Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se divím, ze takovy čuně rok řešíš. Jeden rozhovor na rovinu, podmínka mýdlová koupel aspoň 1× denně, klidně bych mu dala balíček s mydlem, přidala k tomu parfém co Ti bude vonět a hochu snaž se.
Než by pochopil, tak by mi na nočním stolku stal umělak a starej by se mě nedotkl. Představa dát mu pusu, natož snad nějaký odvážnějsi hrátky, NIKDY.
A pokud by nepochopil, tak pápá.
To ze ho to nenaučili doma je jedna věc, to ze nemá ohled na Tebe coby partnerku je prasárna a hodně to o nem vypovída. Ble
@boball píše:
To měl být pokus o vtip
mě se líbil
. Trochu odbočím -viděla jsem párkrát pokoj ženy (dětská sestřička) a to byl mazec. Musela jsem věru rychle vystřelit ven, nebo bych tam hodila šavlu. Její matka velmi čistotná, bohužel její otec… tak třeba se to dědí (nějaká lenost k sobě třeba)
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany ![]()
@Lucajs píše:
Já se divím, ze takovy čuně rok řešíš. Jeden rozhovor na rovinu, podmínka mýdlová koupel aspoň 1× denně, klidně bych mu dala balíček s mydlem, přidala k tomu parfém co Ti bude vonět a hochu snaž se.
Než by pochopil, tak by mi na nočním stolku stal umělak a starej by se mě nedotkl. Představa dát mu pusu, natož snad nějaký odvážnějsi hrátky, NIKDY.
A pokud by nepochopil, tak pápá.To ze ho to nenaučili doma je jedna věc, to ze nemá ohled na Tebe coby partnerku je prasárna a hodně to o nem vypovída. Ble
:mrgreen
:
@wendy píše:
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany
Já si zase neumím představit, že bych si denně napouštěla vanu a ležela v ní. Neláká mě představa, že se „louhuju“ nechci napsat přímo ve špíně, prostě v tom potu a tak. Před koupáním bych se musela umýt ve sprše, pak teprve si napustit vanu, a to mi tedy přijde krajně zbytečný. A plýtvání… ![]()
@wendy píše:
Jen takova otazka do placu lehce off topic - vazne se vsechny jenom sprchujete? Ja se sprchuju fakt asi jen kdyz je hodne vedro a potrebuju se behem dne v praci schladit, protoze tu mame jen sprchu - ale normalne vecer si neumim predstavit bez me oblibene vany
Ano jen se sprchuji, a vana párkrát za rok, třeba v zimě když jsem zmrzlá. Nevidim na sprchování nic špatného.
@KPKristy píše:
Já si zase neumím představit, že bych si denně napouštěla vanu a ležela v ní. Neláká mě představa, že se „louhuju“ nechci napsat přímo ve špíně, prostě v tom potu a tak. Před koupáním bych se musela umýt ve sprše, pak teprve si napustit vanu, a to mi tedy přijde krajně zbytečný. A plýtvání…
TAK, TAK. Krom toho máme jen sprchový kout. sprcha je hygieničtější!!Leda že by si člověk dal před koupáním opravdu ještě tu sprchu ![]()
@wendy píše:
Kolik a jak starých máš dětí? Někdy jsem ráda, že si najdu čas na to sprchování, většinou to bývá až kolem půlnoci… vanu si napustím tak o víkendu a to se předtím osprchuji, abych tam neležela neumytá, s bylinkama nebo solí… ale většinou se jen sprchuji…
@Katka86 píše:
Ty voe, dva týdny neumytého pelikána bych si k tělu v životě nepustilaTo bych mu radši koupila permici do bordelu, at si chodí tam
![]()
![]()
Obdivuju, že to snášíš![]()
Jako co je moc, to je moc. To se jako ani nemyje ted v těch parnech? Můj chlap přijde po osmihodinové směně a smrdí jak prase, takže okamžitě sprcha. kdyby se dva týdny nemyl, tak by jsme cela rodina chcípla na otravu dusičnanem
![]()
Bud se umyje, pořádně mýdlem, nebo at si hudruje pelikána sám
![]()
umřu smíchy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 29.06.12 v 11:30
@KPKristy me to proste bavi - miluju to valeni se v pene nebo soli, v lete ve vlazne a hlavne v zime v horke vode…vydrzim tam treba hodinu a koukam u toho na film
a zas takove plytvani to neni - vana te vyjde tak priblizne na 10 korun a sprcha rekneme 5…to je rozdil tak 150 korun mesicne ![]()
@Regina Hero Dítě jedno a jsou mu něco přes dva a půl - vana přichází na řadu poté co usne ![]()
@wendy píše:
@KPKristy me to proste bavi - miluju to valeni se v pene nebo soli, v lete ve vlazne a hlavne v zime v horke vode…vydrzim tam treba hodinu a koukam u toho na filma zas takove plytvani to neni - vana te vyjde tak priblizne na 10 korun a sprcha rekneme 5…to je rozdil tak 150 korun mesicne
Jak velkou máte vanu?
@wendy píše:
Já bych hodila vanu ráda, ale máme jen sprchu takže mi nic jinýho nezbývá a mám smolíka ![]()