Partnerský problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.14 13:25
@maminka189 píše:
@MilijonDolarBejby To je podle mě pro chlapa dost „ponižující“

Prave. Kor v tak kratkem vztahu

@L92 píše:
@MilijonDolarBejby
Tak jsou věci, které by se asi říkat neměli, s tím souhlasím. Buď se měl sebrat a odejít a nebo měl přijmout omluvu a říct jí, jak to má. Tohleto rádoby trestání, jak malýho parchanta mi nepřijde ani trochu chlapský. Samozřejmě chápu, že když někomu ublížím, tak se omluvím, snažím se to napravit, ale tohle mi přijde fakt přehnaný, aby se mnou někdo tejden nemluvil, jako promiň… bych se sebrala a šla, nebyla bych doma v dusnu s takovou „chudinkou“ ukřivděnou. Tahle diskuze se jmenuje partnerský problém, dle mého názoru to problém není. :think:

jo, v podstate souhlasim, ale kdyby za nim furt dokola nebehala s omluvama a nucenim do okamzityho odpusteni, tak by mozna uz davno vychladl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.12.14 13:26

Místo abys ses uklidnila, takzakládáš další diskuzi.. Začíná mě tvá urputnost rozčilovat, a to s tebou ani nežiju. Urputně hneeed! Druhej den po tom co jsem mu drsně řekla aď vypadne.. A on se mnou ještě nemluví… Divný co? Mě říct ženská, ať se sbalím a vypadnu, tak se sbalím a vypadnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 13:28

@MilijonDolarBejby
Máš pravdu, to by otrávilo každýho. Je pěkný se umět omluvit, ale neotravovat a nevtírat se zbytečně. Mi se zdá, že zakladatelka dělá z komára velblouda, dvě diskuze o ničem v podstatě. Za zlý jí to nemám, je zamilovaná, má právo se chovat jako tele :-)

• Citovat
  • Upravit
5548
18.12.14 13:33

@L92 To jo, ale určitě jí není 15,tak by měla mít trochu rozum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.12.14 13:40

Co na to říct… chceš více příspěvků - více rad… více pohledů na váš vztah..

Jenže milá holka ať budeš mít tady sebevíc názorů, stejně s tím nic nevyřešíš… Přikláním se k tomu, nechat ho být… když chce mlčet ať mlčí až bude chtít to řešit tak to s Tebou vyřeší.. Vím, že to doma musí být psychicky " šílené", ale upřímně sis to zavinila sama.. Omluva je sice krásná, ale Ty jsi hysterčila, dalas nějaký ultimátum a on se prostě asi rozhoduje jestli ten vztah chce mít takový a nebo ne… Pokud mezi Vámi je láska, vrátí se a bude lépe… jen na něj netlač, věnuj se sobě, nevtírej se…čas to vyřeší… buď tak a nebo tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 13:41

@maminka189
Kolik jí je a kolik jemu? nějak jsem to nepostřehla :)

• Citovat
  • Upravit
4009
18.12.14 13:56

A já se teda musím přiznat, že mě taky lezeš na nervy a to s tebou ani nebydlím. Ta urputnost by byla něco na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.12.14 13:59

@L92 To nevím, ale pochybuji, že sem bude psát patnáctiletá slečna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.14 14:03
@L92 píše:
@MilijonDolarBejby
Máš pravdu, to by otrávilo každýho. Je pěkný se umět omluvit, ale neotravovat a nevtírat se zbytečně. Mi se zdá, že zakladatelka dělá z komára velblouda, dvě diskuze o ničem v podstatě. Za zlý jí to nemám, je zamilovaná, má právo se chovat jako tele :-)

Souhlas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 14:06

@maminka189
To asi těžko. Prostě je holka urputná. To je vopruz, ne že ne. Ale on (podle toho, jak ho popisuje) taky nic moc. Si prostě neumím představit, že bych tohle chlapovi řekla, pak se upřímně omluvila a on si hrál na uraženýho… Já sama nejsem urážlivá vůbec, tak možná proto to tak vidím…

• Citovat
  • Upravit
16201
18.12.14 14:48
@L92 píše:
@maminka189
To asi těžko. Prostě je holka urputná. To je vopruz, ne že ne. Ale on (podle toho, jak ho popisuje) taky nic moc. Si prostě neumím představit, že bych tohle chlapovi řekla, pak se upřímně omluvila a on si hrál na uraženýho… Já sama nejsem urážlivá vůbec, tak možná proto to tak vidím…

Já taky nejsem urážlivá, ale tady když to vezmu z jeho pohledu, tak holka mi dává ultimáta, vyhazuje mě a pošle někam, druhý den se omluví už chce usmiřovací šu. ačku a očekává, že na to okamžitě přistoupím? A když ne, zkouší to znovu a znovu, během dvou dnů několikrát a není schopná pochopit, že si to potřebuju vstřebat? O uraženosti bych mluvila v trochu jiném časovém horizontu. To, že ji zatím jen ignoruje a neunáhluje se k ničemu, beru spíš jako plus, dává jí tím šanci, a ona zatím sobecku pohnojuje, co se dá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
18.12.14 14:50
@zrcadlo píše:
Já taky nejsem urážlivá, ale tady když to vezmu z jeho pohledu, tak holka mi dává ultimáta, vyhazuje mě a pošle někam, druhý den se omluví už chce usmiřovací šu. ačku a očekává, že na to okamžitě přistoupím? A když ne, zkouší to znovu a znovu, během dvou dnů několikrát a není schopná pochopit, že si to potřebuju vstřebat? O uraženosti bych mluvila v trochu jiném časovém horizontu. To, že ji zatím jen ignoruje a neunáhluje se k ničemu, beru spíš jako plus, dává jí tím šanci, a ona zatím sobecku pohnojuje, co se dá :nevim:

Naprosto presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 15:04
@zrcadlo píše:
Já taky nejsem urážlivá, ale tady když to vezmu z jeho pohledu, tak holka mi dává ultimáta, vyhazuje mě a pošle někam, druhý den se omluví už chce usmiřovací šu. ačku a očekává, že na to okamžitě přistoupím? A když ne, zkouší to znovu a znovu, během dvou dnů několikrát a není schopná pochopit, že si to potřebuju vstřebat? O uraženosti bych mluvila v trochu jiném časovém horizontu. To, že ji zatím jen ignoruje a neunáhluje se k ničemu, beru spíš jako plus, dává jí tím šanci, a ona zatím sobecku pohnojuje, co se dá :nevim:

Mě se zdá, že ona dřív mluví než přemýšlí. Když to vezmu podle sebe, tak mě chlap říct, ať se seberu a jdu, tak buď jdu (budu-li mít kam, což snad vždycky budu) a nebo mu řeknu, že se mi tohle jednání nelíbí, počkám jestli se omluví a pokud ano, tak prostě jedu dál. Mluvím samozřejmě o situaci, kdy mi to chlap řekne prvně, připitý a po tom, co melu o ex :think:

• Citovat
  • Upravit
30126
18.12.14 16:00
@L92 píše:
Mě se zdá, že ona dřív mluví než přemýšlí. Když to vezmu podle sebe, tak mě chlap říct, ať se seberu a jdu, tak buď jdu (budu-li mít kam, což snad vždycky budu) a nebo mu řeknu, že se mi tohle jednání nelíbí, počkám jestli se omluví a pokud ano, tak prostě jedu dál. Mluvím samozřejmě o situaci, kdy mi to chlap řekne prvně, připitý a po tom, co melu o ex :think:

Ty seš dobrá jseš nad věcí.. To je fajn.. Ale někoho to trochu sebere nechat po sobě štěkat ať vypadnu. A druhej den je chladnej.. Divný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 16:06
@Honza 12 píše:
Ty seš dobrá jseš nad věcí.. To je fajn.. Ale někoho to trochu sebere nechat po sobě štěkat ať vypadnu. A druhej den je chladnej.. Divný..

Rozlišuju vyštěknout a řvát. Když to na mě vyštěkne, tak bych to přešla (za těch okolností, co jsem psala) nebo odešla (podle situace), řvát bych na sebe nenechala a už vůbec ne nadávat si. Na ženy se nekřičí. Ale tady je to obráceně. Mi prostě přijde, že normální chlap (tak já si představuju normálního chlapa) se buď sebere a odejde anebo přijme omluvu a nebude si hrát na ublíženýho..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky