Partner na mě kašle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.5.20 17:52

Jeste mala k zamysleni-jestli rekonstruuje byt, nemela bys spis byt ty jemu podporou a nabidnout se treba s pomoci pri vystehovavani? Vis jak, asi jsi vedela, ze se chysta malovat, nabidla jsi mu pomoc? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
22.5.20 19:27

Mě spíš přijde důležitější aby byl doma s řemeslníky. Já bych radši koupila na řemeslníky a hlídala je (daji si větši pozor a bude to líp udělano když tam někdo bude u nich) než aby seděl někde v autě a čekal na tebe

• Citovat
  • Upravit
228
22.5.20 19:29

Cetla jsem to cele a neverim.romu ze jedes pro smlouvu do nemocnice. v praze. Lharko 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 19:32

@unuděná Ano. Prý to nebude tak naléhavě a vše snadno odnese s bratrem

Hmm

Co si mám o tom asi myslet :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.20 19:34

@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.

Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není. :roll: :palec:

• Citovat
  • Upravit
228
22.5.20 19:51
@Anonymní píše:
@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není. :roll: :palec:

Tak proc zakladas diskuzi?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 20:26
@Anonymní píše:
@unuděná Ano. Prý to nebude tak naléhavě a vše snadno odnese s bratrem

Hmm

Co si mám o tom asi myslet :(
:lol: :lol: a co kdyz ceka prave tu podporu od tebe ve veci pro nej dulezite, jen ti to nerekne naprimo? Nepripomina ti to neco? DETI PROBOHA, NAUCTE SE MLUVIT!! :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
23.5.20 07:43

Já jsem si celou diskuzi pečlivě pročetl a došel k jedinému závěru formou otázky. Jak by se ti milá zakladatelko a vám děvčata vůbec líbilo, kdybyste měli pozvanýho řemeslníka a přítel/manžel řekl tři dny před tím ne, nebudu tu s ním, jedu s kamaradem na rajz? To by byl vynesenej v zubech, že by nestačil počítat schody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
23.5.20 07:48

Já jsem asi úplně blbá, může mi to někdo chytřejší vysvětlit, vo co go :mrgreen: Proč chce podporu ostříhaného přítele v autě, když to není důležité :jazyk:A proč tedy taková vlna, že nejede :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.20 09:07

@fera21 Pozvaný nebyl, to jste špatně pochopil. Dva termíny, které byly domluvené zrušil a včera se ozval, že přijede, přítel na to teď kývl

• Citovat
  • Upravit
1079
23.5.20 15:24
@Anonymní píše:
@fera21 Pozvaný nebyl, to jste špatně pochopil. Dva termíny, které byly domluvené zrušil a včera se ozval, že přijede, přítel na to teď kývl

Takže prostě chce mít už konečně vymalováno a když se objevil termín, tak po něm skočil, když ta tvoje záležitost není nic vážného. To by udělal skoro každý. Teď jsi ze sebe udělala fakt blbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
23.5.20 15:29
@Anonymní píše:
@fera21 Pozvaný nebyl, to jste špatně pochopil. Dva termíny, které byly domluvené zrušil a včera se ozval, že přijede, přítel na to teď kývl

To jako vážně? A ty tedy nejsi schopná vyhodnotit, co je asi důležitější??? Ostříhaný partner někde v autě anebo vymalovaný byt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
23.5.20 15:30
@marzanna píše:
Takže prostě chce mít už konečně vymalováno a když se objevil termín, tak po něm skočil, když ta tvoje záležitost není nic vážného. To by udělal skoro každý. Teď jsi ze sebe udělala fakt blbku.
:potlesk: Souhlasím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
23.5.20 16:26
@Anonymní píše:

My jsme v nedávné době měli dva řemeslníky a s naprostou samozřejmostí jsme se jim přizpůsobili s termínem jak jim se to hodilo. A ne oni nám…

• Citovat
  • Upravit
761
24.5.20 02:19
@Anonymní píše:
@Donutka811 Třeba někdy až budeš pracovat ve služebním poměru, tak tě to taky potká.Víc k tomu nemám co říct, rozhodně nebylo mým úmyslem do detailu popisovat proč tam jedu. Do toho nikomu nic není. :roll: :palec:

Tve zmínky o služebním poměru se skoro začínám bát.

Jako jo, znám dost takovejch, který jsou víc silný než chytrý a jsou ve služebním poměru, ale tedy ani u nich nevídám tak slabej výkon v oblasti komunikace, jakej jsem tu načetl z tvých příspěvků. I bývalý spolužák Antoš, dnes policista se skvělou kariérou, o kterém jsme se ještě ve třeťáku všichni domnívali, že holá věta je jeho komunikační i mentální vrchol by některé věci asi zvládal líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí