Partner na mě kašle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41285
22.5.20 12:15
@Ms.Ragdoll píše:
S tebou musí být radost něco řešit a planovat :mrgreen:Vezmi kámošku, ne? Vždyť o nic nejde. U pohovoru, nebo co to vlastně je, ho stejně nepotřebuješ :nevim:

ale bez něj by se musela vláčet dvě hodiny busem!  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 12:17

Nikdy mě neodvezl, ač to i kolikrát bylo důležité. Vždycky mu do toho něco vlezlo. A to se i někdy nabídl sám, stejně z toho sešlo.

Necítím prostě od něj v tomhle podporu, jaká má být mezi partnery. To je celé.

A že to pro mě bylo důležité jsem mu napsala, potom co mi sdělil, že nikam nejede skrz malíře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.20 12:17

@Keyllah Je mi to jedno. Není to poprvé

• Citovat
  • Upravit
861
22.5.20 12:18
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Ach jo, vůbec nechápete… To nemá smysl. Snažím se vám ti vysvětlit, že mi vadí, že nikdy se mnou takhle nejede, nepodpoří mě. Ale na výlety nákupy, to je hrrr… A to pro mě až tak podstatný neníDo práce budu jezdit pak u nás, pohovor, smlouva se koná v jiném místě. Nevím proč to tu vůbec rozebirate

Vždyť si sama na začátku psala, že se nejedná o nic vážného. Tak se změnily plány, prijede malíř, tak proč by měl sedět na prdeli v autě, když může být k ruce malíři? Nejsi náhodou trochu sebestředná a sobecká? Neschopná se zařídit sama? Chudák chlap, asi by se měl naučit číst myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.5.20 12:19

Takze cele to toco je kvuli tomu, aby mohl rorejs sedet v aute pred nemocnici?

• Citovat
  • Upravit
861
22.5.20 12:21

Btw v současné situaci si máš jít do nemocnice osobně vyzvednout smlouvu? Nech si ji poslat poštou, ušetříš chlapovi nervy a svou 4 hodinovou cestu busem. Win-win :palec:

Příspěvek upraven 22.05.20 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
22.5.20 12:21
@ontarova.stara píše:
Takze cele to toco je kvuli tomu, aby mohl rorejs sedet v aute pred nemocnici?

Ne přeci, o to že ji nepodpoří tím, že tam bude sedět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
22.5.20 12:25
@Anonymní píše:

pak záleží, co je pro tebe podstatnější. Jestli se na něj můžeš spolehnout v důležitých situacích a dokáže máknout? což opravdu není dělat taxikáře, bavím se o závažných věcech a problémech v životě. tam se na něj dá spolehnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
22.5.20 12:26
@Anonymní píše:

Tak asi zas tak jedno ti to není když jsi kvůli tomu založila diskuzi… Tak mu z řekni, že ti to vadí, že jsi s tím počítala a že stihne i malíře ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 12:27

Podpora? Jako vazne-v teto konkretni situaci? Prijdes mi vazne dost nesamostatna, tohle neni o podpore. Jako pokud jsi mu skutecne normalne rekla, ze bys ho tam jako podporu potrebovala (kdyz jste se domlouvali, ne az potom, co zmeni plany!!) a on presto nakonec nejede, pak je to samozrejme spatne. Ale tys mu to na 99% proste rekla nejak mezi reci a ted jsi prekvapena, ze tomu nepriklada dulezitost :nevim: Jenze partnerska podpora neni o tom, ze tobe se nechce vlacet busem a on pojede. Je to o tom, ze az v te nemocnici bude lezet treba tvoje mama, tak tam s tebou pojede a podpori.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
22.5.20 12:29

Četla jsem to asi 3×, ale asi to stejně nechápu. Takže jsi po něm chtěla, aby se nechal ostříhat, aby byl fešák, až na tebe bude čekat v autě před nemocnicí, kde si jen vyzvedneš smlouvu a o nic důležitého vůbec nejde? :) A to, že se neumíte pořádně domluvit znamená, že tě nepodpoří? To by mě teda víc mrzelo, kdyby se mnou nejel nikam na výlet, než že se mnou nejede čekat v autě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.5.20 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj.
1+1 mi dávají 2
Včera jsem se s polovičkou domlouvali, jestli by se mnou jel do Prahy? Nic vážného, jen něco vyzvednout. Prý ano.
Dneska mezi slovem řekl, že nejede. Kdybych mu neřekla, jdi se dnes ostříhat, ať jsi na pondělí šik, tak mi to snad řekl až v neděli… :roll:

Důvod toho, že nejede. V neděli budou vynášet nábytek a pondělí/úterý malovat. Tedy malíř.

A já jsem z toho docela zklamaná, napsala jsem mu něco v tom smyslu, že aspoň bude mít pěkně vymalováno, ale že to pro mě bylo důležité, protože se mnou nikdy nejede ( výlety ano, nákupy ano, ale… Třeba nikdy se mnou nejel k lékaři, vyzvednout něco )

Přijde mi, že je mu přednější malování, než já.

Omlouvám se za anonym z důvodu rodiny

Kdybys mi napsala, že s tebou nikam nejedu, tak bych ti to splnila a opravdu bych s tebou nikdy nikam nejela. Ty bys měla pravdu a já bych měla od tebe pokoj.

• Citovat
  • Upravit
3915
22.5.20 12:37

Tohle je hrůza už jenom číst. Být chlapem, tak se asi taky začnu vymlouvat, protože evidentně neumíš komunikovat.
Pokud je pro tebe něco důležité, tak prostě přijdu za chlapem/zavolám/napíšu: Potřebuju abys pro mě udělal to a to, je to pro mě důležité a jestli se ti nechce, tak mi to řekni rovnou teď hned.
Ne že nejdřív řekneš, že to nic není ale že by bylo fajn, kdyby tě hodil. A jakmile má jiné věci na práci, tak klasická scéna „ale pro mě je to důležité a ty to vůbec nechápeš.“
Já bych teda doma řemeslníka samotného doma opravdu nenechala půl dne.
Rozmysli si co po něm chceš a pak si s ním o tom promluv. Ale nedělej to co teď, kdy nejdřív řekneš že vlastně o nic nejde a pak najednou je to tragédie století.
Je celkem logické, že se na tebe vykašle, pokud má pocit, že to co po něm chceš je jenom nějaká hovadina bez které se obejdeš, když on má důležité věci na práci.

Příspěvek upraven 22.05.20 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 12:40

@PanenkovaMakova Nejde poslat poštou. Musí se to dořešit osobně…

• Citovat
  • Upravit
861
22.5.20 12:46
@Anonymní píše:
@PanenkovaMakova Nejde poslat poštou. Musí se to dořešit osobně…

Já řešila veškerou korespondenci poštou přes půl republiky, takže by to určitě šlo ;)
A pokud to ‚opravdu‘ nejde, tak si nastuduj jízdní řád. Ale rozhodně se neoháněj frází, že na tebe přítel kašle a nepodpoří tě. Doufám, že nejsi zdravotní sestra, protože ta potřebuje notnou dávku klidu, musí si umět poradit sama, správně vyhodnotit situaci a podle toho se zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí