Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 ne můj muž už ohluchl
Děkuji za optání.
@L92 píše:
tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně
jakou krizovou situaci beru jen takovou, kde jde o nebezpeci urazu nebo neco podobneho… jinak si nedovedu predstavit zadnou, ktera se neda vyresit v klidu.
@L92 píše:
tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně
a zena se brani krikem?
@L92 - no třeba než opravdu zpomalí natolik, že ji vyhodí z auta
@elvia2
Myslíš to tak, že když mu řekne, že by měl zpomalit on ji vyhodí z auta? Realy?
@Electrolux_EHM_4400
A to má mlčet když se třeba bojí? Tvl sem zas na jiným levelu, se nechytám.
Na jinym levelu jsi asi urcite, kdyz ti prijde ok rvat v aute. To je opravdu na ohrozeni zivota, takze je lepsi takove individium, co to neumi rict v klidu, vysadit a zamavat. Ale jak to zenske rvani obhajujes, tak to asi tezko pochopis, pac pro tebe je to asi normal. Pro me ne.
@Electrolux_EHM_4400 vždyť psala že neřve a je ji to cizí. Spíš máš problém ty ![]()
Ne, ty ses strasne divila, proc by ji mel vysadit
mimochodem nikde nepisu, ze rves ![]()
Já se strašně divím hodně věcem. No nic. Uznávám. Taky jsem si asi trošku domyslela. Je to 1:1.