Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste mala k zamysleni-jestli rekonstruuje byt, nemela bys spis byt ty jemu podporou a nabidnout se treba s pomoci pri vystehovavani? Vis jak, asi jsi vedela, ze se chysta malovat, nabidla jsi mu pomoc? ![]()
Mě spíš přijde důležitější aby byl doma s řemeslníky. Já bych radši koupila na řemeslníky a hlídala je (daji si větši pozor a bude to líp udělano když tam někdo bude u nich) než aby seděl někde v autě a čekal na tebe
Cetla jsem to cele a neverim.romu ze jedes pro smlouvu do nemocnice. v praze. Lharko
![]()
@unuděná Ano. Prý to nebude tak naléhavě a vše snadno odnese s bratrem
Hmm
Co si mám o tom asi myslet ![]()
@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.
Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není.
![]()
@Anonymní píše:
@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není.![]()
Tak proc zakladas diskuzi?? ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná Ano. Prý to nebude tak naléhavě a vše snadno odnese s bratremHmm
Co si mám o tom asi myslet
Já jsem si celou diskuzi pečlivě pročetl a došel k jedinému závěru formou otázky. Jak by se ti milá zakladatelko a vám děvčata vůbec líbilo, kdybyste měli pozvanýho řemeslníka a přítel/manžel řekl tři dny před tím ne, nebudu tu s ním, jedu s kamaradem na rajz? To by byl vynesenej v zubech, že by nestačil počítat schody.
Já jsem asi úplně blbá, může mi to někdo chytřejší vysvětlit, vo co go
Proč chce podporu ostříhaného přítele v autě, když to není důležité
A proč tedy taková vlna, že nejede ![]()
@fera21 Pozvaný nebyl, to jste špatně pochopil. Dva termíny, které byly domluvené zrušil a včera se ozval, že přijede, přítel na to teď kývl
@Anonymní píše:
@fera21 Pozvaný nebyl, to jste špatně pochopil. Dva termíny, které byly domluvené zrušil a včera se ozval, že přijede, přítel na to teď kývl
Takže prostě chce mít už konečně vymalováno a když se objevil termín, tak po něm skočil, když ta tvoje záležitost není nic vážného. To by udělal skoro každý. Teď jsi ze sebe udělala fakt blbku.
@Anonymní píše:
To jako vážně? A ty tedy nejsi schopná vyhodnotit, co je asi důležitější??? Ostříhaný partner někde v autě anebo vymalovaný byt ![]()
@marzanna píše:
Takže prostě chce mít už konečně vymalováno a když se objevil termín, tak po něm skočil, když ta tvoje záležitost není nic vážného. To by udělal skoro každý. Teď jsi ze sebe udělala fakt blbku.
@Anonymní píše:
My jsme v nedávné době měli dva řemeslníky a s naprostou samozřejmostí jsme se jim přizpůsobili s termínem jak jim se to hodilo. A ne oni nám…
@Anonymní píše:
@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není.![]()
Tve zmínky o služebním poměru se skoro začínám bát.
Jako jo, znám dost takovejch, který jsou víc silný než chytrý a jsou ve služebním poměru, ale tedy ani u nich nevídám tak slabej výkon v oblasti komunikace, jakej jsem tu načetl z tvých příspěvků. I bývalý spolužák Antoš, dnes policista se skvělou kariérou, o kterém jsme se ještě ve třeťáku všichni domnívali, že holá věta je jeho komunikační i mentální vrchol by některé věci asi zvládal líp.