Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nejhorší je takový dobře uleželý bezdomovec v tramvaji, ten vyklidí celý vagón i v zimě, spolehlivě ![]()
Doporučuju předehru ve sprše. A při té příležitosti (při hlazení) si ho můžeš namydlit, jak chceš. Uvidíš, že nebude proti ![]()
@Anonymní píše:
To není vtip, opravdu jsem partnera musela naučit, že jsou situace, kdy je sprcha vyloženě nutná. Po roce a půl práce, chodí do sprchy ob den, ale i tak je to mytí nemytí. On to nebere jako něco normálního, ale jako něco, co je navíc. A jenom dovává, že ví o mém pohledu. Ví, že např. dokud se neoholí, tak mu nedám ani tu pusu…tři neděle do něj hučím ať se oholí a ono nic
A to je laska? vedet ze mi tri tydny zena neda pusu a me je to fuk? hlavne ze si rochnim ve smradu a bakteriich? fakt si z nas nedelas srandu? protoze takovy extrem bych cekala od hospodskych, starsich chlapu bez zenske co chlastaj a tak se neumyji.
Dobrý je začít slovy: Miláčku, umyl bys mi záda… pak ho pomalu zatáhnout do sprchy. A umýt i jeho.
A po akci nemít žádné narážky na hygienu. Jenom ho chválit, jak sis to užila. Ale o hygieně jako takové ani muk.
@wendy píše:
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany
Jojo sprcha, ale na mydleni tela jsme pedanti oba. muj byl vzdy cistotny ale proste jsem jasne rekla ze pred kazdym sexem pujde vzdy i kdyz dve hodk pred tim byl ve sprse. na vanu nezbyva moc cas, takze tu pouzivame na relax.
Ty jo a já držkuju, že se ten můj myje 2×denně, jestli je jako ráno potřeba blokovat na půl hodiny koupelnu, když se sprchoval večer, jdu se mu omluvit. Tohle bych nepřekousla.
@Anonymní píše:
Zakladatelko
Omlouvám se za anonym, ale nevím, zda sem kamarátka chodí.
Mám kamarátku, která si našla chlapa, co byl v podstatě stejný jako tvůj partner. Po 2 týdnech od seznámení měli první styk, který mi popisovala jako děs a hrůza, že se jí chtěloa že to skoro neustála. Já se jí vůbec divím, že do to šla. On byl takový podivín, strašně se u něho v rodině šetřilo, takže se př. nádobí mylo v lavóru a už se neoplachovalo, WC se splachovalo jenom po stolici. Kamarátka se přestala se holit, protože jemu se líbili přírodní ženy (což nepovažuju za špatné, ale já jsem někde jinde), nádobí myla tak, jak u něho doma (jednu dobu jsme bydleli společně). Kolikrát mi vyprávěla, že jí při sexu smrdí, že mu to nechce říct, že on vyžaduje pokaždé i orální sex, ale jí ho neudělá. Nikdy s ním neměla orgasmus a teď jsou už 3 roky manželé a mají roční dítě a každou chvilku mi brečí na rameni, že ona s ním zůstala jenom proto, že si myslela, že na jiného prostě nemá a že je nešťastná.
No, to je masakr, chudák holka. Ale pravda, může si za to sama. Je šílený, že někdo má tak maličkatý sebevědomí, že zastře i pud sebezáchovy… ![]()
@Katka86 píše:
Víš co, neumyj si frndu dva týdny a pak mu ji strč pod nos, chtěla bych vidět, jak by se tvářil![]()
![]()
Mne se udelalo nevolno.
Ja bych s takovym chlapem nebyla ani minutu. Ten muj se sprchuje 2× denne, nedokazu si predstavit, kdyby se jen jeden den neosprchoval, po praci, ve vedru, uaaaaa
![]()
Ta znama, jak jsem psala tak svoje praktiky bohuzel prenesla i na chlapa, naseho kamarada. kdyz ho mel muj vist tak mu rekl at se vykoupe a vezme cisty ponozky. s ni se uz nebavim a k nam je nezvem. bohuzel mam vonavy byt a behem chvilky se muselo vetrat a ja proste jsem citliva na smrad. omlouvasm se co napisu, ale jejich dceru nemam rada a stitim se ji. smrdi po mamince a po wc se nemyje. vim ze ma jen 3roky ale bohuzel. v okoli ji ma snad kazdy zafixovanou ze smrdi. presto sebevedomi velky a jinak super chlapa podvadela, jestli i nyni nevim, ukoncila jsem styk. nedavno mi vracela veci po moji a nejaky moje. opravdu jsem se rozbrecela co jsem videla a citila. muj se na nic neptal, vzal to a sel do popelnice. a to by nikdy jen tak neudelal. rakze zakladatelko, co kdyz se nekdo takto diva na vas? libi se ti ze te druzi lituji co mas za prasaka? jsi stastna? nejsi… Dala bych mu nuz na krk, blbej neni, zadna opredehra, at si ty tvarohy vymydli sam! opravdu nejsi prase aby jsi to trpela! opravdu okoli posuzuje vas dva a reknou si ze i ty jsi spindira. delej s tim neco, je skoda takto zit!!!a co chudaci co to musi cichat, ne jen ty. Omlouvam se za chyby jsem na tel.
@delice píše:
No ono když nemytý stáhne slipy, tak to k nosu dojde hned, to bych se ho nemohla ani dotknout rukou.
uaaaaaaaaaaa
, to jsou spekulace. To chodi a kolem hlavy mu litaji mouchy ![]()
Holky, chudák zakladatelka, když tu čte ty příspěvky. Ale je to všechno svatá pravda! Třeba ho k mytí dokope, já bych jí to přála. Nebo šla od něho, to bych nedala ![]()
Zakladatelko,uprime bud rada ze jsi neco nechytla a nemas gyn.problemy…jen si rikam kdyz neni svedomity v zakladnich vecech jako je hygiena,neverim ze je ideal u v zivote.i hygiena je zodpovednost a odrazi se v tom i ucta k tobe.prevychovat nevim,ale udat jiny smer pravidlum urcite.