Partner na mě kašle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
22.5.20 12:03

Myslím, že přeháníš ;) Já bych doma tedy malíře sama nenechala. Sama si mu řekla, že to není nic vážného, tak nečekej, že se přetrhne, aby s tebou jel. Navíc když má už domluveného malíře + stěhování nábytku z předešlého dne taky není med, mě naposledy ruplo v zádech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
22.5.20 12:03

Jejda, tomu nerozumím - ty jedeš na pohovor do nemocnice, on musí ale být fešák. Pokud jedeš na pohovor, tak je to pro tebe asi dostupné (nepočítám, že by tě přítel vozil do práce každý den). Udělej si výlet a pokud máš na svobodu ve vztahu s přítelem jiný názor, tak se domluvte. jinak se budete trápit oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 12:04

@unuděná Kadeřník byl jen vsuvka. Aby se dál už dokupy, protože vypada jak rorejs, což sám i řekl… To byl hlavní důvod. Stejně by na mě čekal v autě, jak sám řekl a navíc do nemocnic je minimální povoleny vstup, aspoň ještě minulý týden byl :think:

• Citovat
  • Upravit
19983
22.5.20 12:04

Já jsem asi mimo, ale o co teda jde? To něco kam měl jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
22.5.20 12:09

Počkej, ty bys jako vážně chtěla, aby dodržel slib a jel s tebou? A to by ti pak nebylo trapně, že zatímco mohl být někde užitečný, tak mu zabereš celý den? Chápu, že ti to přislíbil, ale přece člověk musí pochopit, co je důležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.5.20 12:10

Dočítám diskuzi.. Nastupuješ do zaměstnání v nemocnici a jedna cesta autobusem trvá 2 hodiny? To budeš každý den nutit přítele, aby tě vozil do/z práce? Nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 12:10

A ty nastupujes do prace na misto, kam budes denne 2 hodiny dojizdet? :think: jako vyjadrujes se velmi divne, nedivim se chlapovi, ze te treba vubec nepochopil. Jestli jsi mu, tak jako nam, rekla, ze to neni dulezite, pak to tak asi bral ne? Nebo mel cist mezi radky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
22.5.20 12:11

Dočítám a musím říct že píšeš jak tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 12:11

@PanenkovaMakova Ach jo, vůbec nechápete… To nemá smysl. Snažím se vám ti vysvětlit, že mi vadí, že nikdy se mnou takhle nejede, nepodpoří mě. Ale na výlety nákupy, to je hrrr… A to pro mě až tak podstatný není

Do práce budu jezdit pak u nás, pohovor, smlouva se koná v jiném místě. Nevím proč to tu vůbec rozebirate

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.20 12:13

@unuděná Nic o tom, že to není důležité jsem neřekla.

Rozhovor včera probíhal jen, že jedu pro smlouvu, zda nechce se mnou??? Odpověď, že ano.

Dnes změna. A už po xxxxxxx tě, nikdy nikdy se mnou nejede, neodvezeme

• Citovat
  • Upravit
53190
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Ach jo, vůbec nechápete… To nemá smysl. Snažím se vám ti vysvětlit, že mi vadí, že nikdy se mnou takhle nejede, nepodpoří mě. Ale na výlety nákupy, to je hrrr… A to pro mě až tak podstatný neníDo práce budu jezdit pak u nás, pohovor, smlouva se koná v jiném místě. Nevím proč to tu vůbec rozebirate

No a kdyz jsi mu o tom prvne rikala, rekla jsi mu to takhle? „zlato, prosim, hodis me tam? Jsem z toho trochu nervozni a byla bych rada, kdybys tam se mnou byl a podporil me“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

S tebou musí být radost něco řešit a planovat :mrgreen:

Vezmi kámošku, ne? Vždyť o nic nejde. U pohovoru, nebo co to vlastně je, ho stejně nepotřebuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
22.5.20 12:14
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Ach jo, vůbec nechápete… To nemá smysl. Snažím se vám ti vysvětlit, že mi vadí, že nikdy se mnou takhle nejede, nepodpoří mě. Ale na výlety nákupy, to je hrrr… A to pro mě až tak podstatný neníDo práce budu jezdit pak u nás, pohovor, smlouva se koná v jiném místě. Nevím proč to tu vůbec rozebirate

takže problém je, že tě nepoveze autem pro smlouvu do nemocnice, tam nebude sedět před nemocnicí v autě a pak tě nevezme domů :think: a problém je, že tě nepodpoří :think: jako v čem? že se ti nechce jet busem? ale aby on tvrdnul v autě a čekal a zabil tím pul dne, je ok :think: Proč potřebuješ na něco tak banálního doprovod? ro jsi tak nejistá, nebo je to z pohodlnosti, že se ti nechce busem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 12:14
@Anonymní píše:
@unuděná Nic o tom, že to není důležité jsem neřekla.

Rozhovor včera probíhal jen, že jedu pro smlouvu, zda nechce se mnou??? Odpověď, že ano.

Dnes změna. A už po xxxxxxx tě, nikdy nikdy se mnou nejede, neodvezeme

Psala jsi to uplne na zacatku, nic vazneho. Jestli mu to takhle podavas, neni divu, ze to taky tak bere :nevim: tohle to typicky zenske ocekavani, ze chlapovi neco dojde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.20 12:15
@Anonymní píše:

Vždyť ty každou chvíli píšeš něco jiného a k tomu ještě hrozně neurčitě, to se pak chápe těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí