Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já znám rodinu kde se sprchují 1týdně maminka i tatínek..prý to stačí a šetří to vodu..naučily to tak i svoje děti..kamarádka chodí s jejich synem je mu už 28let a musela ho to naučit, že musí každý den…z domu byl zvyklý že jednou týdně to stačí.. já bych mu koupila sprcháč šampon postavila mu to na stůl a na rovinu řekla bud se každý den vykoupeš nebo odcházím, už se mě hnusí s tebou i spát když se nejsi schopný se umýt každý den.. a uvidíš jak se zachová..
Ty hele a jaký mají hygienický návyky v rodině??? Jestli to mají v rodině tak potěš koště
![]()
Tohle je spíš vtip a ne diskuze ne? si spíš zakladatelka dělá prdel a baví se nad vašimi komentáři.. jinak si nedovedu představit proč by normálbní ženská byla s takovým smraďochem nemytý,..
@martina.se píše:
Teda ale jako my měli v práci podobného, sprcha tak jednou za týden, jinak na sebe šplíchal akorát deo.. Nedalo se okolo něj ani projít, natož s ním být v místnosti. A nejhorší, že měl neskutečný úspěch u bab, prostě nepochopim. Já bych se ho nedotkla ani klackem na dráždění opic. A milému kolegovi jsem koupila dárkový balíček (mýdlo, šampon a pod) a přidala cedulku, že mým zbožným přáním je, aby to každý den používal. Kupodivu to pomohlo
U nás takhle chodili do práce programátoři, přišli vždy na noc a ještě ráno se tam nedalo dýchat. Prostě jsme to normálně řekli vedení, že opravdu v tomhle prostředí nelze pracovat, že jsou asi šikovní, což byli, ale hygiena nulová. Od vedení dostali slušné upozornění a my holky jsme jim koupily sprcháče a to byla změna!
Příspěvek upraven 29.06.12 v 11:58
@Regina Hero píše:
No a co když se mu to zalíbí a bude to pak tak chtít pořád?
Tak bude potřeba do těch dvou týdnu nemytí vzít i týden kdy je ms
![]()
@Gabrielaaa píše:
Tohle je spíš vtip a ne diskuze ne? si spíš zakladatelka dělá prdel a baví se nad vašimi komentáři.. jinak si nedovedu představit proč by normálbní ženská byla s takovým smraďochem nemytý,..
Třeba láska ![]()
Sice si to taky nedokážu představit, můj muž se myje dvakrát denně, ale má zase hroznej zvyk, že tričko nosí, tedy chce nosit dva dny, protože to dělal vždycky. Nějak nepochopil, že kdysi měl sedmdesát kilo a dneska 120
takže jsme se tady každý den dohadovali, on já si ho ráno vzal a ty my ho už večer bereš. A já zas no a? Máš skřín plnou tak si vem čistý. A on zase ty pak nadáváš, že máš plno prádla, a děláš si ho sama. NO a žaloval holkám, a ty mu řekly, no táto, ale ty už jsi druhej den fakt cítit, potem. To se lek, a od tý doby poctivě vyhazuje. Jestli by taky nepomohlo, kdyby mu to řekl někdo jinej. ![]()
Tak to je šílený
Jedině mu dát nůž na krk, nic jiného mě nenapadá.
@Gabrielaaa píše:
To není vtip, opravdu jsem partnera musela naučit, že jsou situace, kdy je sprcha vyloženě nutná. Po roce a půl práce, chodí do sprchy ob den, ale i tak je to mytí nemytí. On to nebere jako něco normálního, ale jako něco, co je navíc. A jenom dovává, že ví o mém pohledu. Ví, že např. dokud se neoholí, tak mu nedám ani tu pusu…tři neděle do něj hučím ať se oholí a ono nic ![]()
Páni, to je extrém…Můj miláček teda taky nemá moc rád koupání a stačí mu to jednou za tři dny, ale každej den si myje důležitý části těla (tj. nejen ruce:-))) a jakmile řeknu „dej si sprchu“, dá si jí. Sex by po mně určitě bez umytí nechtěl. No musíš na něj být tvrdá, vychovat ho. Nemá nějakej psychickej blok, odpor k vodě nebo tak?
A kdyby si s ním do té sprchy šla i ty? namydlíš ho, umyjete se, třeba si dáte i ten sex ![]()
Prostě je to s ním těžké. Je to hodný chlap, pracovitý atp., ale ta hygiena. Pět let byl s přítelkyní, kde to měli jako normu, že stačí se umýt parkrát do týdne (on tedy vydržel bez sprchy déle, jak ten týden). Vůbec nechápal, že se má osprchovat i před sexem ne jen po něm. Tak je to těžké učit ho něco jiného, když pět let bylo všem jedno, kdy se myje a jak se myje. Zakl.
Spíš už jsem taková bezradná a potřebovala jsem se vypsat
. Ono mít doma chlapa, co nemá potřebu se umýt je těžké. A myslela jsem si, že takové postoje mají jen dědečkové a babičky (jako, že koupel v neděli stačí :--). Ale smutné je, že to zabijí vztah.