Partner mi nevoní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
3.7.12 19:06
@Mrazivý dech píše: :mrgreen: tak Vendelín zrovna nevoní po 14 hodinách, natož po 14 dnech :oops: :jazyk:

Fuuuj, velebnosti jdu blejt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.7.12 21:40
@Mrazivý dech píše: :mrgreen: tak Vendelín zrovna nevoní po 14 hodinách, natož po 14 dnech :oops: :jazyk:

och, ještě že to nejde ověřit přes monitor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.7.12 22:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky,potřebuju se někomu svěřit, a protože je to takové intimní, tak raději anonymně. Už rok řeším partnerovu hygienu. Vím, že každý to máme trochu jinak a už přemýšlím, zda nejsem divná já. Našla jsem si partnera, kterému přišlo normální nesprchovat se i 14 dní a to ani před sexem. Takže jsem mu zpočátku vysvětlovala, že je normální umýt se alespoň před tím sexem. Jeho přístup k hygieně, mě prostě vytáčel a stále vytáčí. Nechápu, proč se nemůže sprchovat každý den, proč se nemůže oholit, umýt si vlasy alespoň jednou za týden. Moc toho po něm nechci. Jen potřebuju, aby mi voněl. A nemyslím si, že jsem zase taková citlivka, partner se opravdu hodně potí, trička má úplně mokrá, jak se propotí (a to i v zimě).
Myslím, že náš vztah hodně ničí náš rozdílný přístup k hygieně, k čistotě. Nevím, jaké máte partnery vy ostatní, ale já nejsem zvyklá na chlapa, který se v létě sprchuje jednou za dva či tři dny (a to až po mém naléhání, že je to potřeba) a mýdlo vůbec nepoužívá. Docela mě to ničí. No, potřebovala jsem se svěřit, děkuju :-)

Já bych mu také dala nůž na krk, myslím si, že hygiena je základ, nejhorší je, že zapařenej pinďour je cítit na sto honů (promiňte mi ten výraz, ale lepší jsem nenašla), to mu nedocvakne, že nesrmdí jen doma, ale čpí i v práci a tak?

Prostě bych mu to řekla na férovku, že Ti smrdí a že nechceš být se špindírou, ať si najde k sobě tedy rovnou partnerku, také nějakou tu nehygienciky založenou a je to.

Zřejmě nic jiného na něj platit nebude. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.12 22:51
@Yvonne píše:
Já bych mu také dala nůž na krk, myslím si, že hygiena je základ, nejhorší je, že zapařenej pinďour je cítit na sto honů (promiňte mi ten výraz, ale lepší jsem nenašla), to mu nedocvakne, že nesrmdí jen doma, ale čpí i v práci a tak?

Prostě bych mu to řekla na férovku, že Ti smrdí a že nechceš být se špindírou, ať si najde k sobě tedy rovnou partnerku, také nějakou tu nehygienciky založenou a je to.

Zřejmě nic jiného na něj platit nebude. :nevim: :nevim:

No je s ním už rok, takže to taky něčemu vypovídá :nevim: nezměnil by se do měsíce a letí :pocitac: fuj je mi z toho uplně blbě :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3379
3.7.12 23:04
@Anonymní píše:
No je s ním už rok, takže to taky něčemu vypovídá :nevim: nezměnil by se do měsíce a letí :pocitac: fuj je mi z toho uplně blbě :poblion:

To jsem přehlédla, že je s ním už rok. No, prostě hygienický návyk je základ.

Mě by zajímalo, v čem vyrůstal, jelikož dle mého, co mě první po přečtení napadlo je ten fakt, že tohle musí mít prostě z jeho rodiny, jelikož hygienu nám vtloukali už od mateřinky, takže si myslím, že prostě problém zřejmě vzniknul asi tam :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
3.7.12 23:14

Chce se mi zvracet :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.7.12 08:31
@Anonymní píše:
No je s ním už rok, takže to taky něčemu vypovídá :nevim: nezměnil by se do měsíce a letí :pocitac: fuj je mi z toho uplně blbě :poblion:

Já bych do takového vztahu vůbec nešla. Zakladatelka psala, že to věděla předem :nevim:

Přece počáteční oťukávání zahrnuje líbání, mazlení, a kdybych věděla, že dotyčný je na tom s hygienou takto, šla bych od toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 11:48

Blee, skoro jako můj bývalý. U toho se to zhoršovalo s věkem. Nevěřil mi, že smrdí, to já si něco vymýšlím. Šampon nepoužíval vůbec, že prý škodí vlasům. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15977
4.7.12 11:58
@Anonymní píše:
Blee, skoro jako můj bývalý. U toho se to zhoršovalo s věkem. Nevěřil mi, že smrdí, to já si něco vymýšlím. Šampon nepoužíval vůbec, že prý škodí vlasům. :mrgreen: :mrgreen:

:poblion: :poblion: To jsou případy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 12:04
@Sariel píše: :poblion: :poblion: To jsou případy… :mrgreen:

jj, došlo to tak daleko, že byl cítit, když se kolem něho prošlo. To už jsme spolu naštěstí nebyli. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
791
4.7.12 12:05
@Anonymní píše:
jj, došlo to tak daleko, že byl cítit, když se kolem něho prošlo. To už jsme spolu naštěstí nebyli. :mrgreen:

kde jste k nim přišly? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 12:07

Zakladatelce doporučuji, natvrdo říct, že smrdí, pokud se nezmění, opustit. Nejsi jeho matka, abys ho vychovávala.

• Citovat
  • Upravit
15977
4.7.12 12:15
@Mrazivý dech píše:
kde jste k nim přišly? 8o

Dobrá otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.12 12:23
@Sariel píše:
Dobrá otázka.

Můj se ve smradlocha měnil postupně, takže na to nemá vliv, kde jse k němu přišla.

• Citovat
  • Upravit
15977
4.7.12 12:27
@Anonymní píše:
Můj se ve smradlocha měnil postupně, takže na to nemá vliv, kde jse k němu přišla.

A co ho postupně zase změnit ve voňaváka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí