Partner mi nevoní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15134
29.6.12 12:39

Já to pochopila, že reaguješ na partnera zakladatelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
29.6.12 12:42

Já se divím, ze takovy čuně rok řešíš. Jeden rozhovor na rovinu, podmínka mýdlová koupel aspoň 1× denně, klidně bych mu dala balíček s mydlem, přidala k tomu parfém co Ti bude vonět a hochu snaž se.
Než by pochopil, tak by mi na nočním stolku stal umělak a starej by se mě nedotkl. Představa dát mu pusu, natož snad nějaký odvážnějsi hrátky, NIKDY.
A pokud by nepochopil, tak pápá.

To ze ho to nenaučili doma je jedna věc, to ze nemá ohled na Tebe coby partnerku je prasárna a hodně to o nem vypovída. Ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.12 12:42
@boball píše:
To měl být pokus o vtip ;)

mě se líbil :lol:. Trochu odbočím -viděla jsem párkrát pokoj ženy (dětská sestřička) a to byl mazec. Musela jsem věru rychle vystřelit ven, nebo bych tam hodila šavlu. Její matka velmi čistotná, bohužel její otec… tak třeba se to dědí (nějaká lenost k sobě třeba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.6.12 12:48

Tak do toho bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863

Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
@Lucajs píše:
Já se divím, ze takovy čuně rok řešíš. Jeden rozhovor na rovinu, podmínka mýdlová koupel aspoň 1× denně, klidně bych mu dala balíček s mydlem, přidala k tomu parfém co Ti bude vonět a hochu snaž se.
Než by pochopil, tak by mi na nočním stolku stal umělak a starej by se mě nedotkl. Představa dát mu pusu, natož snad nějaký odvážnějsi hrátky, NIKDY.
A pokud by nepochopil, tak pápá.To ze ho to nenaučili doma je jedna věc, to ze nemá ohled na Tebe coby partnerku je prasárna a hodně to o nem vypovída. Ble

:mrgreen :pankac: :mrgreen: :pankac: :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.6.12 12:52
@wendy píše:
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany :)

Já si zase neumím představit, že bych si denně napouštěla vanu a ležela v ní. Neláká mě představa, že se „louhuju“ nechci napsat přímo ve špíně, prostě v tom potu a tak. Před koupáním bych se musela umýt ve sprše, pak teprve si napustit vanu, a to mi tedy přijde krajně zbytečný. A plýtvání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
29.6.12 13:00
@wendy píše:
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany :)

Ano jen se sprchuji, a vana párkrát za rok, třeba v zimě když jsem zmrzlá. Nevidim na sprchování nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
29.6.12 13:03
@KPKristy píše:
Já si zase neumím představit, že bych si denně napouštěla vanu a ležela v ní. Neláká mě představa, že se „louhuju“ nechci napsat přímo ve špíně, prostě v tom potu a tak. Před koupáním bych se musela umýt ve sprše, pak teprve si napustit vanu, a to mi tedy přijde krajně zbytečný. A plýtvání… :nevim:

TAK, TAK. Krom toho máme jen sprchový kout. sprcha je hygieničtější!!Leda že by si člověk dal před koupáním opravdu ještě tu sprchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 13:04
@wendy píše:

Kolik a jak starých máš dětí? Někdy jsem ráda, že si najdu čas na to sprchování, většinou to bývá až kolem půlnoci… vanu si napustím tak o víkendu a to se předtím osprchuji, abych tam neležela neumytá, s bylinkama nebo solí… ale většinou se jen sprchuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.6.12 13:08
@Katka86 píše:
Ty voe, dva týdny neumytého pelikána bych si k tělu v životě nepustila :poblion: To bych mu radši koupila permici do bordelu, at si chodí tam :lol: :lol: :lol:
Obdivuju, že to snášíš 8o :nevim: Jako co je moc, to je moc. To se jako ani nemyje ted v těch parnech? Můj chlap přijde po osmihodinové směně a smrdí jak prase, takže okamžitě sprcha. kdyby se dva týdny nemyl, tak by jsme cela rodina chcípla na otravu dusičnanem :lol: :lol: Bud se umyje, pořádně mýdlem, nebo at si hudruje pelikána sám :nevim:

umřu smíchy :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:P :P :P :P :P :P Příspěvek upraven 29.06.12 v 11:30
  • Citovat
  • Upravit
863
29.6.12 13:09

@KPKristy me to proste bavi - miluju to valeni se v pene nebo soli, v lete ve vlazne a hlavne v zime v horke vode…vydrzim tam treba hodinu a koukam u toho na film :) a zas takove plytvani to neni - vana te vyjde tak priblizne na 10 korun a sprcha rekneme 5…to je rozdil tak 150 korun mesicne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
29.6.12 13:10

@Regina Hero Dítě jedno a jsou mu něco přes dva a půl - vana přichází na řadu poté co usne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
29.6.12 13:11
@wendy píše:
@KPKristy me to proste bavi - miluju to valeni se v pene nebo soli, v lete ve vlazne a hlavne v zime v horke vode…vydrzim tam treba hodinu a koukam u toho na film :) a zas takove plytvani to neni - vana te vyjde tak priblizne na 10 korun a sprcha rekneme 5…to je rozdil tak 150 korun mesicne :)

Jak velkou máte vanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
29.6.12 13:11
@wendy píše:

Já bych hodila vanu ráda, ale máme jen sprchu takže mi nic jinýho nezbývá a mám smolíka 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky