Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia já to zase právě pochopila tak, že se o ní třeba zmíní při běžném hovoru
já nevím, podle mě záleží jakým tonem to řekne, jak to řekne… my se občas bavíma a není problém, když mi řekne, že ale ta a ta to dělaly tak… problém by nastal, kdyby řekl, že ona to dělala tak a jinak než tak to dělat nebudeš! ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Jak nevim, snad mas nejaky nazor ne?Pises, ze na zeny se nekrici. Tak se zeptam jeste jednou. Takze na muze se krici?
Jsou situace, kdy se může křičet.
@L92 píše:
Jsou situace, kdy se může křičet.
Povez mi o nich
A na zenu tedy nejsou situace, kdy se muze kricet?
Mam o kvalifikovanou odpoved seriozni zajem, rozumej nerypu. Jen mi to osvetli, dekuji ![]()
Povez mi o nichA na zenu tedy nejsou situace, kdy se muze kricet?
Mam o kvalifikovanou odpoved seriozni zajem, rozumej nerypu. Jen mi to osvetli, dekuji
tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně ![]()
@L92 píše:
tzv. krizové situace, kdy jde slušné chování stranou, více netřeba specifikovat. Ale stále si myslím, že na ženy by se prostě křičet nemělo. A i když namítneš krizové situace i ve vztahu k ženám, tak si myslím, že muž má jiné možnosti se bránit než slovně, žena mnohdy ne.
A neber to jako ironii, myslím to vážně
Probuh, jake ze to ma JINE moznosti? ![]()
Probuh, jake ze to ma JINE moznosti?
abys mne pochopil, i když.. pochybuju o tom..
hmaty, chvaty, údery a kopy sebeobrany ![]()
@L92 píše:
abys mne pochopil, i když.. pochybuju o tom..hmaty, chvaty, údery a kopy sebeobrany
Zajimave partnerske souziti
Ja delo ani kop sebeobrany jeste u zadne zeny nevyuzil
![]()
EDIT: Kdyz jsme v tom vlakne Partnersky problem ![]()
Zajimave partnerske souzitiJa delo ani kop sebeobrany jeste u zadne zeny nevyuzil
![]()
Tak ono, vy muži, umíte hodně a hojně používat slzotvorné prostředky ![]()
@L92 píše:
Tak ono, vy muži, umíte hodně a hojně používat slzotvorné prostředky
Slzotvorne prostredky?
![]()
@Electrolux_EHM_4400
Ber to, prosím, jako nadsázku. Když ani to nepomůže, můžeš použít služebního psa nebo vytlačování koňmi, když už jsme u toho zákona o pčr, je velmi rozmanitý ![]()
@Electrolux_EHM_4400 no tak na chlapa se může řvát, třeba nesežer mi celou večeři. Ukliď si už ty ponožky! Zpomal ( v autě). Zrychli! ( v posteli)…
Čím dál tím zajímavejší. Kolikrát jsi na něj stihla zařvat, než…
@suricata píše:
@Electrolux_EHM_4400 no tak na chlapa se může řvát, třeba nesežer mi celou večeři. Ukliď si už ty ponožky! Zpomal ( v autě). Zrychli! ( v posteli)…
Tvuj chlap je nahluchlej, ze musis rvat?
Kdyz teda pominu ten rozkazovaci ton jak na dite
![]()