Partnerský problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
18.12.14 20:39

@Venetia já to zase právě pochopila tak, že se o ní třeba zmíní při běžném hovoru :nevim: já nevím, podle mě záleží jakým tonem to řekne, jak to řekne… my se občas bavíma a není problém, když mi řekne, že ale ta a ta to dělaly tak… problém by nastal, kdyby řekl, že ona to dělala tak a jinak než tak to dělat nebudeš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
19.12.14 08:44
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Jak nevim, snad mas nejaky nazor ne? :roll: Pises, ze na zeny se nekrici. Tak se zeptam jeste jednou. Takze na muze se krici? :nevim:

Jsou situace, kdy se může křičet.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
19.12.14 08:49
@L92 píše:
Jsou situace, kdy se může křičet.

Povez mi o nich :think: A na zenu tedy nejsou situace, kdy se muze kricet? :nevim: Mam o kvalifikovanou odpoved seriozni zajem, rozumej nerypu. Jen mi to osvetli, dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
L92
19.12.14 09:03
Povez mi o nich :think: A na zenu tedy nejsou situace, kdy se muze kricet? :nevim: Mam o kvalifikovanou odpoved seriozni zajem, rozumej nerypu. Jen mi to osvetli, dekuji :kytka:

tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
19.12.14 09:05
@L92 píše:
tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně :nevim:

Probuh, jake ze to ma JINE moznosti? 8o

• Citovat
  • Upravit
L92
19.12.14 09:19
Probuh, jake ze to ma JINE moznosti? 8o

abys mne pochopil, i když.. pochybuju o tom..
:nevim: hmaty, chvaty, údery a kopy sebeobrany :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
19.12.14 09:22
@L92 píše:
abys mne pochopil, i když.. pochybuju o tom.. :nevim: hmaty, chvaty, údery a kopy sebeobrany :nevim:

Zajimave partnerske souziti :mrgreen: Ja delo ani kop sebeobrany jeste u zadne zeny nevyuzil :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: Kdyz jsme v tom vlakne Partnersky problem ;)

• Citovat
  • Upravit
L92
19.12.14 09:24
Zajimave partnerske souziti :mrgreen: Ja delo ani kop sebeobrany jeste u zadne zeny nevyuzil :mrgreen: :mrgreen:

Tak ono, vy muži, umíte hodně a hojně používat slzotvorné prostředky ;)

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
19.12.14 09:32
@L92 píše:
Tak ono, vy muži, umíte hodně a hojně používat slzotvorné prostředky ;)

Slzotvorne prostredky? :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
L92
19.12.14 09:41

@Electrolux_EHM_4400
Ber to, prosím, jako nadsázku. Když ani to nepomůže, můžeš použít služebního psa nebo vytlačování koňmi, když už jsme u toho zákona o pčr, je velmi rozmanitý :think:

• Citovat
  • Upravit
1282
19.12.14 10:24

To jsou zajímavé názory? Člověk se pořád učí a učí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.12.14 10:42

@Electrolux_EHM_4400 no tak na chlapa se může řvát, třeba nesežer mi celou večeři. Ukliď si už ty ponožky! Zpomal ( v autě). Zrychli! ( v posteli)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
19.12.14 10:51

Čím dál tím zajímavejší. Kolikrát jsi na něj stihla zařvat, než…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
19.12.14 10:51
@suricata píše:
@Electrolux_EHM_4400 no tak na chlapa se může řvát, třeba nesežer mi celou večeři. Ukliď si už ty ponožky! Zpomal ( v autě). Zrychli! ( v posteli)…

Tvuj chlap je nahluchlej, ze musis rvat? :think: Kdyz teda pominu ten rozkazovaci ton jak na dite :roll: :P

• Citovat
  • Upravit
L92
19.12.14 10:54

@elvia2
než co?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat