Partner na mě kašle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.20 13:00

@PanenkovaMakova Věř mi, že nešlo. Není to žádné civilní místo. Víc to rozebrat nehodlám

A hlavně, vůbec jste nepochopili, že pro mě je důležité např to, aby partner někdy jel i jako doprovod, případně jsme to spojili s menším výletem

Na nákupy se mnou rozhodně jezdit nemusí

• Citovat
  • Upravit
861
22.5.20 13:03
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Věř mi, že nešlo. Není to žádné civilní místo. Víc to rozebrat nehodlám

A hlavně, vůbec jste nepochopili, že pro mě je důležité např to, aby partner někdy jel i jako doprovod, případně jsme to spojili s menším výletem

A řekla jsi mu to takhle? Že je to pro tebe důležité? Nebo si mlžila jako tady a čekala, že ti bude číst myšlenky? Taky je důležité zhodnotit, co OPRAVDU důležité je a co ne. Vyzvednutí smlouvy důležité opravdu není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 13:05

@PanenkovaMakova

Ano, řekla. Potom co mi mezi řečí ( narážka, aby se odstrihal :lol: na pondělí ) řekl, že nejede kvůli malování…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.5.20 13:05
@Anonymní píše:

Uprimne se priznavam, ze pochopit tebou psany text byl pro me celkem orisek. Jsou to takove nesouvisle vykriky. Takze pokud rorejs tve myslenkove pochody take zcela nepochopil, nemela bych mu to za zle.

• Citovat
  • Upravit
9757
22.5.20 13:06
@Anonymní píše:
@unuděná Jedu na pohovor, vyzvednout smlouvu. Stačí???! Pro prvním pohovoru se nabídl, že se mnou pojede, nakonec jsem jela sama, protože jsem musela ještě darovat krev. Teď jsem chtěla aby se mnou jel, zeptala jsem se, souhlasil a dnes je to jinak. Ze zkušenosti nemusím stát řemeslníkovi za zadkem… A to jsem předělávala několik nemovitostiNikdy a to je ten problém, nikdy, když potřebuji skrz pohovor, k lékaři nikdy se mnou nejede. Ale na výlet, na nákup ano. Jenom že mě chybí to první a ne, aby byl se mnou Na nákupu

Na pohovor nebo vyzvednout smlouvu? Asi to je jedno. On by te vezl a cekal na chodbě, na to musí být ostrihany. :roll: Můj manžel by za techto okolností nejel a zustal doma se remeslnikem. A to musím říct, že na mě nekasle. Jiný uhel pohledu…
Ty jsi takova malá holka, které partner pořád musí dokazovat lasku. To chlapy moc nebaví…

Příspěvek upraven 22.05.20 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.20 13:06

Hele holka, tvoje vyjadřování tady nechápe fůra ženskejch a to bychom měly být naladěný na stejnou vlnu…Jak to doprčic má zvládat chlap s totálně odlišným způsobem myšlení a komunikace? Mě ho začíná být líto… Používej jednoduchý oznamovací věty a možná se k něčemu doberete.

• Citovat
  • Upravit
861
22.5.20 13:10
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakovaAno, řekla. Potom co mi mezi řečí ( narážka, aby se odstrihal :lol: na pondělí ) řekl, že nejede kvůli malování…

Vzdávám to 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.20 13:11
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakovaAno, řekla. Potom co mi mezi řečí ( narážka, aby se odstrihal :lol: na pondělí ) řekl, že nejede kvůli malování…

Takže ty mu to nejdřív podáš ve stylu - nechceš jet se mnou - což v mužským slovníku znanená - tak pokud nebudu mít nic jinýho, asi s tebou pojedu zabít půl dne. A když přijde podstatně důležitější věc, tak teprve z tebe leze, že ho tam nutně potřebuješ, protože podpis smlouvy je pro tebe záležitost na úrovni státního pohřbu… :roll: Promiň, ale chyba nebude na jeho přijímači…

• Citovat
  • Upravit
915
22.5.20 13:13

Zpovídat se tu nemusíš..
Já jen si pořád představuji, jak jste oba v jiném světe v komunikaci a v podpoře toho druhého, pro každého je něco jinak důležitého…
a holky ti poradily správně, že to co je důležité musíš říkat nahlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
22.5.20 13:19
@Anonymní píše:

takže jsi mu to řekla, až potom, co si tam domluvil to malování?? 8o ale to jsi mu přece měla říct úplně na začátku, když jste se domlouvali. Takže „ne“, neřekla jsi mu to a on nevěděl, že je to důležité a proto si tam domluvil něco důležitějšího…
Chyba není v něm, ale v tom, že předpokládáš, že on slyší něco, co jsi neřekla, ale chtěla a zapomněla to říct, chudák, to nemůže dát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106661
22.5.20 13:52
@Anonymní píše:
@unuděná Kadeřník byl jen vsuvka. Aby se dál už dokupy, protože vypada jak rorejs, což sám i řekl… To byl hlavní důvod. Stejně by na mě čekal v autě, jak sám řekl a navíc do nemocnic je minimální povoleny vstup, aspoň ještě minulý týden byl :think:
A není tedy zbytečné , aby tam jezdil , když bude čekat v autě ?
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Ach jo, vůbec nechápete… To nemá smysl. Snažím se vám ti vysvětlit, že mi vadí, že nikdy se mnou takhle nejede, nepodpoří mě. Ale na výlety nákupy, to je hrrr… A to pro mě až tak podstatný neníDo práce budu jezdit pak u nás, pohovor, smlouva se koná v jiném místě. Nevím proč to tu vůbec rozebirate

no tak s ním pro změnu nejezdi na nákup, to snad dokáže sám a na výlety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.5.20 14:04

Chápu to správně, že tu důležitost celé akce jsi mu naznačila tím, že se má ostříhat? Z toho, že chceš, aby vypadal líp, měl poznat, že chceš, aby tě odvezl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.5.20 14:21

Jezisi kriste, holka, na jakych drogach jedes, ze se vyjadrujes tak zmatene? Nejdriv to neni nic duleziteho, ale vlastne pro tebe to dulezite je…pak jedes jen neco vyzvednout, pak na pohovor, pak jen vyzvednout smlouvu. A on se ma ostrihat, aby byl fesak, kdyz bude jen sedet v aute :think: a ma nechat remeslniky (malire) v byte/dome samotne a uplne zbytecne jet s tebou kamsi, aby sedel v aute. A jediny duvod je, ze jsi lenosna jet 2 hodiny vlakem/busem a evidentne rozmazlena a sobecka a zkratka uplne blba…Chapu to dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.20 14:50

Tak já to po přečtení příspěvků od zakladatelky pochopila tak, že ji až tak moc nejde o tento konkrétní případ se smlouvou (pracovním pohovorem či co to je…), ale obecně má problém s tim, že pokud se v jejím životě děje něco důležitého, nevidí tam tu partnerovu podporu, spoluúčast… Pokud to tak je, měla bys zakladatelko zapracovat na formě sdělení. Tvůj partner patrně nemá vůbec tušení, jakým směrem se tvoje myšlenky ubirají a proto ti logicky nemůže vyjít vstříc… :nevim:
Pokud chceš, aby s tebou jezdil (chodil) vyřizovat věci, které jsou pro tebe v tu chvíli důležité a mas pocit, že ho tam musíš mít, prostě mu to řekni. On ti do hlavy nevidí a z toho, co píšeš v diskuzi vidím, že s ním mluvíš pravděpodobně dost v naznacich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
22.5.20 14:59

Na mě to celé působí tak, že se prostě nechceš drbat autobusem a chceš se svézt autem. Jako kdyby to byl pohovor na nějaké vysněné místo, tak bych ještě doprovod pochopila, ale „podpora“ při cca dvaceti minutovém vyzvednutí papírů? Kdy bude sedět v autě? To už je trochu mimo mé chápání. A jak již tady mnoho lidí řeklo, tvé vyjadřování je hlavní příčina toho, že vám komunikace vazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí