Partnerský problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.14 17:13
@Electrolux_EHM_4400 píše:
A na muze se krici? :nevim: :lol:

Jiste, dokonce skoda facky, ktera padne vedle ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
18.12.14 17:15

@Honza 12
Pak ale nechápu, proč to neřekne na rovinu (nevím, možná to tady někde v těch její 158 diskuzích psala, nečetla jsem vše) proč prostě neřekne: nas.rala jsi mne, jdu na tejden pryč, je toho na mě moc, chci mít chvíli klid.. něco takovýho, to prostě nechápu…

• Citovat
  • Upravit
Marianna2
18.12.14 17:16

Muz byl stvoren k tomu, aby zenu poslouchal, kdyz nechce poslouchat, je treba zvolit nekterou z metod eliminace. A ti muzi, co jeste nepochopili, ze maji poslouchat pak placou tady na diskuzich, jake ze jsou ty zeny hrozne.

• Citovat
  • Upravit
3997
18.12.14 17:44
@PetraJ píše:
Třeba zjistil, že bejvalá manželka nebyla tak strašná, jak si myslel a že to někde může být ještě horší. :nevim:

Jo to je krutá pravda. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.12.14 17:45
@Marianna2 píše:
Muz byl stvoren k tomu, aby zenu poslouchal, kdyz nechce poslouchat, je treba zvolit nekterou z metod eliminace. A ti muzi, co jeste nepochopili, ze maji poslouchat pak placou tady na diskuzich, jake ze jsou ty zeny hrozne.

Taky dobrý vtip…fakt mě to pobavilo. :lol: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
18.12.14 17:52

A zema se musi od naucit mluvit o problenu kdyz potrebuje s necim konkretnim pomoci s napravou. sdilenh je k nicemu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
18.12.14 18:57
@L92 píše:
@Electrolux_EHM_4400
Nevím, já nejsem uřvanej typ a to očekávám i od okolí.

Jak nevim, snad mas nejaky nazor ne? :roll: Pises, ze na zeny se nekrici. Tak se zeptam jeste jednou. Takze na muze se krici? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7571
18.12.14 19:11
@Venetia píše:
proc to sem davas znovu? Dostala jsi rad spoustu… dej si lhutu, jak dlouho si ochotna cekat, do ted doby ho nech a pak udelej nejaky radikalni rez

Tak vidím, že zakladatelka má nějaký psychický problém, když zasírá diskuzi naprosto stejnými jen jinak pojmenovanými tématy. :mrgreen:
Možná si myslí, že čím víc témat, tím dříve jí bude odpuštěno… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.12.14 19:43

@Venetia kde se píše něco o předhazování???  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
18.12.14 20:21
@L92 píše:
@Honza 12
Pak ale nechápu, proč to neřekne na rovinu (nevím, možná to tady někde v těch její 158 diskuzích psala, nečetla jsem vše) proč prostě neřekne: nas.rala jsi mne, jdu na tejden pryč, je toho na mě moc, chci mít chvíli klid.. něco takovýho, to prostě nechápu…

To nechapu taky… muzi porad chteji vse rikat po lopate, hlavne zadne naznaky, ale sami klickuji, matou, nechavaji v nejistote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
18.12.14 20:22
@Honza 12 píše:
A zema se musi od naucit mluvit o problenu kdyz potrebuje s necim konkretnim pomoci s napravou. sdilenh je k nicemu :-P

ale tak on se nekdo, kdo bude sdilet rad vzdycky najde… to je kazdeho volba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
18.12.14 20:23
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Jak nevim, snad mas nejaky nazor ne? :roll: Pises, ze na zeny se nekrici. Tak se zeptam jeste jednou. Takze na muze se krici? :nevim:

nekrici se vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
18.12.14 20:25
@atominnka píše:
@Venetia kde se píše něco o předhazování??? :think:

ja to tak pochopila z prvniho prispevku, ale radeji si to precut jeste jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
18.12.14 20:31
@atominnka píše:
@Venetia kde se píše něco o předhazování??? :think:

občas jsem to měla doma na talíři, kdy říkal, ona ( jeho bývalka ) to dělala tak, my jsme to dělali tak

tohle neni predhazovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.12.14 20:39

13 let je dlouhá doba, nemám čas pročítat vše, ale proč se rozešli? A ano, možná ji stále miluje a třeba se k ní i vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí