po event. úspěchu s umytím sexem, či něco podobnýho. Ale ne vždy to vyjde a co znám jednoho taky takovýho, tak ani omylem. Je to mužskej, kterej dobře vypadá, fakt jo, docela společenskej a řekla bych, že baby na něj letí. Má jednu „vadu“. Myje se max. 1 x týdně, zuby si nečistí nikdy za nic na světě, vlasy max. 1 x týdně, i ani to ne, ale řekla bych, že to 1 x týdne jsem i možná přehnala. Každá baba mu řekne to, co tady radíte a jeho argument je jedinej, u nás doma se umývalo jen v sobotu a já nevidím důvod, proč bych to měl dělat jinak. Co jej znám, dost let (je to známej), tak radši bude žít sám, než mít partnerku (kterou by chtěl, jak říká), a udělat ten ústupek a umývat se. Jo a navíc (z doslechu), spává v hadrech, - triko, ve kterých byl celej den a ráno stane a jde -zase v tom triku. Cca 1 x týdně jej vymění za jiný, takže tak… :zed:

No, tak jestli mu nevadí, že je a bude sám, tak ať si smrdí a shnije, jeho problém. Já bych s takovým snad ani nekamarádila :nevim:
Nežijeme ve středověku a základní hygienické návyky snad patří k 21. století a civilizaci nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
29.6.12 21:05
@KPKristy píše:
No, tak jestli mu nevadí, že je a bude sám, tak ať si smrdí a shnije, jeho problém. Já bych s takovým snad ani nekamarádila :nevim:
Nežijeme ve středověku a základní hygienické návyky snad patří k 21. století a civilizaci nebo ne?

No to patří, ale voda je drahá ne :mrgreen:
Dělám si prču, já bych s takovým nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí