Partnerovi ode mne nechutná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
16.11.18 11:30

Ehm, nechceš, nechutná - tak to nežer, ale nic jiného není. Připravuj jídla jen pro sebe a děti. Ty jsi chtěl taky? Přece tě nebudu nutit, když ti to ode mne nechutná… A nedala bych mu nic, dokud si sám pěkně neřekne. A zavedla bych dny, kdy bude vařit on, ať se ukáže. Zastav full servis a on se snad chytne za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
16.11.18 11:30

Nevarila bych mu :nevim: nejde o to, že mu to třeba fakt od někoho jiného chutná líp, ale o to, že ti to řekne! 8o :cert: neumí držet ústa a normálně pochválit, bez ALE??? By u mě skončil chlapec 8o :mrgreen: byhh si nedovolila ani já, vlastní mámě nebo tchyni říkat něco o tom kdo vaří líp 8o pochválím, sním a když to fakt není ono, myslím si svoje a držím pusu. Máš fakt doma exota, z vysoka bych na něj kašlala, ať si jí jinde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12963
16.11.18 11:34

Nevař, když to někdy výjimečně uděláš, bude veelmi vděčný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
16.11.18 11:35

@mama67 jo.. Ten můj to taky jednou zkoušel, upekla jsem muffiny, a on řekl, že jeho ségra je má vždy popraskané a proč nejsou popraskané, že jsem je dala na málo stupňů, tak byl bez muffinu a doteď mu připomínám že mi ještě slíbil upéct lepší muffiny :D :lol: :lol: jinak peču pořád, a kromě muffinu si Teda na nic už nestěžoval, spíše chválí :mrgreen: Ale aby mi frfnal do všeho, to by asi nejedl a musel si vařit sám… A úplně vás chápu že vás to vytáčí, člověk se snaží a někdo mu to zkritizuje, to vždycky zamrzí. Asi bych přestala vařit nebo vařila pro sebe a pro mimi, a jemu bych řekla ať si něco uvaří sám. Anebo! Bych mu řekla že dneska vaří on (něco jednoduchého třeba) a tak bych mu to zkritizovala, že to je úplně strašně a že jste mu dala jediný úkol a tak jednoduchý že to zvládne dítě v 5 třídě a on to tak zkazil :lol: :lol: to by si to příště rozmyslel. Podle mě teda je to fracek, a s někým kdo by mě nedokázal ocenit bych nebyla. (i když to je jen jídlo) jinak vás oceňuje a chválí? Nebo to je takové ve všem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.11.18 11:35

Jak uz tu bylo receno. Nasrat, at si vari sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.11.18 11:39
@Mar__tanka1983 píše:
Asi bych mu taky ukázala, že sporák je támhle, tak ať se chlapec ukáže, co umí.

Jako mám kamarádky, který sou v kuchyni telata…na druhou stranu, každej sme se učil.
Ale pokud chutná všem krom jeho, tak bych ho tou pánví po hlavě, jak si vyhrožovala, vzala :lol: :lol:

Jinak taky vařim jídla, co mu nechutnají, ale to není tím, že ode mě, to je tím, že je bytostně nesnáší. Třeba buřtguláš. Ten se u nás podává za trest :D :D :D

a jak se to projevuje? :lol: jan abych vedela kam se zařadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
16.11.18 11:40

@mama67 Tak ať uvaří něco on. Takový ti co si hrají na velké gurmány a znalce, bývají nejhorší kuchaři. Nakonec vaří z konzerv a polotovarů a ještě očekávají pochvalné ódy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
16.11.18 11:48

Ať se příště predvede v kuchyni on.

Omáčky vařím tak, že vyuziji maso a z toho vývar a ne vařit omáčku z vody a protlaku, to nemám ráda.

Nastěhuj si domů mě, já se budu olizovat a vychvalovat tě :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
16.11.18 11:49

Ani by mě nehlo, mu vyvařovat a servírovat. Nandala bych sobě a dětem a jemu bych řekla, klidně si nandej taky, chutnat ti to stejně nebude, takže ti to nenutím a žádám tě, aby sis odpustil negativní komentáře. A o víkendu oba dva dny ty vaříš a připravuješ komplet jídlo pro celou rodinu, vymysli si, co bude k snídani, obědu, večeři, nakup suroviny, uvař a následně po sobě vždycky ukliď kuchyň. Jinými slovy, vyzkoušej si, co je to za práci, aby sis dokázal vážit práce těch druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.11.18 11:51

Muj manzel mi to vzdycky pochvali a sni vsechno, i kdyz se to treba ani uplne nepovedlo. Protoze je vdecnej, ze mu nekdo uvari a slusne vychovanej. Takovymi buranovi bych nevarila :cert: To si by zkusil jenom jednou to kritizovat, ze babicka dela lepsi. At si tedy tahne k babicce nebo do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6746
16.11.18 11:52

@sucuba To mi připomíná situaci u nás, peču tak 3× do týdne, vše ok. A 1× jsem udělala Brownies, vážně bylo moc dobré, chválila ho i kamarádka. A on, že je to hnusné, nedopečené. Tak jsem měsíc nepekla, a od té doby si nestěžoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.11.18 11:54
@debra.morgan píše:
a jak se to projevuje? :lol: jan abych vedela kam se zařadit :)
že se to fakt nedá jíst :D
Přírodní řízek třeba udělají tak, že dají do pánve centimetr vody (čistý vody) a do ní vloží nasolený plátek masa. Nebo do guláše nedají cibuli. Vývarovou polívku uvaří za půlhodiny z prsního řízku. Špenát nijak neochutí, jen osolí a prohřejou. Prostě otřesný začátečnický chyby, kdy to fakt nejde jíst :jazyk:
Ale od toho sem tu já, stará dobrá kamarádka - kuchyňská matadorka, abych jim poradila :D Jsem mezi kamarádama obecně za šikulu v kuchyni. Protože sem od 17 žila s chlapem, co si na domácí kuchyni potrpěl, takže sem v pětadvaceti už měla hoodně odvařeno, zatímco pro vrstevníky byl vrchol gastronomie oběd u číňana a polívka z pytlíku :jazyk:
Je to už pár let, co mi pár kámošů volalo, že ta jejich je fakt hrozná kuchařka, ale že je jim blbý jí to říct, tak jestli nechci přijet a něco s nima uvařit, že si uděláme prostě oběd a posezení, a při tý příležitosti jim ukážu, jak se to dělá :lol: :lol: :lol:

Je fakt už pár let, takže už se to docela srovnává, ale stejně mi hřeje u srdce, když mě i dneska kamarádi pochválí, že tak jako já, to jen tak někdo neuvaří :oops:

Příspěvek upraven 16.11.18 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.11.18 11:56

@sucuba
Vlastne nikdy neocení,když něco udělám,řekne jednou za uherak snažila ses, šikovná.. jinak mě moc neocení.. jednou jsem se ho zeptala jestli mu ta bábovka chutná a on prosimtě a co se dá na bábovce asi tak zkazit ..jednou mě jeho máma za něco chválila a měl mi to vyřídit protože já u toho nebyla a nevyřídil s tím,abych si o sobě pak moc nemyslela.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.11.18 11:56
@Mar__tanka1983 píše: že se to fakt nedá jíst :D
Přírodní řízek třeba udělají tak, že dají do pánve centimetr vody (čistý vody) a do ní vloží nasolený plátek masa. Nebo do guláše nedají cibuli. Vývarovou polívku uvaří za půlhodiny z prsního řízku. Špenát nijak neochutí, jen osolí a prohřejou. Prostě otřesný začátečnický chyby, kdy to fakt nejde jíst :jazyk:
Ale od toho sem tu já, stará dobrá kamarádka - kuchyňská matadorka, abych jim poradila :D Jsem mezi kamarádama obecně za šikulu v kuchyni. Protože sem od 17 žila s chlapem, co si na domácí kuchyni potrpěl, takže sem v pětadvaceti už měla hoodně odvařeno, zatímco pro vrstevníky byl vrchol gastronomie oběd u číňana a polívka z pytlíku :jazyk:
Je to už pár let, co mi pár kámošů volalo, že ta jejich je fakt hrozná kuchařka, ale že je jim blbý jí to říct, tak jestli nechci přijet a něco s nima uvařit, že si uděláme prostě oběd a posezení, a při tý příležitosti jim ukážu, jak se to dělá :lol: :lol: :lol:

aha tak to jooo, tak to fakt neni moje kategorie a ani nikdy nebyla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
16.11.18 12:03

@debra.morgan jo já se taky potutelně smála, že to fakt neni možný. Ale je pravda, že dneska je spousta kuchařek psaná tak, že pokud někdo nemá základy z domova, tak podle toho neuvaří. Je tam jen seznam ingrediencí, ale takové ty vychytávky, jako na jak drobno nakrájet cibul, co znamená zesklovatět, nebo jak se dělá jíška nebo kvásek, to se tam nedočteš…
Dneska už je každej online, tak si to v nejhorším najde někde na netu, ale ještě před těma patnácti rokama to tak nebylo. Co neporadily maminky a babičky nebo kamarádky, to se dohledávalo horko těžko… :think:
Moje máma mě taky nic nenaučila. Takže sem pro rady volala babičce, nebo systém pokus-omyl. Nejvíc sem se pak naučila, když sem v osmnácti pracovala na úřadě, tam mě ženský zásobily radama do konce života :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný